90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 470
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Не е на Омар,на Аш беше...един тъмничък с опулени очи

# 556
Малее какви бутове ...

# 557
Ейвъри на Аш, която в момента много съжалява, че е пуснала свои голи снимки из нета. Даже беше наела адвокати, да ги свалят от Инстаграм, както и да е, неприятна история.

# 558
  • София
Да, то с адвокати се свалят голи снимки, хората си ги раздават и на лично във фб, вече са в нета, късно е. Едно е да се снима гола, но със събрани крака примерно и гърдите да се виждат, друго е като нея, разкрачена с акцент на специално място. Разбира се, че хората няма да спрат да я коментират. В случая при нея й се подиграват заради увисването, но аз не виждам причина, нормално си е при всяка жена интимните части имат различна форма. Сигурна съм, че нямаше да съжалява, ако не й се подиграваха сега и не пускаха десетки миймове, а коментираха колко й е красиво тялото примерно.

# 559
На мен ми беше симпатична. Не знаех, че си е пуснала голи снимки. Детето е красиво, прилича ми на смесени раси:)

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 14:47 от Hot SummeR

# 560
Забравих да споделя - има петиция за свалянето на Ед Браун от предаването. Джефри на Варя беше уволнен след подобна петиция.
https://www.change.org/p/tlc-tlc-should-remove-big-ed-from-their … mbo_share_initial

# 561
  • Sunshine state
Съгласна съм с трърденията в петицията. Намирам Ед от самото начало за неприятен  и откровено извратен.

# 562
Ще има нов сезон на 90 дни: Дневници, има трейлър, обаче май ще се излъчва само по Дискавъри плюс. Чудя се дали да пиша статия за това, след като няма да го видим по нашите географски ширини... Rolling Eyes
Кадрите с Даниел на пилона са от там - не е само снимка, жената се занимава сериозно с новото си хоби.

# 563
  • София
И Дарси и Стейси ще има втори сезон, би трябвало да ги дават при нас заради Георги.

# 564
Да, то с адвокати се свалят голи снимки, хората си ги раздават и на лично във фб, вече са в нета, късно е. Едно е да се снима гола, но със събрани крака примерно и гърдите да се виждат, друго е като нея, разкрачена с акцент на специално място. Разбира се, че хората няма да спрат да я коментират. В случая при нея й се подиграват заради увисването, но аз не виждам причина, нормално си е при всяка жена интимните части имат различна форма. Сигурна съм, че нямаше да съжалява, ако не й се подиграваха сега и не пускаха десетки миймове, а коментираха колко й е красиво тялото примерно.
Това някаква нова скандална ситуация ли е?

# 565
Чувала съм че доста се моделира тялото с тези танци на пилон дали при Даниел ще има ефект ...аз още се мъча да се науча да въртя обрач Expressionless

# 566
  • Sunshine state
Не знам какъв ефект и доколко е възможно Даниел да постигне като тренира интензивно на пилона, гледайки в какво състояние е тялото й. Тук трябва сериозна работа,а и тя не е първа младост.

# 567
Дарси и Стейси сигурно ще се дава при нас, защото не е по Дискавъри плюс, а по нормалната телевизия.
Ето го трейлърът на Дневници: https://www.instagram.com/p/CPoj1_0nBmk/

Танците не са успели да моделират тялото на инструктурката.

# 568
  • Sofia
Яки мускули си трябва май за да се овъртиш и задържиш на този кол 🤔 😁

# 569
Това на пилона инструкторката ли е мислех че е с двете си щерки омг!!!

Общи условия

Активация на акаунт