90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 469
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Третата жена май е една от приятелките, с които ходиха на пътешествие, не е от дъщерите й.

# 571
Само със спорт, без промяна в хранителните навици, не става.

# 572
Стари снимки на Дарси, Стейси и семейство:

Младежът на втората снимка много прилича на един мой познат... Предполагам че това е починалият им брат. А бабата прилича на мулатка, странно.
П.п. Момичето с една вежда е Стейси (в сл. че не ги различавате).

# 573
  • София
Каква е причината за петицията срещу Ед? какво точно прави/е направил?

# 574
Негова бивша колежка го обвинява в сексуален тормоз в продължение на месеци, както и че я е дрогирал и се е възползвал от нея.
https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/05/11/%d0%ba%d0%bb%d1 … 0%b8%d1%82%d0%b5/

Отделно от това, поведението му спрямо Лиз (приятелката му от Сингъл лайф) беше изключително манипулативно и премина в психически тормоз. Наскоро излезе един телефонен разговор между тях, в който той я нарече тъпа и я напсува десетки пъти, докато тя плачеше.

Петицията посочва още, че той има типично хищническо поведение.
Той се интересува само от по-млади жени, които са по-бедни от него и са самотни майки (като Розмари и Лиз). Убеждава ги, че могат да разчитат на него, че иска да се грижи за тях и детето им, а когато те започнат да му се доверяват, започва да ги тормози. Използва ги за с.кс и ги разкарва, след което преминава към следващата жертва.

# 575
Отвратилен е тоя Ед...противняк

# 576
https://youtu.be/Y39TEoxgyng Нещо ново на хоризонта.

# 577
  • София
Колт към Ванеса - Ти си моята Деби 🤢🤢🤢

# 578
  • sf
Ужааааас! Е това ако ми го каже някой мъж и паля с 200! 😆

# 579
Моляяяяя 🤐

# 580
Пуснах си клипове от новия епизод - Триш, майката на Майкъл е изключително пасивно агресивна и аз не бих търпяла такова поведение. Не смятам, че е по-добра от Натали.
И двете не стават - не си представям дори да разговарям с такъв човек за дълго.
Скрит текст:
Случвало ми се е да попадна на подобен енергиен вампир, но ги разкарвам. Хубаво е, че са лицемерни и като им кажеш направо какво мислиш за тях, се правят на обидени и бягат сами Wink

# 581
# 582
Въй, Анджела се е стопила. Да даде на Рейчъл координатите на доктора си 🥴

# 583
Как се казваше жената на Зиед... прилича ми на пингвин с туй костюмче. Иначе апетитни форми, де.

# 584
  • София
Леле, всички са се побъркали! Затова на обикновени хора не им се получава да бъдат във фокуса на вниманието, ама тези съвсем изпростяха!
Ребека е на Зиед. Фотографът е за резил - как можа да избере възможно най-неподходящата поза!

Общи условия

Активация на акаунт