90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 263
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не знам, май той за колеж нещо беше подметнал. Кой ги знае каква е истината.
ние тук, че сме една шепа хора и нашенските реалити звезди са на нивото на читалищно изпълнение, виждаме как се представят и какво говорят, а после излиза съвсем друго.

# 706
  • sofia

тази да не се заприбира??

# 707
  • Sunshine state
То и да е затръгвала, е написано много неграмотно. Wink
Вчера хванах малко от епизода, че напоследък не ги следя много 'И заживяха щастливо' - Натали и майка му на Майк вече не си говорят. Много ме натоварват отношенията им. Гледам, че в следващия епизод драмата между Майк и Натали продължава..Rolling Eyes

# 708
Може би Юлето си отива за малко - не вярвам да са се разделили.
Натали установи типични отношения със свекърва си - взаимната омраза не е нещо ненормално, даже снаха и свекърва, които се разбират, е по-рядко срещано Joy

# 709
# 710
Е, как ще отива на гости? Нали имаше нещо от рода, че не могат 1 година да напуснат страната след като са получили К1. Зиед, май, се жалваше на майка си, че не може да се прибере 1 година в Тунис, защото после няма да го пуснат.

# 711
  • sofia

вие за вечеря в ресторант как се обличате? 😂😂😂Явно не съм наясно как е модерно- остарявам 😂😂😂

# 712
Явно вече е разрешено по сутиени и тениски...
Това с едната година ми изглежда много съмнително. Според мен, Ребека си го измисли, за да не плаща пътуване до Тунис.
А може и да е минала една година - Яра нали роди, а момиченцето вече ходи и на плаж.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 22:07 от pppqqq

# 713
  • sofia
Юлето и мъж са ми супер деца, много безинтересни и лигави.Яра обаче ме кефи.Много печена - сам сама със седмици, а вече и с бебе.На 25 години никак не е зле.Зряла и стабилна излезе.На външен вид ми харесва също(но аз и Дарситата харесвам както знаете😂)

# 714
  • Sunshine state
Не може да напускаш страната с К1 виза - тя е еднократен билет за влизане в САЩ, така да се каже. Трябва да сключиш брак, да подадеш и да си вземеш звлената карта и чак тогава. Те доколкото помня се ожениха, та сигурно вече е взела зелена карта.

# 715
Александра (на Джош, тази с детето мулатче) има рожден ден:

Георги се наслаждава на гледката:

Колт и Ванеса още са щастливи заедно:

Варя и Хогуортс (това май е в увеселителния парк на Юнивърсъл?)

# 716
  • София
Варя още ли е с нейния любим Джефри?

# 717
Тя не казва, но май да. Даже поддържа приятелска връзка с Натали и имаше един общ клип с Натали и Джефри - явно Варя ги е запознала.

Има слух, че Натали ще участва в следващия сезон на Сингъл лайф и може би тогава ще дадат и Варя.

# 718
Александра нали се ожени за мормон и беше от бялата раса, защо да има мулатче?

# 719
  • Sofia
Май е била бременна преди да дойде в САЩ 🤔

Общи условия

Активация на акаунт