90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 509
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Не е ли лахмаджун, или поне аз така съм го срещала по рецептите.

Няколко поста по-нагоре написах, че "лахмаджун" е в Турция, Северен Кипър и Азербайджан. В арабските държави е "лахмаджин" (с меко "л") и понеже говорехме за Зиед и Тунис, затова писах арабското наименование. (Иначе в България в турските заведения е прието турското наименование.. но арабите около Женския пазар например ти го предлагат като "лахмаджин") Wink
Мога да го ям всеки ден без да ми омръзне, същото важи и за пиде Wink

# 241
Биням и Ариела чакат второ дете.

# 242
Браво! Винаги изглеждаха проблемна двойка, дано да са изгладили отношенията си.

# 243
Aлекс и Лорън също чакат второ Simple Smile

# 244
Биням и Ариела чакат второ дете.

А къде е обявено, че чакат второ дете?  Снощи им гледах инстаграм профилите не видях нищо

# 245
Във фейсбук групата ми излезе.

# 246
А, интересно - сега потърсих - пише, че Биниам го е обявил в стори в Инстаграм, но коментаторите не са сигурни дали не е било шега? Колко странно, ако са се шегували с такова нещо... https://www.cinemablend.com/television/2566807/90-day-fiancs-bin … is-she-really-tlc

П.п.
Пуснах си втори епизод на И заживяха ли щастливо? от Ю тюб. Тифани наистина се занимава професионално с гримиране. Нещо ми направи впечатление - тя каза за първата си бременност с Даниел, че е разбрала буквално преди самото раждане, че е бременна. Т.е. била е като онези от предаването "Не знаех, че съм бременна" Flushed

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 12:08 от pppqqq

# 247
  • Sofia
Голямата дъщеря на Дарси,Амико

С дядо си/бащата на близначките/

Деван

# 248
Амико сигурно е абитуриентка сега.

Снимката на Девън отново изглежда неестествено. От кога носът й е толкова малък? Формата на челюстта й е съвсем друга и главата й е по-малка от това, което се вижда в предаването. Освен това, гърдите й изглеждат странно, все едно е преправяла снимката и част от тях липсва.

# 249
За Дарси знам, че има две дъщери, а Стейси има ли деца?

# 250
Да, две момчета. Обаче изглежда баща им е против да се появяват в предаването.

# 251
Ми тия две жени (вече 47 годишни) защо просто не си гледат семействата ,а са тръгнали да се занимават с млади мъже? Че и да се излагат по тв...

# 252
  • София
Правилно постъпва баща им като не иска да се появяват в предаването. И на Дарси й се чудя защо замесва децата си във всичко това. А за доста от  другите двойки, примерно с детето с аутизъм, как досега социалните не са се намесили не знам.  Много от двойките с малки деца толкова компромати натрупаха срещу себе си.

# 253
  • Sunshine state
За пари и слава. Отделно, че на 47г тук не се имат за особено стари. 🤷🏼♀ И аз вчера гледах епизода, нещата при Тифани и нейния хич не са розови. 😆
Скрит текст:
Обвиняваше го, че не дава пари за децата и не си е намерил работа и си отмени пътуването до ЮАР.  Той оък се ядоса, понеже не бил виждал децата 8 месеца.
При Натали и Майк отново е напрегнато - той инале рожден ден и бяха седнали на заведение, когато тя го попута дали смятал, че приятелите му щяли да я харесат. Майк й каза, че ако не им елиза остро , както обикновено прави, нямало да има проблем, но веднага го захапа как някаква уж негова пеиятелка, му пращала голи снимки. Той се ядоса и стана от масата и си тръгна, а тя се хилеше тъпо след него. 🙄
Юлия и Брандън са все още в Лас Вегас. На нея много й харесва градът и си продължава с мрънкането как иска да живее там. Андрей и Либи ще уреждат среща-помирение с брат й Чарли, защото Амдрей ще започва работа при баща й, да изучавал бизнеса с недвижими имоти. В предния епизод го беше помолил са му даде 100k за стартиране и баща й му каза, че първо трябва да научи занаята. Много нагъл тоя Андрей..

# 254
Аз това си го мисля и за Даниел, Ребека, Анджела, Джени и др., имат деца, внуци, освен това могат да се занимават със себе си, ако не са кариерно ориентирани... А те само за любов мислят и то с мъже, които са минимум с 20 години по-млади. Но аз не съм много романтична, затова не мога да ги разбера.

Общи условия

Активация на акаунт