Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 561
  • 736
  •   1
Отговори
# 105

Момичета Two Hearts
Я, семейството колко си е добре така... А Мелек ще бъде истински щастлива като разбере  и за братчето.

# 106
При нас още е слънчево 🌅😍

Класика и запазена марка - ръцете говорят 😍

# 107
  • Пловдив

Ето един от тези хора, Енгин АКЮРЕК

Има такива момчета; те носят силата на невероятна война сред най-неподвижните изображения... Техните изпълнения служат като примери за господата. Източникът на тяхната сила е в сърцето им... За такива мъже умората от ходене заради другите дава повече спокойствие, отколкото почивка в най-красивите легла.

Ето един от тези хора, Енгин Акюрек... Акюрек е световна звезда, а Турция е мост между света...

Много талантлив актьор, който има фенове по цял свят и който може да играе само с очи, когато камерата се фокусира върху лицето му. Акюрек, известен с това, че до днес не беше в социалните мрежи, отвори акаунт в Instagram и удави феновете си в радост.

В момента актьор, играещ главната роля в телевизионния сериал "Дъщерята на посланика"; Той отново спечели сърцата на феновете си, като осигури продължение на сериала, който се очаква да завърши с изключително представяне, след като партньорката му напусна сериала, подкрепен от неговата приятелка Туба Бююкюстюн.

Почти не е останала държава в света, в която сериалът "Мръсни пари и любов", в който е играл преди, не се е продал по света. "Дъщерята на посланика" в момента е най-скъпият сериал, продаван в чужбина от нашата страна.

Забележително:  Има хора от много страни по света, особено от Испания, Аржентина, Бразилия, Чили и Мексико, които идват да го видят и посещават местата, където работи.

Akюреk има и много специална база от фенове...

И така: Той продаде книгата си, наречена „Тишина“, приходите от която дари на Darüşsafaka, в много страни по света, въпреки че е на турски... Феновете в чужбина изучават турски, гледайки филмите му и телевизионните му сериали...

Подобно на него, феновете му са също с красиви сърца; Те организират кампании за подпомагане на деца в нужда и болни от името на Енгин Акюрек.
Поздрави на такива хора с красиви сърца.

Автор Oktay Uzun/Октай Узун, дългогодишен фен на Eнгин !!!!

# 108
Благодаря за превода на емоционалния пост на тоя отдавнашен фен 💐

Да сложа от наличните целувки, че сега нали са в рамазан или рамадан (не ги разбирам, извинявам се) вероятно такИвИ неща няма да видим 🙃

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 18:45 от araselia

# 109
  • Пловдив

Шапка му свалям на Санджар. Взе жена си и дъщеря си, и стой си в конака Халисе.
В този епизод получихме отговор на два въпроса останали във въздуха след напускането на някои актьори. Менекше е осъдена на 10 години затвор и Елван е сестра на Кахраман. Мимоходом - но браво на Ейлем и екип.
Научаваме и още нещо, Седат прозря болката на Халисе - страх да не остане сама. Ама нещата май натам вървят.
Бора ще си пътува, Елван ще има свой дом, който още не сме видяли, но Яхя и го осигури - дълг, който тя ще върне... Надали...
Страхотен епизод. 

araselia, ще има... ще.  Сериалът се продава, имат пари за глоби, а и се гледа в чужбина повече. Така бе и с "Мръсни пари и любов" - снимаха по време на Рамазан. Тази година той е от днес, 13 април до 12 май.

# 110
Щом казваш, Марианче 👍Успокои ме 😉

Тогава да си дойдем на темата  😜 - братче или сестриче ще имаме, аз съм с предчувствие за сестриче, колкото и всички да чакат Ефе, а за име нещо с Е - Елиф, Еда 🙄🙂

Ако не се лъжа, че хич не помня, на Мави рожденния ден е на 15, дали ще имаме нещо по темата следващата серия 👀👀

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 19:36 от araselia

# 111
Араселия залага, че бебето ще е момиченце.
Аз ще заложа на момченце - продължител на фамилията и рода. Име не съм измислила.

# 112
  • Пловдив

Един от най-силните моменти в епизода.
Енгин/Санджар говори само с очи, подписва, че е съгласен Мави да направи аборт, тя му каза, че ако не подпише, край с брака им, но и му обясни защо иска да махне бебето. Подписва, въпреки че й каза, че това е грях.

Ето и какво написа за този момент аржентинката @BeeBorjashttps: //twitter.com/BeeBorjas/status/1381936601102684160

Искахте епос? Тази сцена е епична! Двама актьори, които показват, без да крещят или да скубят косите си, цялата болка и страдание, които са преживели. Това е епично, не скачане от скала отново и отново. Благодаря ви за това качество на сценария и актьорската игра.

Хайде и аз да си кажа - мисля, че ще имат момченце, мъничко Ефе.

# 113
Благодаря за всичко.

Страхотен е епизада. Разочаровах се, че Елван няма да има нейно бебе,но всяко зло за добро.

Чакам превод, страхотни са  Санджар и Мави.
Хубав замисъл. До края на историята, ще получим отговори на всичките си въпроси.
Вярвам, че максимално се приближаваме до първоначалния сценарии.
Така погледнато си струваше чаканото щастие. .
Пък и много добре съчетават драма, любов, щастие и сълзи, доверие и съмнения... Друго си е, да бъдат така поднесени нещата.. ..

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 21:35 от Nina_richi

# 114
  • Пловдив
Току-що излезе новина, че в понеделник 19 април, от 20,00 ч по Стар тв започва нов сериал.
Ето линк: https://twitter.com/O3Medya/status/1382062327772626947

Чакаме да видим, какво става с нашия.
Излезе новина, че ще се излъчат останалите епизоди във вторник: https://twitter.com/TelevzyonaDair/status/1382067727586721801

"ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" смени деня!

Телевизионният сериал "Дъщерята на посланика", който ще се сбогува с екраните този сезон, промени деня. Сега сериалът ще се излъчва във вторник вечерта.

Ето официално новината и от Стар тв: https://twitter.com/startv/status/1382068599595143170

"Дъщерята на посланика" ще бъде на Стар тв във вторник, 20 април от 20.00 с новия си епизод!

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 23:50 от mariana51

# 115
Добро утро,

А какво е имало във вторник, за да ни наместят там...?

Още няколко епизода не можаха да издържат....

Какво да кажа....Освен здраве, особено за Енгин.Heart

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

# 116
Здравейте момичета и Добро утро.Снощи сте започнали дискусия какво ще е мъничко то Ефенце-аз мисля,че ще момче.И също,че ще е нещо с Е-защо не Ерен,Енгин..Е много се размечтах.Ще видим какво ще ни измислят Ейлем и копмания.Та този новия сериал толкова ли не може да изчакат 1 месец..Нищо,ще се пренастроим за Вторник.Въпреки дъжда,който вали при нас вън и е мрачно желая ви хубав ден и се пазете.

# 117

Добро утро момичета Two Hearts
Нека ден сряда да е успешен и ползотворен!
При мен вали пороен дъжд и е мрачно, но нека да гледаме  по-оптимистично.

# 118
  • Пловдив

Добро утро от Санджар и мен.
Е, нито сме първия, нито вероятно ще сме последния сериал на който се сменя деня на излъчване. Идеята на Стар тв, е зрителите гледайки и очаквайки "Дъщерята на посланика" да попаднат на новия. За жалост, всички сериали излъчвани по канала са с доста "стабилен" нисък рейтинг. Някои вече имат дати за финализирани в началото на историите им. Не всички имат късмета на високи продажби в чужбина за да оцелеят. Каквото - такова. Четири епизода ще си ги очакваме за достойно завършване.

За незнаещите - да знаят. Промяна на деня.

Снимките започнаха в 9 сутринта(визират 13 април) и продължават и до днес, не знам докога, но утре сутринта отново ще се събудим и ще продължим да работим до късно.
Бъдете здрави всички, от представители до работници и шофьори, особено тези, които постят, Бог да им помогне.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 08:35 от mariana51

# 119
Добро утро момичета.
Мрачно и сиво, почти дъждовно, но аз ви желая усмивки и положителни емоции.
Бъдете здрави.

A в ден сряда Омер и Елиф.

Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт