Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 640
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Халисе вече е приела Каврук, казва му сине, А Каврук я нарича майка.
Зехра изглежда странна напоследък, някак си избягва Каврук, не си лягас него, казва, че ще почет малко. Гюлсие също забелязва тази странност. Не може да забременее, когато Елван я пита дали е  бременна, тя отговоря, че все още няма нищо.

Да,има някакъв проблем при младожените, ама какъв ,освен изчезването на Мави

Санджар как го освободиха ,някой разбра ли

Аа много хубав с черния костюм Heart Eyes

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 22:29 от araselia

# 511
  • Пловдив

Санджар беше освободен до следващото изслушване. Вкъщи има приготовления, му казва Яхя, мама те чака, а Санджар му казва, че има работа и ще се видят довечера, взе ключовете от колата и изчезна. И хората на Гювен го последваха.

До момента най-малко екранно време има за главните, предполагам, че от тук нататък, ще е тяхното.
Мави крие Мелек, докато Санджар не си върне попечителството - докато и делото не приключи.
Много спомени в ретроспекции също.... Да се сърдим на ковида...

Изглежда Санджар се е срещнал с Дуду, оказва се, че тя работи за Санджар, или по-скоро му помага... А с Гювен това е игра...

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 22:58 от mariana51

# 512

Колкото и хубаво да завърши тази серия - Седат ще ги  намери.
 Това не е ли той?

# 513
Най-хубавото накрая

# 514
  • Пловдив
Да, Седат ще ги намери, ама какво от това - останаха 2 епизода.

Санджар каза на майка си, че е ядосан на Мави, като я намери, ще се разведе и ще си вземе децата - приказки за прикритие. Този път на никой нищо не каза Санджар. Яхя добре се справи, Дуду супер, за Неждет не разбрах, май си призна пред Гюлсие, кой го е бил - чух Гювен.

Дуду каза на Яхя, че помага заради Санджар. А на Санджар Дуду каза, че Гювен не я оставя на мира и тогава в ретроспекцията й каза - тогава ние ще водим играта.

Ами, това е за тази вечер епизода. Седат е за 51.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 00:07 от mariana51

# 515
# 516
  • Пловдив
https://twitter.com/ugafilinina/status/1387131645619224583

Вижте как Сами и Ердал гледат епизода и си се смеят.
Наистина живеят като семейство, пазят се и си стоят в Бодрум или Мугла.

https://twitter.com/Levin64505983/status/1387152260048752643

В туитър пишат: Мави беше една от най-бременните бременни жени, които някога съм виждал по турската телевизия. Изглеждаше, че наистина е бременна.

https://www.youtube.com/watch?v=Ezv_PZq1D9A

"Дъщерята на посланика", епизод 50 - ОРИГИНАЛ.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 00:23 от mariana51

# 517
Добро утро и хубава Велика Сряда!

# 518
Добро утро,

Между тях, всичко е наред.Heart

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

# 519
  • Пловдив

Добро утро от Санджар и мен момичета.
Епизодът завърши прекрасно, ще ни поприземят в 51.
Сега сме в 50-и, да си го преосмислим.
Успешна сряда на всички.

# 520

Добро утро от Санджар и мен момичета.
Епизодът завърши прекрасно, ще ни поприземят в 51.
Сега сме в 50-и, да си го преосмислим.
Успешна сряда на всички.

Санджар просто не може да мине през врата нормално 😂

Сгрешиха с фрагмана, трябваше да не дадат Мави и Санджар заедно в скривалището и щеше да има изненада, сега нямаше интрига, знаехме, че Санджар знае и беше въпрос на време да се срещнат. Ама нищо, срещата си заслужава при всички случаи 😍😭

# 521
Цитат
Сгрешиха с фрагмана, трябваше да не дадат Мави и Санджар заедно в скривалището и щеше да има изненада, сега нямаше интрига, знаехме, че Санджар знае и беше въпрос на време да се срещнат. Ама нищо, срещата си заслужава при всички случаи 😍😭

Здравейте! Ами то, ако не бяха дали този фрагман, трябваше да покажат всички второстепенни герои в него! Защото след гледане  на серията с мишката, се оказа, че за два часа  и отгоре, Мавсан се видяха едва накрая за има няма 15 минути! Те друго общо екранно време нямаха!
Тази Ейлем и другите около нея не разбраха, че хората по света гледат сериала заради Енгин и Туба, а не заради тъпия им сюжет, който вече наистина отиде в девета глуха! Може ли цяла серия да дават измисления, изсмукан от пръстите проблем на Зехра и Каврук, Гювен, Дуду, тази свекърва, която не си взе поука и продължава както тя си знае, Елван и Яхя и никакви сцени с главните герои! Едни спомени, които ние и без това си ги гледаме постоянно и ги знаем наизуст!
Общо взето, можеше да минем и без тази серия, май  госпожа Ейлем е загубила вдъхновението си! И това не  е заради ковида, а просто  й свършиха идеите! Сега гледам някаква романтична обстановка,  снимана край морето -  маса за двама, лампи, цветя, но защо ли ми се струва, че това ще бъде за всички други, само не и за Мавсан?! Явно за тях са  проблемите, а красотата и романтиката за другите, те , сигурно по - я заслужават! Как не ги изведе на един ресторант, на някаква романтична разходка някъде, и остров Кос остана в небитието и там  по всяка вероятност няма да ги видим.
С две думи - разочарована съм до краен предел! Останаха две серии и съм сигурна, че до последно ще гледаме простотии! Между другото, като ги скри в тази отдалечена къща Санджар за пет месеца, те как се хранеха, откъде си набавяха продукти, Мави не трябваше ли да ходи на лекар-гинеколог, и ред други недомислици?!?! Кой им плащаше сметките, защото не вярвам да са стояли на свещи и да си готвят на газ, примерно?!?!
Това е от мен! Извинявам се, ако съм обидила или засегнала някого , но ми е много гадно - чакаш серията цяла седмица, и накрая гледаш едно голямо нищо! Нито Елван е интересна вече с това бебе, нито Зехра и Каврук, нито майка му на Санджар с вечните й претенции и крясъци, а серията беше пълна само с тях!
Приятен ден!

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 10:29 от Лудата Меги

# 522
  • Пловдив

То и рейтингът, турският е, колкото и да сме в него.

# 523
Здравейте момичета!

Щастливото семейство!Красиви кадри и на душата ти става толкова приятно.
Социялният рейтинг е супер

Лек ден момичета!

# 524
  • Пловдив

Спазваме традицията - каквото за единия, това и за другия - любов.

Слагам го отново, за да напиша, че и той е, какъвто го очаквахме.

Общи условия

Активация на акаунт