Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 410

• 46 641
  • 736
  •   1
Отговори
# 495

Тия лампи приличат на лампите на Бора.Явно са се срещнали с Елван.
Момичета и аз съм налице, благодаря на Марианка:Heartbeat за линковете.
Приятно гледане.

Ще се радвам за Елван и Бора, те много си подхождат,а тя заслужава да е щастлива,и ще е прекрасна майка и на свое дете,освен на сладура Гедиз.

Много ми забива нета тази вечер,леко се изнервям

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 21:19 от araselia

# 496
  • Варна
Бебе Гедиз май са го сменили, не е гигантското бебе Smile
Халисето пак откачи, що й се връзват всички не знам Smiling Imp

# 497
  • Пловдив

Източник: https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_995668

Ето какво точно е написала Бирсен Алтунташ:
„Както е ясно посочено в циркулярното писмо, вестниците, радиото, телевизията и медиите са освободени от локдауна. Екипите на сериалите няма да бъде засегнат от локдауна, тъй като обслужват телевизионната индустрия, така че новите епизоди на сериалите ще продължат да се срещат със зрителите."

Иска си внучката.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 21:29 от mariana51

# 498
Ще снимат,обаче не работят ресторанти,кафенета, ще си снимат в къщи и сред природата.

Санджар се прави на ударен,че не зна къде е Мави,Гювен иска попечителството над Мелек в замяна на свидетелски показания да оневинят Санджар.

# 499

Мави с коремче!!

# 500

Голяма седянка в конака.

По-добре да дават затвора.

А Сандажар как да  даде от затвора, внучката на Гювен..

# 501
  • Пловдив
От рускините:
Май Санджар е загубил попечителството си заради това положение, и Гювен е дошъл и му казва, че знае, че е скрил Мави и Мелек, защото е разбрал, че може да я вземе за себе си. Казва му, че може да бъде негов свидетел срещу Седат, т.е. ще свидетелства в негова полза, ще каже, че Седат наистина го е преследвал, тероризирал, че е имал такива мисли. Но Санджар не се съгласява, казва, че ще се измъкне сам.

# 502

Ами, нали са минали 5 месеца.

Явно показанията на Зехра и Каврук не са достатъчни. Дело няма.

# 503
  • Пловдив
Според мен делото предстои, щом Гювен си предлага услугите.

# 504
На Дуду и е пораснала работата,май се е сближила със Седат все пак. Ще слага подслушвателни в конака и в офиса в маслиновата горичка.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 22:03 от araselia

# 505
За 1 час екранно време - Енгин/Санджар има-няма 5 минути, Туба/Мави пък хич...
Как я мислят?
Такава яваш-яваш серия май досега не сме имали...

Айдааа, Яхя при Елван си е нанесъл? Егати лепката, бе. Тя обаче щом си го търпи - нейна си работа.
Дуду дали ще затвърди тъпотията си с поставянето на подслушвателните устройства?

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 22:11 от Марта_49

# 506
  • Пловдив
Седат е жив, жив и здрав, търси Мави, казва на Гювен, че я познава, че не би отишла далеч, изоставяйки съпруга си, че тя е точно някъде в тези краища, така че не остава много време и ще я намери...

Гювен сега обработва Дуду, казва е взел попечителството, но не може да се събере отново с внучката си, помогни ми да намерим Мелек, да разбере за мястото, където тя може да научи от Гюлсие, казва, че е съм сигурен в това, че Санджар знае къде са те, иначе той не би бил толкова спокоен.

# 507
Уж шъткаха, защо сега почнаха да говорят точно до количката, ще събудят Гедиз

# 508
Дуду  дали ще памагне да разберат местоположението на Мави, или ще е в помощ на Санджар?

Дано скоро видим къде са Мелек и Мави.
Напълно в нейн стил е, да бяга, да се крие от психопати. Затова Санджар й вярва, дори да не знае местоположението й, е спокоен... Знае, че. Мелек  е в сигурни ръце.

# 509
  • Пловдив
Халисе вече е приела Каврук, казва му сине, А Каврук я нарича майка.
Зехра изглежда странна напоследък, някак си избягва Каврук, не си лягас него, казва, че ще почет малко. Гюлсие също забелязва тази странност. Не може да забременее, когато Елван я пита дали е  бременна, тя отговоря, че все още няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт