Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 318
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ще връщам жълтите платформи. Поръчах 38, но са ми малки. Според мен са за 37/37 и половина.

Другите тъмносините 38 номер са ми супер, тях си ги оставям.

Скрит текст:

А знаете ли см на стелката?

# 556
24.5 см е стелката.

# 557
  • София
Странно. Аз като си взимам 38 е толкова стелката, но предполагам просто при тази марка е умален модела.

# 558
Вероятно защото са по-изрязани, а и си е платформа и кракът се приплъзва малко напред.
Тъмносините са 24.7 и са ми точни. И само да кажа, че са много удобни, ако някой се чуди.

# 559
И аз чакам тъмносините Рикер, утре вероятно ще пристигнат.
Ще връщам жилетката и потника. Жилетката ми се дублира, а потника впоследствие видях, че е доста изрязан, а го поръчах за баща ми, и едва ли ще го одобри.Успях да грабна друг на Jack&Jones.

Даже се чудя, дали мога да откажа поръчката, още преди да я платя, или трябва да я взема и след това да върна артикулите, които искам.Някой по-запознат да каже, моля

# 560
Здравейте, някой има ли код за намаление?

# 561
Даже се чудя, дали мога да откажа поръчката, още преди да я платя, или трябва да я взема и след това да върна артикулите, които искам.Някой по-запознат да каже, моля

Направо им кажи в Еконт,че я отказваш вместо да плащаш и връщаш...Аз така направих предната седмица...

# 562
Ако няма артикул, който искате да вземете от поръчката, може да я откажете направо.

Да докладвам да мъжките маратонки - мъжът ми ги одобри всичките. Рикерките са му фаворит, Reebok не са му толкова удобни, но ще ги оставим. Доволна!

# 563
tooclose, може ли линк за Рикерите?

# 564
tooclose, може ли линк за Рикерите?
Не съм tоoclose, но понеже чакам същите сандали.. Ето ги, но вече не са на същата цена. Даже до вчера бяха уж изчерпани
https://m.aboutyou.bg/p/rieker/sandali-s-kaishka-3607620

# 565
Да, тъмносините сандали до вчера бяха изчерпани, днес вече са доста по-скъпи и има само 40 номер. Жълтите платформи са изчерпани и към момента.

Гледах ги в официалния сайт на Рикер, там също са доста по-скъпи, дори с намаление.
https://www.rieker-shop.de/Rieker-women-sandal-yellow-60467-69

Сега видях в официалния сайт, че има препоръка жълтите да се поръчвам с един номер по-голям. Значи моделът си е умален. Жалко, че не съм го прочела по-рано. Но ако някой се чуди за друг модел - може да погледне и немския сайта.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 21:51 от tooclose

# 566
И аз чакам мъжки маратонки:
Скрит текст:

Първо дано да одобрят избора ми. Второ дано да пасне размерът.

# 567
Нищо чудно другата седмица пак да ги намалят Рикерите, за няма и две седмици две намаления имаше. Ако все пак някой реши да поръчва сега, имам код за 10%, който няма да използвам

# 568
И аз имам код за 10,ако някой иска да ми пише .

# 569
tooclose, аз те разбрах, че си поръчала на мъжа ти Рикер. 🤭
Ако пуснат пак хубаво намаление на Рикер, свиркайте.

Общи условия

Активация на акаунт