Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 250
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • София
За връщане никога не се плаща.

Това за втората употреба си е толкова изсмукано че няма на къде... Толкова поръчки направих, как пък едно нещо не е изглеждало като втора употреба при мен? За цените, да варират, да понякога нещо е по-скъпо от друг сайт, да пускат кодове да ни зарибяват, ама не е като на сила да ни карат да ги поръчваме Joy. Моята кошница в момента е с 600 лв, ама ей на, не са ме били по ръката да поръчам все още...

# 121
  • на земята
Дали ще има скоро код за 25%?

# 122
  • София
Капитанова е написала че средата на май ще има, и аз чакам Grinning

# 123
Преди няколко дни направих поръчка и след 7-8 часа се опитах да я откажа, но ми отговориха, че вече е късно и ако не искам нещата, просто да не ги взимам или да ги върна. След това ми изпратиха код за 20% като извинение, който сутринта успях да ползвам, заедно с текущото намаление.

Сега искам да поръчам още едно нещо, но кодът е бил еднократен, а други за 10% не ги приема.

Та, да знаете, ако някой има такъв код, че хваща и на намаление.

# 124
Хейй и аз ще се радвам някой да сподели код ☺

# 125
  • русе
Това намаление кога се отразява, щото аз като гледам цените са същите

# 126
  • Русе
Преди няколко дни направих поръчка и след 7-8 часа се опитах да я откажа, но ми отговориха, че вече е късно и ако не искам нещата, просто да не ги взимам или да ги върна. След това ми изпратиха код за 20% като извинение, който сутринта успях да ползвам, заедно с текущото намаление.

Сега искам да поръчам още едно нещо, но кодът е бил еднократен, а други за 10% не ги приема.

Та, да знаете, ако някой има такъв код, че хваща и на намаление.
Аз нямам код, но ако може да споделите вашият за 20% за да пробвам дали ще хване.
Имах 10% даден за забавена поръчка - не ми дава да го ползвам. Пробвах и инфлуенсърски изписа ми, че за периода на промоцията не може да се ползва.

# 127
Ето го - phazed9u , но пише, че важи еднократно. И на мен кодовете за забавяне не ми ги хвана.

# 128
  • на земята
То като има код нещата ми се изчерпват,става едно досадно дебнене и чакане и накрая нищо.

# 129
  • Русе
Ето го - phazed9u , но пише, че важи еднократно. И на мен кодовете за забавяне не ми ги хвана.
На мен ми изписа, че е използван при друга поръчка.
Аз поръчах тази чанта. Все още се чудя заслужава ли си.
https://m.aboutyou.bg/p/co/-5171280

# 130
Аз поръчах тази чанта. Все още се чудя заслужава ли си.
https://m.aboutyou.bg/p/co/-5171280
Изглежда доста добре и на мен поне цената ми се видя много прилична с всичките намаления. Моля те да споделиш впечатления, когато я получиш. Simple Smile

# 131
На някой случвало ли се е да е поръчал един артикул, обаче като дойде пратката съдържанието е нещо съвсем различно? Поръчах едни сникърси, но вътре са обувки с ток 🙄
Не. Обаче ми се случи в кутията с обувки едната да е размер 38, а другата 39. Всъщност беше плюс за мен, понеже се двоумях между двата размера 😄

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 21:43 от Simbioza87

# 132
# 133
  • Стара Загора
Знаете ли дали има някое кодче? ;д

# 134
Момичета, имам за връщане едни разкроени дънки на only в 38 размер. Ако някой ги иска, нека ми пише.✌️😻

Общи условия

Активация на акаунт