Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 261
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Мога ли и как да разменя един цвят с друг? Има опция само за връщане. И доставят ли до офис на еконт или само до адрес? Когато правих поръчката не ми излезе опцията офис

# 151
  • София
Смяна не е възможно, само връщане. След това си поръчате новото. За до Еконт може, но не съм го пробвала, знам че тук имаха проблеми с избирането.

# 152
И доставят ли до офис на еконт или само до адрес? Когато правих поръчката не ми излезе опцията офис
В първия пост има малко информация за един проблем при поръчка до офис, който възникна при едно от момичетата. Не помня наизуст, но сякаш беше при поръчка от телефон. Прочетете и й пишете, ако искате, може би ще даде съвет. Simple Smile

# 153
  • Пловдив
Може да се поръчва до офисите на Еконт и Спиди дори през телефон. Моите доставки са точно по този начин, защото до адрес не ми е опция.
Мен ме дразни ограничението да се намаляват повечето марки с дадените кодове.
Е, на Веро мода ли да редуцирам цената, дето парцала е 20 лв!? 🤦♀

# 154
  • Варна
И мен ме дразни, че за марките, които харесвам Patrizia Pepe, Pinko не важат кодовете.

# 155
за HUGO също не важат

# 156
Момичета, след като изпратя артикул за връщане до колко дена г/д е възможно да има резултат? Или поне някакво известие ?

# 157
  • София
При мен отне една седмица от изпращането до получаването на парите по сметката

# 158
В понеделник изпратих, в сряда парите бяха по сметката ми. Бяха супер бързи.

# 159
  • София
Код за отстъпка: POLINA15 важи за покупка над 100лв

# 160
Може ли да се използват два различни кода в една поръчка? Имам един като компенсация за забавяне на поръчка.

# 161
Може ли да се използват два различни кода в една поръчка? Имам един като компенсация за забавяне на поръчка.
Не.

# 162
Въпрос за връщането. Трябва ли да разпечатам нещо, или само прилагам Документа за връщане, който е в кутията? Но на него са всичките артикули, които са поръчани

# 163
Въпрос за връщането. Трябва ли да разпечатам нещо, или само прилагам Документа за връщане, който е в кутията? Но на него са всичките артикули, които са поръчани

Онлайн правите заявка за връщане и там маркирате кой/кои продукти връщате, а в пакета слагате и документа за връщане, който имате. Заявките онлайн ще им помогнат да не гадаят кое връщате и кое не и така по-бързо ще обработят и връщането на парите.

# 164
  • Русе
Получих си чантата River Island, като цяло ми допада, но не съм сигурна дали да я задържа, търся нещо за работа.
Понеже бях доста натоварена в Еконт и нямаше как да взема кашона, сега в какво да я върна? Става ли и плик на Еконт?

И отделно в сайта пише бяла... на мен на снимките ми изглежда бежав цвят, а реално е сива. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт