Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 239
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Да сте живи и здрави, поръчах един сутиен, който дебна от 2 месеца.

# 661
И аз благодаря за споделеното намаление. Бъди здрава, teda mars!

# 662
Успешни покупки, момичета 🌹

# 663
Не можах да намеря информация,бельо и бански могат ли да се връщат?

# 664
  • София
Да дам и аз отзив за първата ми поръчка от сайта. Детско зимно яке, което е изчерпано в този цвят но го има в черно:

Взех 158 см., отговаря на размера, дебело е, пухкавата част е на копчета, така че се маха. Самата яка също се маха с тик-так копчета. Закопчаването е с цип, отгоре копчета, има ластици на ръкава за предпазване от проникване на сняг, дължина под дупето.Детето още не е мерило, че е на бабин дом, но ще ѝ пасне идеално, има подобно на Есприт. Единствен минус - няма вътрешен джоб.

# 665
Брей, този път ме изненадаха от сайта с бърза доставка. Поръчах на 28.07,пишеше очаквана доставка 2-3.08,а сега получих смс от Еконт, че имам пратка
Поръчах тези Рикерки и дънкови панталонки, но ще ги взема в понеделник.

# 666
Аз този път нищо не мога да си харесам. Следя един сутиен, но е доста скъп дори с -30%. Бански искам, но пак не си харесвам, а и този път нещата не са толкова намалени. Един суичър, който бях сложила в любими на предното намаление беше 25 лв, сега е 90 и нагоре.

# 667
  • Варна
Най накрая и марката Samsoe Samsoe да я включат към кодовете за допълнителни намаления.

Поръчах тази риза и тениска за сина ми.

# 668
teda mars, пиши после как са Рикерите.
Аз гледах гледах сутиените и бюстиетата, но много пари. Взех си от НМ, а от Ню Йоркър онзи ден купих страхотни бюстиета за по 10 лв.

# 669
Да дам и аз отзив за първата ми поръчка от сайта. Детско зимно яке, което е изчерпано в този цвят но го има в черно:

Взех 158 см., отговаря на размера, дебело е, пухкавата част е на копчета, така че се маха. Самата яка също се маха с тик-так копчета. Закопчаването е с цип, отгоре копчета, има ластици на ръкава за предпазване от проникване на сняг, дължина под дупето.Детето още не е мерило, че е на бабин дом, но ще ѝ пасне идеално, има подобно на Есприт. Единствен минус - няма вътрешен джоб.
Чудно! Може ли линк?

# 670
С търсачката излиза бързо, напишете Iris и изберете момичета.

https://www.aboutyou.bg/p/kids-only/zimno-yake-iris-4424515

# 671
Получих маратонки Пума, но в обикновена картонена кутия. Трябва ли да ме притеснява нещо?

# 672
  • Пловдив
А в какво да са?

# 673
Последните маратонки Найк, които поръчах бяха в най-обикновена кутия. Писах преди страница май за тях. Двете маратонки бяха с различна големина, въпреки че етикетите им вътре бяха еднакви.
Предните 2 чифта, които получих бяха в оранжеви кутии с надписи Найк.

# 674
И на мен ми се е случвало да ми изпратят обувки в тяхна кутия. От последната поръчка - 2 чифта мъжки на Рикер - едните бяха в картонена кутия, другите в оригинална. Не знам на какво се дължи, но не съм се притеснявала, нищо им няма на обувките.

Общи условия

Активация на акаунт