Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 245
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
За съжаление нещата, които аз следя и искам да купя, все не попадат в прословутите им намаления!
Рекламата им крещи, че за всичко е намаленото, да ама има доста марки, които не попадат и това е всеки път.

# 646
Аз съм харесала две чанти, и докато чакам да ги намалят, те взеха че се изчерпаха 🙄

# 647
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, миналата седмица направих поръчка на четири неща и искам да оставя отзив, защото темата ми помогна да се ориентирам и се надявам да съм полезна на някой.
Доволна съм от сайта и от повечето неща, които поръчах. Аз съм дама с извивки,  както пише в сайта, размер XL си купувам обикнтовено и съответно трудно си намирам дрехи, които да са приятно изглеждащи и да стоят добре, а тук има избор. Всичко поръчано е от промоцията и мислех, че няма да ми хване ваучер , но за всеки случай опитах с един от публикуваните тук и стана. Поръчката беше над 100 лв. обаче.
 https://www.aboutyou.bg/p/MARCO-TOZZI/Niski-maratonki-6723173Маратонките са супер, точно като на снимката и са удобни. 37 номер взех. Не са за широк крак.
https://www.aboutyou.bg/p/ONLY/Top-SILJA--4883144 Този топ също е попадение, въпреки, че е полиестер, материята е приятна и ми стои добре. Имаше и в други цветове и за цената си е супер.
На тази марка Only имам и преходно палто, и го носих цяла пролет. Много удобно и мекичко. Та отчитам като добри дрехите на марката.
https://www.aboutyou.bg/p/VILA/Bluza-5920258 Ризата ще я връщам, голяма ми е в раменете и на ръцете. Особено маншета на китките е много хлабав. Иначе е приятен цвят и тъничка, не много стегната материя. Според мен е уголемена.
https://www.aboutyou.bg/p/Dorothy-Perkins/Zimno-yake-5597321 Якето го поръчах за дъщерята, но тя ще може да го премери чак в неделя. На вид и като качество изглежда супер и с намалението и ваучера ми излезна под 36 лв., което за зимно яке си е екстра. От марката нямам впечатления.
Също така ми направи добро впечатление, че етикетите на дрехите наистина са с нормалните цени, посочени в сайта, което значи, че намаленията са реални.

# 648
Топа много ми хареса.
Абе хора, дайте идея как да се позачиства плата отгоре на маратонките?
Нали са светли и лесно се цапат, по тази причина не взимам бели, но тези ме изкушиха. Не става да ги пера на няколко обувания.
Чела съм, че ползват магическите гъби, но дали ще стане за плат 🤔

# 649
  • Sofia, Bulgaria
Топа много ми хареса.
Нали са светли и лесно се цапат, по тази причина не взимам бели, но тези ме изкушиха. Не става да ги пера на няколко обувания.
В тази ситуация аз ги намокрям и търкам със сапун и острото на гъбка. После суша на слънце. За ден са исъхнали в тази жега.

# 650
  • Пловдив
Топа много ми хареса.
В тази ситуация аз ги намокрям и търкам със сапун и острото на гъбка. После суша на слънце. За ден са исъхнали в тази жега.
твърдото ще боядиса...обикновено е зелено и пуска.

# 651
Леми,обувки от плат и кожа ест и изкуствена ,почиствам с пяна за спортни обувки ,в Лили се продава,ДМ,Кауфланд.Също с вълшебна гъба или има една вълшебна кърпа за баня и кухня от лидъл,даже при нас я гледах скоро.Пера също и в пералнята.За бяла кожа имам камък за почистване ,от лидъл пак.Искаш ли снимки ?

# 652
Благодаря ви.
Бобчи, искам. Изостанала съм с технологиите по почистването 😜

# 653
Здравейте,много хубава  темичка.Появи се номера на желаната от мен рокличка,има ли активен код?

# 654
Има ли актуален код за над 100 лева. Благодаря

# 655

Това якенце си поръчах ,да видим на мен как ще седи .Благодаря за кода ,който ми прати форумно приятелче  Hug ! Мисля да го съчетая с всичките цветове дънки,които имам ,без черни .
А това са ми чистачките за маратонки и спортни обувки

# 656

Пак намаление пускат, много ме е яд като си поръчам нещо и после да го видя на още по-ниска цена.Но този път нямам изкушения и не ми се рови из сайта. Почти всичко от списъка ми с любими неща е изчерпано, така че няма да се харчат пари 🙂
Днес взех едно яке, което поръчах за баща ми. Води се преходно, на мен ми прилича на жилетка по-скоро, но за тези пари е ок.

Сега с тези екстра 30% съвсем без пари ще излезе.

# 657
Този купон не лови всичко, само в раздел промоции, да не се подлъжете кат мен, че пробвах разни неща и не ги ловеше.
То си пише де, ама кой да ти обърне внимание.  😄

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 15:35 от Lemy

# 658
Леми,
Скрит текст:
Предозирала си с АбауЧу. Joy Спешна детоксикация във физически мол предписвам. Grin

# 659
Аа, Конти, и вчера и онзи ден бях 😄
Сега съм в сайта на Спорт Депо 😁
Намаления, кво да се прави, аз даже малко закъснях с магазините, те са на привършване, но съм доволна, намерих каквото ми трябваше 😄

Общи условия

Активация на акаунт