Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 283
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Аз имам код за 10%, няма да го ползвам

# 631
Аз пък да ви кажа, че хората са ми върнали парите от върнатите Рикери, за което се оплаквах тук, още преди 10 дена, но кой да види 🤭
Бях си поръчала и от h&m едни сутиен и бюстие, и дойдоха в такива мърляви и гнусни опаковки, че абаут ю са направо класи отгоре.
Да ви кажа, че и по моловете има много хубави намаления сега.

# 632
IRINAT15 ми излезе на мен във фейса.
Освен това днес са обявили 20 % на всичко с код namalenie
Ще ни разорят...Joy

# 633
  • Пловдив
Ама кажете кво поръчвате, де Simple Smile

Тоя посл.код Намаление е над 75лв...

# 634
75 лв лесно се стигат като добавиш още нещо за проба. После връщаш ненужното. Поне бързо обработват върнатите стоки.

# 635
  • София
Благодаря за кода. Възползвах се за едно преходно палто и ще видим дали ще си допаднем Grinning
За жалост от дебелото зимно яке, което следях вече няма размери...

# 636
Да, и аз тъкмо щях да ви похваля едни маратонки но са останали само малки размери, до 37.

# 637
Да, и аз тъкмо щях да ви похваля едни маратонки но са останали само малки размери, до 37.
Похвали ни ги, има и маломернокопитни из темата. Grin

# 638
https://m.aboutyou.bg/p/skechers/niski-maratonki-glide-step-5121406
Вчера ги взех от физически магазин намалени на 104 лв. Сега в абаут ю с всичките намаления ми дава тази цена:

Продавача в магазина каза, че са леко уголемени размерите, така че имайте го предвид.
Иначе е маратонките са невероятни, все едно стъпвам в облачета. А и са много красиви:

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 16:23 от Lemy

# 639
Аз грабнах тези Рикерки.Уж имаше номерация, пък в следващия момент са изчерпани

# 640
Ми че те без пари, как няма да ги грабнат. Пиши после как са.

# 641
Ето още едни дамски маратонки без пари. Доволна съм от марката. Имам два чифта, много леки и удобни

# 642
Поръчах аз за домашните точно тези белите и едни розови, ще видим като дойдат. Тези излизат 30 лв. с намалението.
Голяма зарибявка е този сайт 🥴😄

# 643
Ето още едни дамски маратонки без пари. Доволна съм от марката. Имам два чифта, много леки и удобни

Отговаря ли си размера ?

# 644
Европейска номерация са и си отговарят. Специално този модел са без връзки и лесно се обуват.

Общи условия

Активация на акаунт