Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 291
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
И аз така. Видях ги в Алито като качество и не ми харесаха. Мисля, че марката обаче има и хубави и лоши попадения.
Повечето са изкуствени...аз ще поръчам, може пък да имам късмет. Последният път поръчах рокля на Na-kd, абсолютен парцал.
Чехлите са леко големи, но не е грозно. Вероятно по-малкият номер ще ти дойде малък.

# 616
  • София
Просто ако си харесате нещо първо проверете по снимка дали няма да намерите в АлиЕкспрес и да видите реални снимки на жени.

# 617
Мистик, и аз мисля, че по малкият размер ще ти е малък. Тези ти изглеждат добре, въпроса е ти как ги усещаш, дали ти се изхлузва крака напред.

# 618
Мисля,че марката е Турска и това какво има в АлиЕкспрес и как е като качество изобщо не е релевантно….в смисъл търсите ли Манго/Зара в Али за да прецените качество?

# 619
Някой има ли мнение за дрехите на Trendyol? Харесах си две рокли, но досега не съм пазарувала от тази марка.

Евтини турски боклуци - поръчах една тениска за проба и отиде директно за парцал за почистване..
Пратиха ми код за забавена доставка, ако на някой му трябва - pr3rtxtf

# 620
  • Пловдив
Ааа, да...малкият хич няма да мога да го мушна с моя кокал. Така ще е Simple Smile

А някоя мацка да има от кожените якета? Чудя им се, въпреки, че не са мн.намалени...
https://m.aboutyou.bg/p/only/prehodno-yake-2185616

# 621
  • София
Мисля,че марката е Турска и това какво има в АлиЕкспрес и как е като качество изобщо не е релевантно….в смисъл търсите ли Манго/Зара в Али за да прецените качество?

Тя марката я има в Алито не знам дали знаете. Затова споменах АлиЕкспрес не, защото там си сверявам качеството на дрехите.

# 622
Ако е турска, не е изненада, че я има там. AliExpress рекламираха в сайта и приложението, че вече има турски марки, че даже даваха купони, които важат само за пазаруване от турските търговци. Това беше отдавна.

Не виждам кожа.

Материал: 100% Вискоза
Покритие: 100% Полиуретан
Подплата: 100% Полиестер

# 623
  • Пловдив
Е, ясно е че ще е имитация...за тия пари Simple Smile
Така го написах просто да се сетите.

# 624
  • София-Младост
Някой има ли мнение за дрехите на Trendyol? Харесах си две рокли, но досега не съм пазарувала от тази марка.
Аз има една тяхна рокля, хубава е, няма; забележки.

# 625
Дойде ми палтото на Онли,за 30 лв е супер.Но категорично повече не бих дала,много е мекичко,хубава материя е ,има вид на малко по-барната горничка.Все пак аз нося само дънки и кецове и ме устройва изцяло,но няма вид на палто за сто и кусур лева ,както е на редовна цена .

# 626
  • Стара Загора
Аз пък върнах една пратка с 4 артикула в потвърждение на връщането бяха описани три на цената за 3-те. Писах им и ми изпратиха потвърждение на връщането сега пък само за липсващия артикул, така ли трябва се чудя.

# 627
Някой валиден код да има?! Извинявам се, че досаждам, ако всеки си дава когато иска и няма смисъл да се пита, кажете. Яд ме е,че предния път,като поръчвах,нямаше, и сега пак няма валидни кодове, а от желаните обувки има само 1 чифт.

# 628
  • София
Има 15%, но е над 100лв -DENITSA15

# 629
Еййй благодаря, използвах го!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт