Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 223
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
В оригинална кутия .. примерно.

Последните маратонки Найк, които поръчах бяха в най-обикновена кутия. Писах преди страница май за тях. Двете маратонки бяха с различна големина, въпреки че етикетите им вътре бяха еднакви.
Предните 2 чифта, които получих бяха в оранжеви кутии с надписи Найк.
Да, и тези са в такава обикновена, иначе, като размер и двете са ми точни и са еднакви.

# 676
Получих маратонки Пума, но в обикновена картонена кутия. Трябва ли да ме притеснява нещо?

От опит с няколко чифта пума от различни сайтове и магазини, винаги е имало кутия на пума. Понякога липсва оригинална кутия в сайтове като ремикс(за различни марки обувки), където изрично е споменато, че няма кутия, а само етикет например.

В случая вероятно маратонките са връщани напред-назад няколко пъти и са затрили кутията. При положение, че абаутю ги продава за нови е редно да напишат когато липсва оригинална опаковка/кутия.

Поне етикет имаха ли маратонките?

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 11:55 от zzrr

# 677
Получих маратонки Пума, но в обикновена картонена кутия. Трябва ли да ме притеснява нещо?

От опит с няколко чифта пума от различни
В случая вероятно маратонките са връщани напред-назад няколко пъти и са затрили кутията. При положение, че абаутю ги продава за нови е редно да напишат когато липсва оригинална опаковка/кутия.

Поне етикет имаха ли маратонките?
Или някъде са били мостра.
Мойте нямаха етикет.

# 678
Не, и етикет нямат

# 679
Ами, ако нещо ви притеснява им пишете.
Предполагам, че някой е махнал етикетите и после ги е върнал.
Но пък защо ги приемат обратно в такъв случай, или пък защо ги пращат отново 🤔
Пробвайте да поискате да ви ги заменят.

# 680
Много съм доволна, открих обувки Tamaris от естествена кожа, които след намалението стават 55лв. Чакам ги Pushpin

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 16:34 от Medika

# 681
Имаш ли опит с марката?

# 682
Конкретно за пума на техния сайт ясно си пише условия за връщане:
- Apparel & Footwear must have the original tags attached. - дрехите и обувките трябва да са с оригиналните етикети
- Footwear must be in the original shoe box. - обувките трябва да са в оригинална кутия

https://in.puma.com/in/en/faq/FAQ.html#returns

Дали е мостра или друго не знам, но например във физическия аутлет на адидас, когато продават мостри си има закачени етикети на тях и си пише, че е мостра, съответно няма кутия, но пак има етикети и купувачът е наясно, че купува мостра.

Преценете дали да им пишете ако това ви притеснява.

# 683
Ами, ако нещо ви притеснява им пишете.
Предполагам, че някой е махнал етикетите и после ги е върнал.
Но пък защо ги приемат обратно в такъв случай, или пък защо ги пращат отново 🤔
Пробвайте да поискате да ви ги заменят.
Тъпото е че го няма моя номер наличен, за да поръчам друг чифт..
Иначе са ми много удобни ..
Zzrr, на емайл ли им пишете?

# 684
Имат и мейл, и телефон, аз до сега само на мейл.
Но в предишните страници на темата имаше други, които също са им звъняли. Отговарят и на двете.
От мейла може да остане следа и за вас черно на бяло какво сте ги питали и какво са отговорили и ми се струва някак по-официално.

# 685
Тъпото е че го няма моя номер наличен, за да поръчам друг чифт..
Иначе са ми много удобни ..
Ами, попитай ги защо са ти ги изпратили в такъв вид, и според отговора си прецени дали ще ги връщаш или не.
Аз сигурно бих си ги оставила, щом са удобни. 🤔

# 686
Моят скромен опит с обувките от сайта :

- Тамарисите -и маратонки,и обувки- в тяхна картонена кутия;
-  Рикерите- в оригинални кутии;
- Пепа джинс маратонки- тяхна кутия;
- Скечърсите- сега ги чакам...Grinning

Всичко ,което съм взела независимо от кутията-идеално...А за парите ,които съм дала-перфектни...

# 687
Скоро открих за себе си сайта. До тук имам няколко поръчки. Каквото не ми харесва е върнато и парите възстановени своевременно. От голямото намаление преди две седмици поръчах няколко чифта маратонки за без пари. Досега взимах от обувки.бг. Сега там цените са вдигнати. Вече ми е скучно да ги дебна и ще следя тук. Поне има от всичко за всеки.

# 688
kativita, какви ти е впечатлението от Тамарисите?

# 689
О,засега повече от прекрасни...аз всъщност с тях открих сайта...Joy

Маратонките-отговаря си номера,леко повдигнати...тогава важаха онези кодове за -25%... та излязоха за без пари.
Чехлите ( велур) - бяха последен номер.за 34.90...как да не ги грабнеш...висок ток,но много удобни...

Общи условия

Активация на акаунт