Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 210
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Голяма съм бяла птица,откога искам Биркенщок и все ги дебна и гледам и изтървах едни ,които щяха да са 75 лв с кода екстра30.Късно се сетих,дали ще има пак нещо такова ?Или 25 от някой инфлуенсър?

# 691
Бобчи, инфлуенЦерите вече дават 15% намаление, от доста време резнаха 25-те.

# 692
Вероятно пак ще има намаления, нищо че за последното бяха писали "последно лятно намаление" - това са трикове. Но някои модели и бройки са им лимитирани, така че не се знае какво от това, което е налично днес ще е налично, когато се сетят да пуснат промоция. А кодове 25 от инфлуенсъри няма от април насам, все по 15 пускат от тогава.

# 693
Здравейте,някой има ли код ? 🙂

# 694
Няма ли 20 на намаленото ,няма да ги поръчвам.Ще чакам ако ще и до зимата,не съм останала боса,ама ме е яд сега на мене си .

# 695
Бобчи, що не каза по рано за тез Биркенщоци(звучи ми като марка наденички или като бирен фест😸) Вчера рових за мъжки чехли, гледах ги и тях, но ми се видяха скъпи. Ти чехли ли искаш?
На вас бавят ли ви се пратките, моите скечърси които трябваше да дойдат днес, още ги няма 🤔
Ако пък знаете тези от Спорт депо какви са смешници, за да хвана безплатната доставка, към маратонките поръчах едни чорапи за 3 лв. Днес получавам email че са ми изпратили чорапите, за маратонките - нищо  🥴

# 696
Взех си Рикерките и дънковите гащи днес. Доволна съм и от двете.Гащите ми заспаха, сникерсите ги разхождам в момента, докато пиша. Много са удобни, но аз друго не съм и очаквала

# 697
Леми,нали прочете че съм бяла птица😁,даже не знаех че ги имат,следя ги в обувкибг,ансуер и емаг.И бях поръчала бели едни ,но малки ми бяха  и дебна пак.Иначе,скъпи са,но уцелиш ли номера и очупиш ли ги няколко дни вкъщи били най-удобното нещо .Но най-изгодно биха ми дошли от абаут ю,така че все нещо ще излезе,било между пръсти или класическия модел .Много съм им навита ,но категорично няма да дам повече от 80 лв и толкоз.
Искам чехли точно тия обаче,не подобни ,точно Биркенщок,уви снощи видях че ги има,ами ще се оглеждам за кодове .Не вярвам и аз това да е последното лятно намаление .

Тези бяха единственото 41 намалено което ми хареса ,и ако се бях светнала по-рано щяха да излязат 75 лв .

# 698

Аз поръчах тези при допълнителното намаление и ми излязаха 74,32 лева. Чакам ги да дойдат и да видим дали са толкова специални 😁

# 699
Ако са 41 и не ти харесат,мятай ги насам.80 лв давам 😁😁😁😁

# 700
40 номер са.
Ако не ги одобря задължително ги пускам тук.

# 701
Bobchita, мога да ти дам код за 10%,но не те грее особено, защото няма да ги намали до 80лв.Чакаш инфлуенсърите да пуснат кодовете по 15% и стискаш палци да не се изчерпа твоя номер 🙂

# 702
Бобче, аз мисля, че ще има още намаления, ако не сега, наесен ще ги намалят чехлите със сигурност, ще те уредим с едни Биренки 😎😎

# 703
Ще ме огрее да 😁.Два кода не могат да се комбинират нали?Инфлуенсърски и такъв за 10 не става май.
Теда,и друг модел да е,все ще взема.Влезе ли ми така муха в главата и изръшквам целият интернет да си намеря моето нещо ,на най-изгодна цена.Голямо шопинг хахо съм аз.

# 704
  • София
Ох стига подкоросвахте, от 1 г се чудя на Биркенсток хахах, дебнех и в обувки.бг, в крайна сметка взех едни на answear ама не съм доволна.  Ама пък и 100лв за чехлиии... Удобни ли са?

Сега тези харесах

https://www.aboutyou.bg/p/birkenstock/chehli-arizona-4980441

Общи условия

Активация на акаунт