Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 205
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Вижте и в punto.bg

# 706

Аз дебна тези, но 160 лева за чехли ?!?! Еее не мерси 😄

# 707
И аз ги харесах много тези чехли, но наистина доста скъпи. И ми казаха че са леко умалени, дали е така и за всички модели ли е ?

# 708
Ох, подстрекателки. Simple Smile И аз се самоубеждавам, че не ми трябват Биркенщоци от известно време, но покрай темата започват рязко да са ми нужни. Joy
Маце, ти кои не хареса? Някоя тяхна имитация ли?

# 709
  • София
Ох, подстрекателки. Simple Smile И аз се самоубеждавам, че не ми трябват Биркенщоци от известно време, но покрай темата започват рязко да са ми нужни. Joy
Маце, ти кои не хареса? Някоя тяхна имитация ли?

Имитация са да, на Answear, техния бранд. Много са твърди, едвам се стъпва с тях. Иначе на вид го докарват и за второ лято ги нося, ама на къси разстояния, около блока, до магазина, на разходка не бих тръгнала с тях

# 710
За истинския Биркенщок ,трябва много точно да се уцели номера,опира ли някъде нещо ще се измъчите.В друга тема ги коментирахме много и имат доста фенки.160 лв за чехъл няма как да дам,аз си имам и психологическа граница при харченето.
Конти,я не се излагай!Не й трябвали биркенщоци,как да не ти трябват?С панталон,дънки,рокля,пола с всичко се комбинират.За ежедневие,плаж,кафе,непретенциозен ресторант ,разходка ,навсякъде може да идеш с тях.И в последно време са все по-актуални.Айде почвай да ровиш и ти 😁
Ако имате Фешън галерия по градовете си и там се намират чат пат ,по 60 лв са на редовна цена,съботи и недели са ги намаляли и по 30.Е как да не им дам 160 лв после...

# 711
Явно не съм единствената която дебне Биркенщоците Joy Мен спешно ми трябват чехли за морето и поръчах подобни само че на Garden of Eden.

От 157 на 65 ги взех със сто кода и намаления. Гледам че всички такива патъци са леко по-малки, та поръчах 1 размер по-големи и ги чакам другата седмица.

# 712
Мерси!Два поръчах да видя кои ще са по-добре .

# 713
Момичета, смятам да връщам това долнище на Найк, S размер ако някой го иска преди да го върна

# 714
Аз за чехли и 70 лв. не бих дала, а и малко на бабешки ми приличат 😁
Сега да не вземете да се обидите 🌺

# 715
  • София
Аз за чехли и 70 лв. не бих дала, а и малко на бабешки ми приличат 😁
Сега да не вземете да се обидите 🌺

То малко като ония виц, мода пуста мода. И мен първо ми бяха бабешки, ама цял инстаграм и ТикТок е залят с тях и взеха че ми станаха симпатични.

# 716
А, никак не ми харесват на мен, а и са безумно скъпи, но казват, че са изключително удобни и краката се чувстват чудесно с тях. Пуста старост... Вече търся удобство преди всичко. Grin

# 717
Ооо,аз ги свързвах с дебели и бели германци в началото на сезона на Слънчака.Обаче,много пъти така-гледам,гледам,гледам нещо,пък вземе че ми хареса.Така и с биркенщоците стана,така беше и с Ванс и с широките дънки.

# 718
  • Някъде по Дунава
Здравейте. И аз заглеждах прословутите чехли, но от моделите които харесах нямаше намаление. Купих Биг стар от ФД. Много са удобни. Ето такива, но бежови и велурени.

Иначе докато чаках щерката да реши иска ли едни кожени зимни кецове Ванс изпуснах три чифта сникърси.

# 719
Ох, то и аз така с някоя песен например, в началото не ми харесва, после като ми я пуснат 10 пъти, и започне да ми харесва : ))
Ще чакаме намаление значи, лято е още, не може да не ги намалят.
Моята доставка се бави, смених офиса на Еконт за доставка, дали пък нещо да има проблем 🤔

Общи условия

Активация на акаунт