Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 196
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз съм от феновете на Биркенщок, странни са, но са ми адски удобни. Малко еретично, но вижте в магазините Мъркари, за трета година си вземам от там Биркенщок за 20 и няколко лева. Нося 43 номер и са ми точни.

# 721
Кати, ти не носиш масов размер, и сигурно за това намираш. Аз каквото и да загледам, 38 все няма.
Видяхте ли тези Рикери за 34 лв, само 41 номер обаче:
https://m.aboutyou.bg/p/rieker/p-4593704?utm_source=rtbhouse& … S3WGBF76J7G4PIVZQ

# 722
Гледах ги аз,че и моя номер .Вече имам едни жълти и едни оранжеви вансове и се чудих много дали да ги взема.Ама имам не знам колко обувки вече,мъжа ми казва че за стоножка се оженил.

# 723
Мани, аз толкова маратонки накупих и напоръчах, че подозирам че ще получа забрана за този сайт 😂

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 09:43 от Lemy

# 724
  • Пловдив
Скечърс отговарят ли си?

# 725
Мистик,уголемени са.Гледай таблиците в обувкибг,миналата седмица взех един 39 номер и ми е точно,при положение че съм 40-41.
Леми,аз ще получа забрана за всички онлайн магазини😂

# 726
Има банер с 20% отстъпка на всичко, ама е за над 75 лева поръчка 🙄 Исках да пусна една тениска на ММ, ама ще му се размине.

# 727
Здравейте,бях питала дали може да се връщат бански,не получих отговор,но няма нищо ,ще се обадя да питам,защото не намерих ифно на сайта.Пиша пак защото гледам ,че обсъждате една марка чехли,не знам защо казват,че са така удобни,аз имам едни ,купувани от Меркари за 40лв,взех ги да гоня детето с тях уж за по-удобно,обаче самата подметка си е много твърда(там където е стелката също,все едно стъпвате на дърво) и след 2-3 часа с тях не бих казала,че са удобни.

# 728
Да,трябват им доста часове да се очупят.Првпоръчват да се носят няколко дни вкъщи и после навън.Поне в сайта на Биркенщок го четох преди време.

# 729
Аз ги носих миналото лято ежедневно,просто исках да кажа че имам много по-удобни на други марки,и реалната им  цена е абсурдна,другото което не ми харесва е че след определно време цвета на стелката се променя и потъмнява където е крака и пръстите и стои като мръсно.Може и да не са всичките така твърди,но аз лично не бих повторила покупка,освен ако не ми хареса прекалено много горната част и търся такъв тип чехла.

# 730

И мен много ме дразни как се отбелязва, но мисля да пробвам с този метод на почистване

# 731
В пинтерест има доста начини.Всички сандали и чехли,които не са от гладка кожа стават така,сега имам едни със същата кожа вътре и е същата работа.Със сода точно ги почиствам .
Днес видях една позната ,тя има едни биркита ,от поне четири лета не ги събува,такива между пръста са,ами вика-много са удобни.Нейните вече са на доизживяване ,но тя буквално не ги сваля.Няма как да са удобни по принцип на всички,ще ги видя и аз,ако са ми твърди ще станат чехли за двора и за плаж.

# 732
Някой си е купил намалените жълти Рикери, Бобчи, да не си ти 😎

# 733
Щях 😂😂😂😂,но са ме изпреварили.Викам айде,с нещо друго ще те се утеша и харесах един панталон от вискоза,разкроен и нестандартен,даже се видях с биркитата и с него и викам грабвам го.Само 44 номер имаше,но има и ластик,и свободен модел ,нямаше да ми е голям .Поръчвам,копирам кода и няма намаление .Що така стана?Намален е вече ,но нали на всичко?И отказах поръчката,пак поръчвам и същата работа.И втория път от сайта,не от приложението,не можах да я откажа ,но няма да го взема като дойде в Еконта.При цялото ми огромно наличие от парцаля не ми е толкоз спешен да му плащам 55 лв.

# 734
Поръчка през сайта мисля,че може да се откаже в рамките на половин или един час,после е обработват и бутона изчезва.

Общи условия

Активация на акаунт