Юлски бебета 2020, тема 3

• 17 050
  • 473
  •   1
Отговори
# 180
Моето пък плаче от гладко пасирани храни. Няма ли сухар вътре не го иска. Аз до скоро вземах от частната кухня. От понеделник е на държавната. Не знам дали ще му хареса . Сутрин му давам филия с топено сирене на хапки.тъй като е с къса юздичка ме естрах, че може и да не проговори и за това се старая да стимулираме дъвченето, което да помогне за проговарянето.

# 181
Да ви попитам каква слънцезащита ползвате за лицето?
Аз купих детската на уреаж ,за добра и минерални филтри ,но мирише тежко и странно ,Бяла и трудно нанасяща се .
Някой има ли я ,да ми каже неговата как е?
Нашта е в срок ,не знам може би минералните филтри са така ,не съм ползвала такива досега.

# 182
  • Несебър
Аз съм взела на dm 50 фактор, за деца, ултра сенситив се води, мисля. Също го използвам за себе си, доволна съм.

# 183
  • au bout du monde
Ла рош ползвам.

# 184
Аз взех 50-ти фактор на Хип. Доволна съм.

# 185
Мустела и Биодерма SPF50+ ползвам

# 186
  • София
Взела съм това за слънце

За къпане и мазане след баня ползвам продукти от същата серия. Доволна съм от и трите неща.

# 187
Аз се чудех какво да взема за слънцезащита и се спрях на Avene 50фактор, тъй като ползвам марката за себе си от години и съм много доволна.
Предполагам че трябва да се мажат и откритите части на тялото в някакъв момент?
Пък на море се мажат цялото тяло, даже и под банския  Simple Smile

# 188
  • Несебър
Аз пак съм си с моите драми със съня... НапраЛ полудях. 2 часа я приспивах... Как може такова нещо, аз щях да заспя тя не ще и не ще. От 11 часа будна, ей сега заспа.
Мами, дето кърмите. Как сте вие с цоцането? По колко пъти се хранят, тръгвате ли към отбиванка лека полека?
На А Дерма имахме мостричка на същия слънцезащитен. Хубав е, лек е и не оставя следи.

# 189
Аз кърмя още, на 10+++ е малката. През нощта яде поне 1-2 пъти, през деня 1-2 кърмения зависи колко твърда храна е изяла и преди заспиване задължително. Аз не съм тръгнала да отбивам още, до годинката поне ще си кърмя, а после може лека по лека да оставя само нощните, защото искам да почна и работа. А и сега свиква с кухнята и не я насилвам- колкото изяде, ако е още гладна съм насреща Grinning Поне се научи вода да пие, че се бях притеснила да не се обезводни като се стопли времето.
На мен честно казано ми е много приятно да кърмя Simple Smile Това си е нашето нещо с бебето, което мога само аз да ѝ дам и е невероятен момент и за двете ни.

# 190
  • Несебър
Аз не казвам, че не ми е приятно да кърмя, напротив. Просто моята не може без цица и се буди по 4-5 пъти нощес, денем пак яде по 4-5 пъти. Много ми натежава. Искам да се кърмим поне още няколко месеца, просто не виждам как ще я отбивам живот и здраве. 😄

# 191
И аз взех на а-дерма слънцезащитния и съм доволна. Ние се кърмим около 4 пъти на денонощие,ама смятам да тръгваме към отбиване,че е приет за ясла.

# 192
Да, да, Краси и аз това имах предвид. А и родата иска да отбивам, а на нас ни е хубаво Grinning Само коментари как ще се кърмим до 1 клас.

# 193
С удоволствие бих махнала кърменето вече. Особено нощните будения много ми тежат. През деня реално кърмя само веднъж. Вече над година не съм спала нормално, тъй като се будех често още в края на бременността. Държа ги само, за да има около 600-700 мл кърма на ден. Ще пробвам да ги махна след около 1-2 месеца, като увелича вечерята. Засега давам по около 100 грама, колкото да издържи между сз и вечерното кърмене. Към края на лятото ще се опитам да махна и последните  кърмения : сутрешното и вечерното, но с тях ми е относително лесно. Ако срещам трудности, няма да го насилвам.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 14:45 от zvezdi4ka14

# 194
  • Несебър
Как така 600-700мл кърма на ден? Не разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт