Юлски бебета 2020, тема 3

• 16 849
  • 473
  •   1
Отговори
# 90
Да оздравявате бързо Ви пожелавам.

# 91
Момичета нас ни хоспитализираха за всеки случай...малката тотално отказва всякакви лекарства, а температурата беше неовладяема. Та сега е на система и живна малко. Разбира се вирусна инфекция е. Друго си е човек да отиде на частно...да ти обърнат редното внимание.

Бързо възстановяване 😘
Ще се оправи и всичко ще мине, та може и покрай цялата суматоха и със зъбче да се сдобиете.

# 92
Samodelia ,бързо възстановаване и скоро да се гушкате вкъщи.

Много жалко ,че човек трябва да отиде да си плати за да обърнат внимание на проблема.
А ако човек няма възможности.....

# 93
Samodelia ,бързо възстановаване и скоро да се гушкате вкъщи.

Много жалко ,че човек трябва да отиде да си плати за да обърнат внимание на проблема.
А ако човек няма възможности.....
Да, за съжаление е жалко...и всички само за ковид си мислят...за тях не съществуват други диагнози. Е, антигенните ни тестове бяха отрицателни- не е ковид. Доста по-добре е малката, но все още вдига температура, но поне не е над 39.5, а около 38.5 с тенденция да спад като цяло. И видимо беше обезводнена, сега си живна и дори иска да лази и да беснее, но е трудно със системите...ще се оправим. На мен ми е по-спокойно така, защото сме под лекарско наблюдение.

# 94
Ох, наистина как се справяте със системите и като иска и да лази. Не посяга ли да пипа абоката? Как я опазваш? Кога ше ви изпишат? Много се надявам да е скоро , за да боядисате яйца за първия й Великден Simple Smile

# 95
Ами в интерес на истината сравнително слуша. Разглежда абоката, но явно като опъне и я боли и се кротва. Като иска да лази я държа в мен, но като цяло се справяме. В неделя беше доста отпаднала и основно си лежеше. От време на време и разкачат системата, та я оправям- тоалет и т.н.
Когато ни изпишат тогава...важното да се оправим...а и честно казано условията в София мед са прилични- имаме си тв с бейби тв- до някъде това я укротява Joy

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 08:18 от samodelia

# 96
Бързо оздравяване Simple Smile

# 97
  • Несебър
Самоделия, може да сложиш едно чорапче върху ръката с абоката. Кураж и бързо възстановяване 🌼

# 98
Ооооо, щом имате детски канал, няма да ви мисля 😃 Очите ѝ все там ще са 😃

Момичета, имате ли промяна в съня на бебоците. Моята последните нощи не се спира, само става, върти се, трябва постоянно да я държа, за да не се удари в дъската на леглото.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 08:51 от BonniBonn

# 99
Моето не се заглежда по детски. Нищо не го разсейва

# 100
  • Несебър
Промяната е, че сън няма 😬🥴😁
Вие до къде сте с ваксините?

# 101
Отдавна приключихме с ваксините. А на вас какво ви остана?

# 102
Момичета...оказа се Розеола-бебешка шарка. Вчера следобед ни изби и обрив Grin
Предполагам, че сме го пипнали от консултацията, на която бяхме на 13-ти. Иначе като цяло никъде не сме ходили, защото баткото беше болен и времето беше лошо.
А сега ми иде да набия дежурния доктор от дкц-то, според който това е от зъбите Joy
И мога да похваля педиатрите в София мед.
Много адекватни,мили, възпитани, обясняват и разбират.
Най-вероятно днес ще ни изпишат, защото вече нямаме температура и диагнозата е ясна.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 07:37 от samodelia

# 103
Радвам се за добрите новини при вас! След 2-3 дни и обривът ще изчезне. Поне тази шарка няма да я мислиш Simple Smile

Светли празници ви желая!

# 104
  • Несебър
Бързо възстановяване!
Вчера ѝ сложиха последната доза от инфанрикс хекса. Мисля, че има още два приема синфлорикс. Ние отменяхме и заради пандемията, заради дерматита, заради повръщането ѝ... Назад сме.

Общи условия

Активация на акаунт