Юлски бебета 2020, тема 3

• 17 082
  • 473
  •   1
Отговори
# 345
Привет момичета,
Дано да няма болни дечица вече!
Ние изкарахме Ковид.
Малкия беше с температура 2 дни и 2 нощи. Дано всичко е зад гърба ни.
Да питам давате ли нещо за зъби още и какво?
Ужасна работа, дано сте добре занапред. И нашето момче беше болно , но казаха, че не е ковид

# 346
Някое бебоче отказва ли мляко преди сън?

# 347
Привет момичета,
Дано да няма болни дечица вече!
Ние изкарахме Ковид.
Малкия беше с температура 2 дни и 2 нощи. Дано всичко е зад гърба ни.
Да питам давате ли нещо за зъби още и какво?
Ужасна работа, дано сте добре занапред. И нашето момче беше болно , но казаха, че не е ковид
Малко сополи и зачервено гърло.
Да доста вируси има сега, не е само Ковид.

# 348
Бързо да оздравяват всички дечица!
Да попитам ,понеже ще се пребираме за един месец/Варна ,държавната детска кухня предлагали случайно безглутеново меню или само в частните имам шанс да намеря такова?

# 349
Хапят ли ви вашите деца? Какво да направя да престане, само мен хапе Sad

# 350
Не, но дъщерята на приятели хапеше. Спря, когато започна да разбира повече, т.е. към три. Преди това й беше забавно, че те викат. Ясно си спомням, че ги хапеше на втория си рожден ден.
Бях чела за прикачване към дрехата на плат, който детето да хапе. Не знам дали би помогнало.

# 351
  • Несебър
Хапе ме от време на време и е обикновено, когато има някаква незадоволена нужда. И почвам да гадая дали е жадна, гладна, сънена или иска внимание. Обяснявам ѝ, че не се прави така и ме боли и ѝ насочвам вниманието върху нещо друго. Според мен не е добър вариант това за дрехата. 🤷‍♀️

# 352
В Русе държавната кухня предлага безглутеново меню

# 353
Хапе да много при това. Най-гадно ми е като го кърмя. Но обикновено е период. Това не се бях замисляла, че може да иска да ми каже, че има нещо нужда. Благодаря за отговорите за това какво давате за зъбки. Мислех си да почна отново да му давам хомеопатия малко време, почти 5 месеца не бях давала нищо, освен спорадично камилия.

# 354
И аз не се бях сетила, че може да иска нещо. За зъби мажа дентинокс, но сега излизат 2 кътника и 1 кучешки май е тръгнал ,,,,, ужас е

# 355
Мами, някой имал ли е разтройство при никненето на зъбите...днес сме 4-ти ден разтроени...жълто и течно. Чудо е...мъчат я двата кътника горе. На единия му се вижда едното малко ъгълче,а на другия не. Но са подути доволно. Определено ще избиват. В петък и събота имаше ниска температура 37.8 , но нямаше разтройство...по принцип при предните зъби е имала леко разТройване ама не и на вода...и то 4-5 дни...та се чудя...да се притеснявам ли...да я водя ли някъде на лекар- личната е отпуска цял месец. Иначе сега си е ок, но отказва да яде манджи. Предпочита АМ( от 2-3 месеца не иска и да чуе за АМ) и каши. Реве по цял ден... Ръфа всичко, което може да изяде - включително и плота на масата Joy

# 356
  • Несебър
Може да пробваш да даваш някакъв пробиотик и по-запичащи храни. Печени ябълки са подходящи, ориз и оризова вода. Като имаше разстройство ни изписаха lenodiar pediatric. Не знам до колко помогна то, защото беше я комбинация с други неща, но може да пробвате. "На билкова основа е", както обичат да казват лекари и фармацевти.

# 357
А някой давал ли е активен въглен при разстройство ,чувала съм че помага .
Нямам идея как и по колко се дава.

# 358
Аз дадох пробиотик. Активен въглен не бих дала.
Вашите деца хапят ли? Моето почна да хапе Sad голямото ми хапеше като тръгна в яслата.

# 359
Моето хапе, само мен....

Общи условия

Активация на акаунт