"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 363
  • 684
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Към 9.30 ще тръгна и до 1 най-късно се прибирам. Пиши ми на лични, ако си свободна да се разберем за тръгването.

# 76
  • София
Емииии, и аз преди време ходих в този магазин и говорих с един господин,който каза че е съгласен  да осъществим връзка .Yanita ти мисля си спомняш newsm78 Но тогава имаше други спешни задачи на дневен ред и потънааааа. Whistling Ако мога да помогна казвай, ама сега се сетих че непомня къде сложих визитката ooooh!

спомням си, разбира се. и тогава казах, че ги познавам, но никой не каза какво искаме от тях. с господина - ако е гроздан стоевски - сме учили заедно 5 години.

сега ще поровя малко, но ако не ме лъже паметта, програмите им са насочени основно към жени, които са "глава на семейство", а случаят на хелиана май не е точно такъв. ще прегледам инфото и после ще се чуя с тях.

но какво точно искаме ние за хелиана?

# 77
Мариетка пиши ми налични колко парички да дам за подаръка на Роси

# 78
Момичета, имам предложение за Коледния базар. Доста от вас познавате Митко. Както знаете, той пише стихове (много добри) и аз имам една идея, която може да осъществим за базара. Може да направим различни творчески разпечатки с различни декорации на негови стихове, които да могат да се продават. Ще се постараем да ги направим професионални и перфектни, имаме вече много и различни идеи. Митко също така прави и собственоръчни картички (също много добри), та може да комбинираме уменията му и да станат едни много интересни нещица. Говорих с него дали би се съгласил, той е абсолютно навит.
Така, тук идва следващия ми въпрос. По принцип той все още учи и среща затруднения с месечната си издръжка, не му е достатъчна. Мислите ли, че ако стане това нещо, би могло печалбата, или поне част от нея, да отиде за негова подкрепа? (Това е моя идея, по принцип той знае, че приходите отиват за домовете)
И малко накратко за неговата история, за да не се чудите за подробностите, пък и за тези, които не го познават. Митко завърши в дома в Хаджи Димитър. Тъй като образованието там обаче не се равнява на средно, той започна да учи във вечерна гимназия, която завършва тази година. Той има спонсор за наема на жилището, в което живее, както и за сметките, но трудно се справя с храната. Определено би се зарадвал на едно рамо. На 21 години е и е много сериозен.
Има сайт, който поддържа сам, на който публикува стиховете си. Може да го видите на адрес: http://dimmo.dir.bg .
Та какво мислите?  Flutter

# 79
Супоер, най-лесно е да му помогнем с материалите, а на базара той сам да присъства с нас и да си ги продаде - паричките за него, Митко е тоз сладур дет ми направи трансперанта, нали newsm78  bouquet
всъщност Иве, той освен че учи, какво друго свободно време има. Мисля, че можем да му помагаме поне малко - по 5 лв на месец от няколко от нас - и готово, храна ще има. Той голям сладур бил Crazy

# 80
Криси, за същия говоря  Peace Той учи следобяд, и цяла сутрин му е свободна, както и цялата сряда + уикенда. Така че свободно време има може да прави разни нещица. А да му помагаме месечно може, но си мисля, че е добре да изработва нещо и да взима пари срещу това, а не просто като издръжка. Той самият ще предпочете така.
По принцип Роси е запозната с тези негови таланти и сме имали разни идеи. Една от тях беше ако намерим някъде място да продаваме разни работи за движението, той да помага като продавач. Друга идея е ако има къде да продаваме негови неща. Нека да се постараем сега за Коледния базар и да видите негови работи и след това може да продължим да го подкрепяме.
Относно поезията му - той пише най-вече любовна, но има и стихотворения на социална тематика, които биха се вписали много добре към движението. Ще поразровя дали имам някъде при мен от тези социалните и ще ви публикувам.

А относно материалите - сега обмисляме заедно какви неща биха били подходящи. Искаме нещата да са много специални и много страхотни, та ще използваме разни интересни нещица като оризова хартия, глитерс, лакове, ламиниране, цветно принтиране... При всички положения ще трябва да се пазарува и аз ще се включа активно в тази част.

# 81
Момичета, имам предложение за Коледния базар. Доста от вас познавате Митко. Както знаете, той пише стихове (много добри) и аз имам една идея, която може да осъществим за базара. Може да направим различни творчески разпечатки с различни декорации на негови стихове, които да могат да се продават. Ще се постараем да ги направим професионални и перфектни, имаме вече много и различни идеи. Митко също така прави и собственоръчни картички (също много добри), та може да комбинираме уменията му и да станат едни много интересни нещица. Говорих с него дали би се съгласил, той е абсолютно навит.
Така, тук идва следващия ми въпрос. По принцип той все още учи и среща затруднения с месечната си издръжка, не му е достатъчна. Мислите ли, че ако стане това нещо, би могло печалбата, или поне част от нея, да отиде за негова подкрепа? (Това е моя идея, по принцип той знае, че приходите отиват за домовете)
И малко накратко за неговата история, за да не се чудите за подробностите, пък и за тези, които не го познават. Митко завърши в дома в Хаджи Димитър. Тъй като образованието там обаче не се равнява на средно, той започна да учи във вечерна гимназия, която завършва тази година. Той има спонсор за наема на жилището, в което живее, както и за сметките, но трудно се справя с храната. Определено би се зарадвал на едно рамо. На 21 години е и е много сериозен.
Има сайт, който поддържа сам, на който публикува стиховете си. Може да го видите на адрес: http://dimmo.dir.bg .
Та какво мислите?  Flutter
Напълно подкрепям  твоята идея  - за подаване на едно рамо и ще участвам с удоволствие.

# 82
Сега дойдоха от Медвен - уф как ми се ходи до там, толкова хубави неща говори директорката за дома, мисля че много си се грижат за децата.
напълних им буса - много щастливи и в Сливен в дома ще закарт 5 чувала бебешко, памперси им качих 100 бр за големи.
сега важното - имат спешна нужда от постелячно бельо - Мая, Овне - вие сте. казаха че нямат нужда да им го разкроявате - те си имат шивачка. Имат спешна нужда от гуменки - размери от 32 до 42. както и от играчки. Лекарства има за тях при Роската - като я изпишат ще им ги пратим. Това е - много ми се ходи при тези деца.......... Cry

# 83
Всъщност открих едно от социалните на сайта му, ето го:
http://dimmo.dir.bg/_wm/library/item.php?did=46562&df=28760&dflid=3

# 84
  • София
Станах абсолютна фенка на Митко и искам да му помагам с каквото мога, но без да накърнявам достойнството му...Ивет-казвай с какво  Hug

# 85
  • София
Митко не е ли момчето което беше с теб на срещата, и което беше в нас да пренася хладилника и пералнята?
Момичета, вече имам нет, но  у нас все едно бомба е паднала.Надявам се до 1-2 седмици да се оправим и да започна да се включвам вече, че ми е ужасно гадно Sad И ми е мъчно за децата.И най-после да ида в тоз дом Н7, че ме е срам  Embarassed
И в Доаганово ми се ходи Sad, ама по-натам.Аз също ще се включа за Коледния базар с каквото мога.Също пиша стихове и правя картички  Hug (но не толкова хубави като на Митко Blush)
Целувки  Heart Eyes на всички ви и много ми липсвате  Cry
Ети, кога ти е термина, че те сънувах  Thinking

# 86
Еми, ще измислим нещо заедно... Сега почваме да мислим за материалите и Митко ще почне веднага работа по въпроса. Не знам какво да ти кажа конкретно в момента....  newsm78
Иве, за същото момче става въпрос.  Peace

# 87
  • София
дамаянти като спомена доганово:
мотористите ще ходят отново тези събота (дано не завали!) да помагат за довършителните работи по някакви мебели в дома и, разбира се, да поиграят с децата.

# 88
И аз съм фен на Митко!
Подкрепям идеята, Ивет!

# 89
дамаянти като спомена доганово:
мотористите ще ходят отново тези събота (дано не завали!) да помагат за довършителните работи по някакви мебели в дома и, разбира се, да поиграят с децата.

Те с моторите ли ще ходят или и с коли?! Защото бих искала и аз евентуално да се занеса с тях! Grinning Ако изобщо успея да стана, защото в петък ще си легна късно или рано, по-точно. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт