"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 329
  • 684
  •   1
Отговори
# 90
  • София
идеята е все пак и да покарат, но предполагам, че ще има и някоя кола - за багаж и т.н. не съм съвсем в течение на подробностите, защото в събота сме на сватба...а на мен ми се ходи в доганово Sad

# 91
  • Sofia
Днес бях в Перник. Всички имате поздрави от Веселинова. Дечицата са добре- големите играеха на двора. Бебчетата са големи бонбони, всички бяха нагушкани...
Детенцето с клапата е добре (доколкото може да бъде)...
Трудно ми беше да си тръгна...

П.П.Взех протокола и фактурата за памперсите.

# 92
Цурето как е........
почвам работа..........раздвоена съм, трябва да оставя вкъщи Виктор, а и работата ми с вас.но нямам избор. Все пак съботите и неделите са мои, а офиса ми е на 1 км от св.Праскева.

# 93
  bouquet честито Криси, в началото е кофти ама се свиква, тъкмо ще виждаш бебоците често

# 94
Сега дойдоха от Медвен - уф как ми се ходи до там, толкова хубави неща говори директорката за дома, мисля че много си се грижат за децата.
напълних им буса - много щастливи и в Сливен в дома ще закарт 5 чувала бебешко, памперси им качих 100 бр за големи.
сега важното - имат спешна нужда от постелячно бельо - Мая, Овне - вие сте. казаха че нямат нужда да им го разкроявате - те си имат шивачка. Имат спешна нужда от гуменки - размери от 32 до 42. както и от играчки. Лекарства има за тях при Роската - като я изпишат ще им ги пратим. Това е - много ми се ходи при тези деца.......... Cry
Криси,поемам нещата с постелното бельо;сетили се да попиташ за завивките?Мисля, че мога да помогна с няколко чифта гуменки, но ще са малко бройки Embarassed/гуменки, не маратонки, нали така?/Криси,удобно ли е да се обадя по телефона в дома в Медвен и да уточня размери, бройки, завивки?За да мога да подготвя най-подходящи неща? newsm78 телефона от сайта мога ли да взема?БЛАГОДАРЯ!  bouquet
Относно идеята за Митко- Peace ще се включа с две ръце Hug
ЧЕСТИТО,КРИСИ!!!ПОЖЕЛАМ ТИ ГОЛЯМ УСПЕХ!

# 95
  • Sofia
Цурето е добре. Спеше като ангелче. После като се събуди я нагушках и заради теб!!  Hug
Честито за работата! Много се радвам за теб!

# 96
Цурето как е........
почвам работа..........раздвоена съм, трябва да оставя вкъщи Виктор, а и работата ми с вас.но нямам избор. Все пак съботите и неделите са мои, а офиса ми е на 1 км от св.Праскева.
Писах ти на ЛС и тук да ти честитя за новата работа!  bouquet

# 97
Криси, честито за новата работа!

Момичета, искам да попитам с какво мога да помогна за дечицата???

От какво има нужда??? Попитах в работата дали може да се сложи кутия, не са ми отказали(все още), но не съм обнадеждена. Обещала съм да нижа гердани(дано приличат на нещо де Embarassed) за коледния базар, мога да помагам в ремонтни дейности в домовете, подсетете ме за още нещо???

# 98
  • София
Вчера поръчах 5080бр за пампи за Св.Параскева, закарани са, днес ще взема протокол. Неделчев и Неделчев дариха пюрета, г-н Неделчев, Елвира  bouquet  bouquet  bouquet, днес ще закарам 120- бр в Св.Параскева.

# 99
Честито за работата Криси  bouquet Hug-ай не ме карай да се напъвам от любопитство да не родя-кажи каква е Mr. Green
за Митко-имам чудесни впечатления от него и съм наплно съгласна да продава на базара и каквото си изкара-да си помогне на него-а аз с какво да помогна newsm78
занесох вчера тефтерите в П.Славейков,но не се видях с Ники,че имал херпеси и бил на антибиотик-а било заразно-така ме е яд Crossing Arms
директорката обеща оба4е да го доведе на представянето на книгата във вторник Wink

# 100
Вчера поръчах 5080бр за пампи за Св.Параскева, закарани са, днес ще взема протокол. Неделчев и Неделчев дариха пюрета, г-н Неделчев, Елвира  bouquet  bouquet  bouquet, днес ще закарам 120- бр в Св.Параскева.
Емиии, страхотна си!!!  bouquet Heart Eyes Hug
Точно щях да питам за другата седмица да нося ли пампи там.Сега поне за месец ще бъдат сухи малките дупета Party Party От друго имат ли нужда, вчера говорихме със сестрата  за чаршафчетата,ще им направи Майчето Peace
Какво става с Дом 7? Rolling Eyes Thinking
За МИтко и аз съм му фен, така че каквото трябва ще помагам !!!

# 101
  • София
Бях с едни момичета в Св.Параскева, нагушкахме малкото здрави дечица от 2-ро Cry, Пепинко спеше, Амиденце болна...Другите няма да ги пиша публично Wink
В мен са протоколите от събота и за пампите и пюретата.
За дом 7.....Казвайте кога повече хора можем да идем, за да почвам преговори с Иванова Twisted Evil Знаете, че аз мога само сутрин Sad
В СРЯДА ще водим рибетатат от Св.Параскева в Бъни! Който иска да заповяда.

# 102
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
В Колко часа Еми?

# 103
  • София
към 10

# 104
Бях с едни момичета в Св.Параскева, нагушкахме малкото здрави дечица от 2-ро Cry, Пепинко спеше, Амиденце болна...Другите няма да ги пиша публично Wink
В мен са протоколите от събота и за пампите и пюретата.
За дом 7.....Казвайте кога повече хора можем да идем, за да почвам преговори с Иванова Twisted Evil Знаете, че аз мога само сутрин Sad
В СРЯДА ще водим рибетатат от Св.Параскева в Бъни! Който иска да заповяда.

Еми почивам в сряда в колко часа и къде да те чакам, не знам къде се намира този Бъни Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт