Ринопластика, тема 2

• 117 337
  • 938
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Пратете английската група със снимки на операции в Турция, моля.
https://www.facebook.com/groups/Rhinoplastyuk/?ref=share

# 301
Здравейте, някоя с операция при доц. Илиев във Варна? Замислям се дали да не си запиша час за консултация. Неговите нослета след операцията ми харесват много, но не знам след година какъв би бил резултатът, тъй като видях снимки на негова пациентка 2 години след операцията и носът наистина изглеждаше доста зле… само това ме спира за момента да направя консултация с него.

Здравейте! Бихте ли с отделила какво се е случило с носа, че изглежда зле
Аз попаднах на две дами-при едната ноздрите са несиметрични, а при другата върхът е толкова вирнат, че стои много грозно.

Точно ноздрите бяха много несъразмерни и под самия нос формата беше някак много странна.

# 302
На път съм да се откажа от Илиев...

# 303
  • София
Моето мнение не е насочено конкретно към доктора. Вярвайте ми, че съм проучила всякакви варианти в България и Турция и навсякъде има добри и лоши резултати. Просто човек трябва да вземе информирано решение и да приеме, че винаги има риск. Не съм видяла да има доктор само с положителни отзиви

# 304
Съгласна съм, че и в Турция има лоши резултати, но честно казано там има много хирурзи с опит. Допринасят и множеството пациенти, хората се учат. Не знам защо при нас, положението е отчайващо. Погледнете в страницата на Илиев, има просто такива резултати, че не ви пожелавам да сте на мястото на пациента. Ей, това ме спира!
Това е лице все пак и грешката едва ли ще търпи поправка. Нещо като игра на руска рулетка се получава.

# 305
някой правил ли си е ринопластика при Дилбер в Турция и да не е доволен??

# 306
  • София
някой правил ли си е ринопластика при Дилбер в Турция и да не е доволен??
Погледнете в английската група за ринопластика, там има доста отзиви за него

# 307
Доста хора не са доволни от Дилбер, за жалост не поема и отговорност след незадоволителен резултат или проблем след операцията. Иначе, когато иска, прави много красиви носове, факт. Но.. Една камара пари и руска рулетка, мерси.

# 308
И моите впечатления за Дилбер са, че не поема отговорност при несполука, върти суче, кожата ти била дебела, костите ти били тънки и накрая- сам си си виновен.  Също забелязвам, че всичките му снимки преди/ след , тези след са с Фотошоп, ужасно много грим и в много случаи пациентките са с прическа, надути устни, т.е. показват една крайно нереална по- добра обща  визия, която размества фокуса от носа. Моя приятелка, която се оперира при него я беше питал има ли ИГ, колко последователи има. Явно крайната му цел да се рекламира.

# 309
Здравейте,
Знаете ли дали д-р Кулов прави септопластика? Ако се прави септопластика задължително ли е и ринопластика? И евентуално ако има скорошни мнения за Кулов, както и цени.
Благодаря предварително.

# 310
  • В.Търново
Кулов прави страхотни септопластики. Аз съм със септоринопластика при него през февруари 2018г. Може и само септопластика. Цените вече са различни, високи. не знам в момента колко са.

# 311
Здравейте,
Интересувам се от ринопластика при д-р Дилбер. Има ли негови пациенти и мнения. Моля да ми пишете повече за операцията, колко време е престоя в клиниката , къде отсядате  като ви изпишат и изобщо всичко 😚Благодаря предварително!
  # аз си правих при Дилбер в края на октомври 2020, за 4000 евро съм разочарована.... загубих обоняние още след операцията, и сега го приписват на ковид..... също ми останаха белези отстрани на ноздрите иии е  изкривен леко надясно и с времето седи като лека вдлъбнатина. също така не е е изпилил хубаво костта към основата....абееее не бих препоръчала. сигурно ме е дал на някой курсист да се опражнява. отделно  тези които са му сътрудници там(по-специално момчето) като му писах след операцията да го питам нещо не ми отговори два дена.... взимат парите и кой откъдето е..... обяснението беше че нямал вайбър :д определено не биххо препоръчала , а тези мацки които виждаме в постовете са ок, но както се казва и аз не бих си качила грозно селфи :д

# 312
Някой недоволен има ли от Erdem Caglar, че не намирам? Чак ми става подозрително... И в голямата английска група търсех. Уж неговата асистентка ми писа за ревизия 3000-4000 евро, на видео консултацията ми каза 5000 евро... Знам, че носът ми е огромен и има много дялане и наместване, но...

# 313
А при Челеби защо не попитате как вървят цените за ревизия?

# 314
Писах на Челеби на What's up и ми отговори асистентката му да се свържа на друг номер, но не виждам да има вайбър или уотс ап там... Писах ѝ това и нищо. И така си остана вече 2 седмици

Общи условия

Активация на акаунт