Ринопластика, тема 2

• 117 303
  • 938
  •   1
Отговори
# 285
  • В.Търново
Как стои въпроса с болничен лист от Турция поради интервенцията?
Мисля, че няма такъв вариант. Трябва да си търсите болничен от България.

# 286
Алев ги прави много прави и малко груби като форма

# 287
  • София
Искам прав, в никакъв случай чип нос. Харесва ми да е по-естествено, дори с леки несъвършенства. Просто някой така ги правят, че ще кажеш, че една майка ги е раждала всички. Искам да съм си отново аз като се погледна, да не се изгубя съвсем. Държа да УНг, защото имам най-вече функционален проблем. Не стига, че е голям пък и работа не върши Joy

# 288
Всички турци правят носове по калъп. Всеки има негов стил и си ги прави такива наред. Разликата идва от даденостите на пациентите.
Аз съм оперирана от турски хирург. Понякога съм се замисляла за лека корекция при Комитски, много ми харесват неговите. И предвид всички лоши отзиви за бг лекарите, аз най-хубавите носове съм ги виждала от тях, не знам дали е било случайност.

# 289
Аз следвам в Инстаграм страшно много лекари и калъп не виждам, наистина всеки старт е различен и от там следва различен нос и резултат. Какво не Ви харесва на Вашия нос и колко време след операцията сте? При кой лекар бяхте?

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 18:43 от Christina-89777

# 290
Не знам дали е в разрез с правилата, но преди малко ми попадна този резултат от Дилбер и се потресох..
Следя му страницата в инстарам и забелязвам,че качва снимки с фотошоп на жените.
 Втрещена съм от това, което е направил... Не знам на кой да се има доверие....

# 291
Но как ще ползвам болничен, като ще пътувам зад граница?

# 292
Но как ще ползвам болничен, като ще пътувам зад граница?
Първо отпуск, докато си там. После болничен тук.

# 293
Здравейте!
Какво ви е мнението за  др. Нихат Кая,ако има някой опериран при него ще се радвам да сподели информация Simple Smile

# 294
Първо отпуск, докато си там. После болничен тук.
След свалянето на гипса, не мога ли веднага да се върна на работа? Защо ще ми е болничен тогава?

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 09:28 от bubanka

# 295
  • София
Velma123,

Зависи какво работите. Някои хора работят физически активна работа и за тях усилията веднага след операция не са добра идея.

Ако сте в офис, много вероятно е да сте си ок. Може би леко синкава, но съвсем трудоспособна.

# 296
Здравейте, някоя с операция при доц. Илиев във Варна? Замислям се дали да не си запиша час за консултация. Неговите нослета след операцията ми харесват много, но не знам след година какъв би бил резултатът, тъй като видях снимки на негова пациентка 2 години след операцията и носът наистина изглеждаше доста зле… само това ме спира за момента да направя консултация с него.

# 297
  • София
Аз също се колебаех за Илиев, но с мен се свързаха доста момичета. Има много доволни, но имаше един покъртителен случай от преди 4 месеца, което ме отказа напълно. В групата във фейсбук има една жена, оперирана преди една година, която много го хвали, но изглежда зле - едната ноздра е по-високо от другата. В друга група за ринопластика, този път английска, пък се нагледах на трагични операции в Турция. Мислих, мислих и реших, че и така мога да си живея, по-добре отколкото обезобразена.

# 298
Здравейте, някоя с операция при доц. Илиев във Варна? Замислям се дали да не си запиша час за консултация. Неговите нослета след операцията ми харесват много, но не знам след година какъв би бил резултатът, тъй като видях снимки на негова пациентка 2 години след операцията и носът наистина изглеждаше доста зле… само това ме спира за момента да направя консултация с него.

Здравейте! Бихте ли с отделила какво се е случило с носа, че изглежда зле
Аз попаднах на две дами-при едната ноздрите са несиметрични, а при другата върхът е толкова вирнат, че стои много грозно.

# 299
Пратете английската група със снимки на операции в Турция, моля.

Общи условия

Активация на акаунт