Ринопластика, тема 2

• 117 392
  • 938
  •   1
Отговори
# 330
И аз пиша от името на “случай”, изключително близък до мен,  опериран точно от турски хирург. Но дори и да не беше така, имам очи и виждам. Колкото и да се опитва някой да ме убеди, няма да се съглася, че така популярни попфолк звезди наши, с предните си носове са били по красиви. Еми , не ! Не бяха! Може да са имали някакъв индивидуален чар, но малкият фин нос , си е малък нос.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 07:04 от Desi.67

# 331
Аз харесвам работата на онези, които оставят носове с нормален размер върху лицето. Кая ми допада изключително много, и като човешко излъчване, но езиковата бариера ме спря - притеснително ми е, когато не мога да осъществявам директна комуникация с доктора и минавам през превод от немедицинско лице. Иначе носовете му за моя вкус са топ. На Пинар също, избирането само на лесни случаи ме кара да се усъмня в реалните му възможности. Ахмет Х. Айдън също ми допада, дори и барби нос прави съразмерн с лицето, а не суперкъс.
И не съдя само снимки от операционната маса, разбира се. Simple Smile има толкова много имена ... но малко правят консултации в България

# 332
Това, че не правят консултация в България за мен лично е индикация, че си имат достатъчно пациенти и не целят реклама. Ние ходихме до Турция само за консултация. Не е като да идеш до Щатите като време и пари, а според мен е важно. Това е лицето все пак. По- добре едно ходене за консултации при няколко хирурга, отколкото после ходене по мъките и ревизии до без край.

# 333
Здравейте,искам да си запиша час при Д-р Илиев ,чувала съм много хубави отзиви за него,но бих искала да видя резултати от негови операции.. Ако някой си е правил при него ,ще съм много благодарна да споделите. Simple Smile

# 334
  • гр.Пловдив
Дами,за Турция ми стана ясно,а тук по клиниките какви са тарифите на нашите хирурзи за ринопластика?

# 335
Дами,за Турция ми стана ясно,а тук по клиниките какви са тарифите на нашите хирурзи за ринопластика?
3850лв - Илиев

# 336
Темата за доц.Илиев, която създадох е изтрита... Жалко! Щеше да е полезна.

# 337
  • София
Здравейте, за ревизия кой доктор да избера Нихат Кая, Селим Туран или Алев Джамджъоглу? Нуждая се от лека корекция, повдигане на върха на носа и може би леко стесняване в основата, но не е задължително. 😃

# 338
Никой от тях тримата не смятам, че е достатъчно добър специално за ревизии. Има толкова други много по-опитни лекари.

# 339
  • София
Илхан прави добри ревизии, но цената започва от 12хил. евро

# 340
Здравейте, има ли някой който е правил ревизионна ринопластика с присаждане на хрущял от ребро. Бихте ли казали дали болката е силна и колко време е необходимо за възстановяване?

# 341
Здравейте, бих искала да споделя своят горчив опит за ринопластика при д-р Алев Джамдъоглу.Преди 1,5 години реших да си направя ринопластика,но тъй като не разполагах с голяма сума,за да си позволя пластика при доказан специалист,случайно се натъкнах на реклама във Фейсбук на въпросният лекар.В нея бе опоменато,че консултацията е безплатна.Както и да е,отидох ,оказа се че прегледът е само визуален от 1,5м. разстояние и сумата,която споменаха беше най-ниската,която бях чувала за такъв тип манипулация.Тогава асистентката Мартина,каза че дължа 50лв.за прегледа,който траеше 30 секунди.След 1 месец отидох в Истанбул.Операцията трае 6 часа и на въпроса защо е с такава продължителност,докторът се ядоса и каза,че имало много причини да е с такава продължителност,но не изтъкна нито една.На 10-тия ден ми свали лонгетите, сложи ми една лепенка и ми каза,че ако има някакви проблеми след 6 месеца мога да отида на консултация.След като се прибрах, носът ми започна да оттича и тези оттоци продължават до настоящият момент.Освен това ноздрите ми са асиметрични и извивката , за която настоявах да ми се направи така и не беше направена.Нещо повече хрущялът от върха на носа се премести в лявата ноздра.На 6-тият месец след операцията отидох на консултация в клиниката Derma Act в кв."Драгалевци"в гр.София.Когато показах на доктора асиметрията и подутината в лявата ноздра,той каза,че това е пъпчица и,че лицето ми е асиметрично,а не,че има проблем с коригираният ми нос.От антуража на доктора от местната клиника веднага тръгнаха да ми препоръчват филъри за подобряване на асиметрията,( ами и те трябваше да направят опит,за да изкарат някой лев).Мартина ме успокои,че оттоците щели да отшумят по естествен начин след около 1-2 години.Като завършек на прегледа беше вметнато ,че д-р Джамджъоглу прави и корекции.

# 342
Алев взе да го кара през просото. На всички го разправя това за асиметрията на лицето. И аз също имам забележки, едно малко топче и калциране. Убеждаваха ме, че си въобразявам Joy не знам дали да рискувам за ретуш или да си остана така на този етап. Особено след поста в Ринопластика с толкова много окепазени.

# 343
Не знам защо, но всички откровени постове се изтриват или блокират по отношение на "перфектната"работа на Алев.Той си има един изграден стереотип на работа и моделира един и същи профил на нос -тип римски.Явно до там му се простират възможностите.Той е превърнал работата си в бит пазар по-евтино и по-некачествено,но и по-лесно се трупат повече пари.Не спирам да се питам защо престана да "зарибява" клиенти във Варна, вероятно се страхува от линч.
Пред мен той възкликна:"Very nice nose,very nice nose!"
Явно само той си харесва "произведението на изкуството".

# 344
Да, наистина като се вглеждам сега виждам колко грубо и недоизпипано работи. Прави носове, груби анфаси,много консервативна ринопластика. Да не говорим за колко функционални проблеми прочетох. Дано секне потокът, че ще има още много разочаровани. Аз много се подведох, защото, когато аз проучвах нямаше нито, ама нито един недоволен.. Сега заваляха 😑

Общи условия

Активация на акаунт