Ринопластика, тема 2

• 117 433
  • 938
  •   1
Отговори
# 360
Някой знае ли дали акне, може да е причина за отказ за операция?

# 361
Ало се дължи на бактерия, е възможно.

# 362
Мимичета, през уикенда имах среща с д-р Йоздемир. Направи ми симулация как вижда нослето. По-скоро отпред изпиване и повдигане, в основата няма нужа да се пипа/ Мисля, че се начовам към него.

# 363
Не четете ли във фейсбук колко тона недоволни хора има от него?

# 364
Не четете ли във фейсбук колко тона недоволни хора има от него?
Не, бихте ли ми казали къде мога да прочета?

# 365
В групите Ринопластика, Пластична и естетична хирургия, Без (опасна) красота най-вече. Бягайте с 200 от този

# 366
Здравейте, момичета. Имам час за консултация за д-р Нихат Кая. Записах го чрез асистентката му, коята говори български. Въпросът ми е има ли преводач на прегледа и в клиниката в Истанбул ? Не съм толкова уверена в английския си, особено на медицинска тематика и ми е малко притеснено дали ще се разберем. И евентуално има ли някой, който е ползвал услугите на жените, предлагащи настаняване, превоз и превод в Турция, за да ме ориентира като цена как стоят нещата?

# 367
Хора, разочарова съм. Ходих на консултация при Илиев. Обясни ми, че работата при мен е повече по върха, който леко трябвало да се вдигне и ноздрите да се намалят. Питах го има ли снимки на пациент, с подобен на моя нос, за да добият представа какво би било. Това леко го ядоса и каза, че всеки случай е индивидуален и не можело такова сравнение да се направи. Е, като не рисува по снимка, няма компютърна симулация, аз, как се му гласувам доверие?
Нещо проблема в моя ТВ ли е? И не спря да повтаря, че няма гаранция, все едно някоя вещ ще купувам. Че кой иска гаранция, искам да ме ориентира как бих изглеждала. Много съм разочарована.

# 368
Вижте и други лекари. Но наистина фотошопът пак не гарантира нищо, по-скоро гледайте като цяло снимки на работата му и си съставете мнение добър ли е и можете ли да му се доверите.

# 369
Благодаря, Кристина, просто наистина ми се иска за чуя пациенти на Илиев те как са се разбрали, дали нещо аз не съм обяснила или възприела.

# 370
  • В.Търново
Хора, разочарова съм. Ходих на консултация при Илиев. Обясни ми, че работата при мен е повече по върха, който леко трябвало да се вдигне и ноздрите да се намалят. Питах го има ли снимки на пациент, с подобен на моя нос, за да добият представа какво би било. Това леко го ядоса и каза, че всеки случай е индивидуален и не можело такова сравнение да се направи. Е, като не рисува по снимка, няма компютърна симулация, аз, как се му гласувам доверие?
Нещо проблема в моя ТВ ли е? И не спря да повтаря, че няма гаранция, все едно някоя вещ ще купувам. Че кой иска гаранция, искам да ме ориентира как бих изглеждала. Много съм разочарована.
По принцип е прав.

# 371
Сигурно, но как следва пациента да вземе решение, на "сляпо"?!
....
Прикачвам и снимка на профила, да придобиете представа. После ще я изтрия.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 12:02 от Ani888

# 372
Този нос пак казвам ще стане чудесен в правилните ръце, дано успеете да намерите Вашия лекар. А за Илиев повече инфо в двете групи по ринопластика във фейсбук

# 373
Да, надявам се и аз, не е нещо супер проблемно. Мога и без ринопластика, но ми се иска една лека извивка и прибиране да не стърчи така напред.
Не знам дали Илиев би ми помогнал. Иначе, попаднах на добри мнения за него.
Апропо, мислите ли, че ноздрите ми трябва да се променят?

# 374
Не видях снимката, но ако корекцията не е от лоша изходна позиция (както чета) и според мен българските хирурзи не са удачен избор, защото не са толкова прецизни в резултата/калъпа.
Добрите резултати от БГ доктори изглеждат добри заради значителната разлика от преди.

Общи условия

Активация на акаунт