Ринопластика, тема 2

• 117 176
  • 938
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.Пловдив
[quoteКожата на лицето е много голям проблем, казвам го от опит. Заради моята кожа (много дебела), около 10 хирурга са ми отказали операция -  2 ма от България, около 7 в Турция и 1 в Албания.
][/quote]

Не знаех тази "подробност",и защо?
Ами ,ако се наложи операция по спешност ?
Това да не е кожа на алигатор /с извинение/,че да не може да се среже ?

# 616
Момичета, носът ми е дълъг, знам, не е тип Барби. Но е наполовина на това, което беше и много си го харесвам. Дори не вярвах, че може да се нагласи по този начин.
Харесва ми това, че не си личи, че два пъти е опериран по 5 часа всеки път. Харесва ми това, че дишам през него.
За съжаление нямам фино и женствено излъчване, формата на лицето ми е издължена, нямам фини кости. Но какво да се прави. Опитвам се да компенсирам с хубава кожа и зъби😅🙃сигурно трябва да си сложа филър устните, за да си омекотя профила и/или в брадичката, ама... все не се решавам и се притеснявам, че ще стана карикатура.
Качвам и в профил.
....

Бих качила и предишния си, но не искам да ви уплаша...

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 14:01 от Velma125

# 617
  • гр.Пловдив
ААа,качи го,то е хубаво да се види преди и след

# 618
Не че не може да се среже дебелата кожа, а трудно се моделира с нея. В действителност само турски лекари се съгласяват да работят с дебели кожи и то не всички.
Моята е средна до тънка.

# 619
  • София
Не знаех тази "подробност",и защо?
Ами ,ако се наложи операция по спешност ?
Това да не е кожа на алигатор /с извинение/,че да не може да се среже ?
[/quote]
Дебелата кожа се реже по същия начин като тънката, но проблемът идва от възстановяването. При този тип кожа потоците са много големи, възстановяването е двойно по-дълго (стига и до 2 години), не могат да се постигнат драстични промени. Точно заради това много отказват да оперират дебела кожа - защото не е лесно. Остава ми точно месец до моята ринопластика в Албания, вече нямам търпение.
П. П. Препоръките за Серджан Годе и на мен ми звучат като реклама. В английската група от него и Сюлейман Тас съм виждала най-големите ужасии.

# 620
Velma125 филърите в брадичката и устните наистина доста помагат да се хармонизират пропорциите. Говорим за умереност разбира се.

# 621
Съгласнa съм, JoySs, хем искам да си сложа филър в брадичката, хем се притеснявам, че ще ми се издължи лицето още повече. Може би след години ще се престраша, когато задобреят дерматолозите...

# 622
Велма, според мен този нос може да стане още по-перфектен, без много усилие. Може би хирургът го е оставил така със замисъл трета операция за корекция? Според мен имаш хубава брадичка, в синхрон с устните, не я пипай.

# 623
О не момичета, спирам да чета тук. Трета операция няма да си правя. Каквото такова. Не можем да сме перфектни.

# 624
Velma125, носът е страхотен!

# 625
Много внимателно с Гьоде, страшно много недоволни има, както и той самият имал изключително арогантно и нагло отношение. Велма при кой лекар е била, аз изпуснах нещо..

# 626
При д-р Erdem Calgar. Много съм доволна от него и екипа му. Аз имах ужасен нос, а той сътвори чудо. Съжалявам, че не е перфектен, но е много важно и от какъв нос започваш да работиш. Страхотен, много земен, много човечен.

# 627
Оо, Чаглар е  добър лекар, аз съм за ревизия също, писах на лично да помоля за снимки 🙏

# 628
Пратих, мила Blush

# 629
Здравейте. Скоро чух нещо за “великия” д-р Емре Илхан и по-скоро за човек от екипа му, който отговаря за българските пациенти - небезизвестната Сузи. Или “азиатската” Сузи, както самите те я наричат.
Мой близък щеше да ходи скоро и ми разказа доста неприятни неща. Смятал да използва нейните услуги, които включват, както осигуряване на квартира, така и храна 3 пъти дневно след операцията.
Уговорката била направена още през октомври, а операцията трябваше да е сега, януари.
Буквално в последният момент, два дни преди полета, променили условията и поискали почти двойно по-висока сума спрямо уговореното месеци по-рано. Което според мен е чисто изнудване, защото човек трудно може да намери алтернатива в последния момент, когато вече е предплатил за операцията и няма мърдане.
Така или иначе той не отиде, защото го хвана вирус и беше с над 39 градуса.
От този момент, въпросната Сузи започнала да иска парите, въпреки, че той не е отишъл. И то при положение, че в исканата сума са включени, както нейната печалба, така и храната за половин месец(толкова искали да остане там), която храна очевидно също няма да получи.
Естествено отказал и тогава Сузи започнала да го заплашва и да кълне децата и семейството му… Има гласови съобщения, които и аз чух и сега той се чуди дали да ги разпространи.
Ако ви интересуват повече подробности, мога да му кажа да се включи и да ви разкаже от първо лице.
Реших, че е добре и е полезно да има повече инфо за тези хора, а не само рекламата, която им правят Петканови във видеата си.

Общи условия

Активация на акаунт