Ринопластика, тема 2

• 116 736
  • 938
  •   2
Отговори
# 795
Момичета, искам да изкажа своето разочарование от моята ринопластика, пълен провал толкова съм нещастна, че не мога да се побера в кожата си, защо я направих. Много съжалявам, но искам да попитам тези, които също са преживели неуспешна ринопластика как са процедирали, търсихте ли отговорност от доктора?

# 796
meamea_, може ли да споделите при кого я правихте?

# 797
meamea_, може ли да споделите при кого я правихте?
Асен Асенов УМБАЛ Пловдив. Той не само е некадърник, а и се опитва да ме замаява с глупости, че носа щял да се оправи и да стане много хубав. И не видях доброто му отношение и отзивчивост, за които прочетох. Изобщо не е такъв за какъвто го описват, за мен той е търговец, лъжец, и не му пука за такива като мен, които е орезелил. Много съм ядосана и разочарована, от себе си и от сляпото ми доверие към този уж "доктор спвциалист".

# 798
  • София
На първо време се успокой. Може от отока нещо да не ти харесва, а да не са чак толкова зле нещата, както в момента изглеждат. Може изобщо да не са зле дори.
Не знам, ако имаш желание да покажеш снимка би било добре да се види и от странични "наблюдатели".

# 799
На първо време се успокой. Може от отока нещо да не ти харесва, а да не са чак толкова зле нещата, както в момента изглеждат. Може изобщо да не са зле дори.
Не знам, ако имаш желание да покажеш снимка би било добре да се види и от странични "наблюдатели".
Опитвам се да съм спокойна, но вчера бях на контролен преглед и след него бях много разочарована, а днес видях снимките, които ми направиха вчера и това тотално ме съсипа. Мога да ви изпратя снимки на лично, ако искате.

# 800
  • София
Не искам да изглежда като някакво нездраво любопитство (а и все още не съм правила ринопластика), но момичетата в темата, които са правили биха били по-компетентни. Не е нужно да слагаш цяло лице, може само снимка на носа и до 24 часа да я изтриеш.
Пак казвам - само ако имаш желание и нужда от съвети или коментари.
Разбира се, че на лични можеш да пратиш, но едва ли точно аз бих била полезна Hug

# 801
  • София
Лично аз, ако имах такъв нос, не бих го пипала.
Да, в момента малко кофти изглежда в ноздрите, но все пак малко време е минало след операцията, може и да се оправят нещата. Не знам, нека минали през това да се изкажат.

# 802
1 месец е малко време. Моите ноздри също бяха различни и около 1 година след това сами се уеднаквиха.

# 803
Аз мисля, че не трябва да има такава разлика в ноздрите. Прегледах цялото интернет пространство, а и в на доктора профила не видях резултат с такива ноздри на един месец.
Думите ви ми действат леко успокоително, но все пак срам ме е от хората, от колегите, от познатите да ги погледна в очите, чувствам се ужасно.

# 804
Не е трябвало да го пипаш носа. Изглежда изкривен и в осевата линия сега. Дано да се оправят ноздрите.

# 805
Е сега не ѝ трийте сол на главата, жената и без това е притеснена... Направила е операцията, не може да се върне времето.

meamea_, попитай доктора ти за ритейнер за ноздрите.

# 806
Е сега не ѝ трийте сол на главата, жената и без това е притеснена... Направила е операцията, не може да се върне времето.

meamea_, попитай доктора ти за ритейнер за ноздрите.

С този доктор трудно се комуникира, но ще опитам да го попитам.

# 807
Според мен новият нос е по-хубав от стария. Има асиметрия в ноздрите, но такава е имало и преди операцията, просто сега с повдигането на върха е по-явна.
Имай предвид, че носа ще се изменя поне една година, в зависимост дебелината на кожата ти. На твое място на следващата консултация бих питала какви опции има, ако тази асиметрия се запази. Аз лично мисля, че е възможно да се подобри с времето както и той ти е казал, но ако това не стане, да можеш да си направиш план предварително.

Добре е той да се заеме с поправката, ако е наложителна, защото ревизиите са много скъпи и не всеки лекар ги прави.

# 808
Според мен новият нос е по-хубав от стария. Има асиметрия в ноздрите, но такава е имало и преди операцията, просто сега с повдигането на върха е по-явна.
Имай предвид, че носа ще се изменя поне една година, в зависимост дебелината на кожата ти. На твое място на следващата консултация бих питала какви опции има, ако тази асиметрия се запази. Аз лично мисля, че е възможно да се подобри с времето както и той ти е казал, но ако това не стане, да можеш да си направиш план предварително.

Добре е той да се заеме с поправката, ако е наложителна, защото ревизиите са много скъпи и не всеки лекар ги прави.
Не трябваше ли именно с ринопластиката да оправи тази асиметрия, която е била преди операцията. Сз го попитах още сега какво ще се случи с асиметрията, той каза че до 3тия месец ще се оправи. Искрено се надявам да се оправи и асиметрията и отоците да отминат по-бързо и носа да стои по-хубаво отколкото е сега. И този вирнат връх направо ми боде очите. Понеже видях доста снимки преди и след и такъв нос не видях като моя, да личи от километри че е правен, за това и се притеснявам какви ги е вършил доктора. Но ме успокояват думите ви, че с времето ще се оправи. Дано!

# 809
  • София
Носът ти не е толкова зле, колкото го изкарваш. Трябва време. Моят съвет е да си намериш ритейнър за ноздрите (моят е от Али, е от Турция), както и да масажираш и облепяш носа ежедневно. Имаш много оток и си личи. Когато спаднеще се види какво е ооложението

Общи условия

Активация на акаунт