Ринопластика, тема 2

• 117 467
  • 938
  •   1
Отговори
# 375
Някой подложил ли се е на операция след сложен филър?

# 376
  • София
Аз имах филър еднократно, както и конци. Поради разсеяност му казах чак на голямата консултация преди операцията, не е било проблем. Не зная дали се бяха резорбирали, често казано.

# 377
На колко време беше филъра? Колко време де е минало от операцията и кой е бил оператора?

# 378
  • София
Може би 2 години от филъра и 1 от коците. Илхан.

# 379
Може би 2 години от филъра и 1 от коците. Илхан.
Благодаря за отговора!
При мен са 7 месеца все още. Мисля си, ме трябва да поизчакам още.

# 380
  • София
Зависи кой лекар сте си избрали, разбира се, но между консултацията и фактическата операция нищо чудно да минат едни 6-9 месеца.

# 381
Насочила съм се към някой с местна упойка.

# 382
Насочила съм се към някой с местна упойка.
Здравейте, момичета. Радвам се , че ви има тук. Следя тема от известно време...
BonniBonn, може ли да споделиш относно хирург, който работи с местна упойка ако вече имаш информация.

# 383
Здравейте!

От скоро чета активно по темата за ринопластиката и виждам, че мнозина хора се насочват към Турция. Ще съм благодарна, ако има някой с личен опит при д-р Йордан Йорданов да сподели. Бих се подложила на операция, заради крива преграда и затруднено дишане. При септопластика може ли да се коригира само физиологичен проблем, без да се изменя формата? Има ли хора с опит само със септопластика?

# 384
  • В.Търново
В никакъв случай при Йорданов. Много пострадали има от него.

# 385
  • София
В никакъв случай при Йорданов. Много пострадали има от него.
Тя пита за Йордан, не за Иван.
За Иван съм съгласна. Йордан явно е от Пловдив.
Не знам, тази операция е ужасно рискова. Провери няколко лекари. Хвалят Кулов и Асен Асенов в Пловдив. По една консултация нищо не ти струва. Те са УНГ. Този Йордан май е пластичен.
Виж във фб групите за ринопластика.

# 386
Здравейте!

От скоро чета активно по темата за ринопластиката и виждам, че мнозина хора се насочват към Турция. Ще съм благодарна, ако има някой с личен опит при д-р Йордан Йорданов да сподели.

Категорично не. На приятелка й унищожи носа, дотолкова че и най-хвалените доктори в Турция отказваха да я оперират след щетите от него.

# 387
Някой има ли опериран при Асен Асенов? Дали може да ми каже как стои въпроса с болничните от него?

# 388
До Русалка_1,

Здравей, видях, беше споделила, че си имала пластика при др. Кулов, септорино ли става въпрос, ако може да споделиш дали си доволна вече след като е минал известен период от време? Благодаря ти Simple Smile

# 389
  • В.Търново
До Русалка_1,

Здравей, видях, беше споделила, че си имала пластика при др. Кулов, септорино ли става въпрос, ако може да споделиш дали си доволна вече след като е минал известен период от време? Благодаря ти Simple Smile
Здравейте!
Като цяло съм доволна. Септоринопластика правих.Още на  месец излезе едно като кокалче на мястото на костта, където е пилена, но само с набутване го усещам, не си личи.Носа като че ли е леко на ляво, но пак не си личи много, хората не го забелязват, даже си мислят, че това е естествения ми нос, и преди това имаше бек наклон в ляво. Минаха вече 4 години и 5 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт