Ринопластика, тема 2

• 116 949
  • 938
  •   1
Отговори
# 780
О, Шарпи, ужас! Много съжалявам, това е било голямо мъчение. Дано си доволна от резултата сега.

# 781
Да, наистина беше голямо мъчение при мен. Но тогава нямаше и много инфо като сега. Аз съм разказвала преди в темата, да не се повтарям, но да, доволна съм към този момент. На фона, че бях тотално окепазена + грам не можех да дишам след първите 2 операции при пластичен хирург, следващите 2 ми ги прави Джамбазов и ме "поправи". Да е жив и здрав, само с добро ще го споменавам!

# 782
Babri, направи ми впечатление, че говориш за жена хирург. Коя е тя?

# 783
Аминка, аз не съм в България и операцията ми е правена тук, където живея. Просто исках да споделя препоръките, които ми бяха дадени, защото може да е полезно на някого. Даже не препоръки, ами направо заповеди Smile

Първите няколко седмици или месеца, вече не помня трябваше да правя и масаж по пет пъти на ден и трябваше да съм стриктна и там. И това изпълнявах направо религиозно. Има си протокол след операцията, който предполагам допринася за добрия резултат, ако се спазва. Аз спазвах всичко.

# 784
  • София
Здравейте, някой може ли да сподели мнение за др.Али Евличе(дано да го пиша правилно),цена никъде не намирам?

# 785
Здравейте, наскоро си правих ринопластика, но имам странен оток между очите. Притеснявам се дали ще изчезне този оток или това е грешка на хирурга. Вие как мислите?

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 17:06 от meamea_

# 786
Щом е наскоро операцията, само ще отшуми отока, не сме притеснявайте.

# 787
На 10 август ще стане един месец откакто ми махнаха гипса. А чета навсякъде, че отока отшумява до две седмици и за това се притеснявам.

# 788
  • София

За спадането на отока.

# 789

За спадането на отока.
Много зависи от типа кожа. Аз 1г. и половина все още имам оток на върха на носа..

# 790

За спадането на отока.
Много зависи от типа кожа. Аз 1г. и половина все още имам оток на върха на носа..
При мен освен върха е и между очите, и много ме притеснява, защото се забелязва и ме е срам да погледна хората в очите. Исках да кача снимка, но не знам как да я направя скрита.
Освен стандартния крем с Арника, знаете ли друг ефективен мехлем, с който да се мажа?

# 791
  • София
Силно препоръчвам Траумил за мазане + Арника за пиене.

# 792
  • София
Следя темата защото имах/имам намерение да си правя ринопластика. Май повече съм към отказване, много ме плаши болката след операция, тези тампони в носа и други неща... както и да е.
Исках да споделя за отока, понеже минах друга операция и имах огромен оток (близо до тази област), който в началото просто чаках да отмине, но лекарката ми каза - как след толкова време имаш такъв голям оток, нищо ли не правиш? Трябва мазане и масажиране на мястото, особено масажирането е от голямо значение. Леко, за минута - две, няколко пъти на ден. Колкото повече - толкова по-добре.

# 793
Силно препоръчвам Траумил за мазане + Арника за пиене.

Благодаря, още утре ще си купя Траумил, а иначе пия Арника 4 дражета по 4 пъти на ден.
Следя темата защото имах/имам намерение да си правя ринопластика. Май повече съм към отказване, много ме плаши болката след операция, тези тампони в носа и други неща... както и да е.
Исках да споделя за отока, понеже минах друга операция и имах огромен оток (близо до тази област), който в началото просто чаках да отмине, но лекарката ми каза - как след толкова време имаш такъв голям оток, нищо ли не правиш? Трябва мазане и масажиране на мястото, особено масажирането е от голямо значение. Леко, за минута - две, няколко пъти на ден. Колкото повече - толкова по-добре.

Докато се мажа правя масаж, но може би този крем не е толкова ефективен. Вие с какво кремче се мазахте?

# 794
  • София

Докато се мажа правя масаж, но може би този крем не е толкова ефективен. Вие с какво кремче се мазахте?
Не е от кремът с който се мажете. В началото бях с Контратубекс уж да не ми остане белег, после с Арника, после с някакво по-мазно олио бях, после със съвсем обикновено мляко за тяло. Според мен не е от самите мазила, ами от масажа, който си правех. Нека да е лек обаче, без някакъв силен натиск Hug

Общи условия

Активация на акаунт