Ринопластика, тема 2

• 116 640
  • 938
  •   1
Отговори
# 855
Аз не видях снимката, само тази цитираната и страшно ми хареса, не виждам кое Ви притеснява изобщо ❤️
За асиметрията на ноздрите ставаше въпрос, че не ми харесват. Но така снимано не си личи. И имам доста оток между очите, което също ме притеснява, но лека по-лека отшумява отока. А вероятно като спадне връхчето, няма да се забелязва асиметрията. И съм в очакване сега, да мине необходимото време. Все още е минал месец и 10тина дни след свалянето на гипса, та ще си почакам 🙂

# 856
Като гледам снимките от инстаграма на последния споменат д-р Акънер, не виждам нито един нос с асиметрични ноздри, а снимките са правени след операция и след време от операция. Но ми прави впечатление, че прави един и същи модел нос на различни лица, който модел нос не винаги стои добре на конкретното лице. Но пациентките се радват, защото са се отървали от гърбица. И колкото по-голяма гърбица, толкова по-добри резултати. Simple Smile

# 857
Не си мисля, особено не ми харесва това, че произвеждат носове като на преслава на конвейр и че работят основно по отворен метод, а от отворения метод остават белези.  Не мога да проумея модата с майкълджексъновски изпилени носове и това си е. Ако сега избирах как да се оперирам, бих го направила отново в Бг.
Не винаги от отворения метод остават белези. Важно е как ще ви зашият. Аз съм по отворен и нямам никакъв белег.
Съветвам всички, когато търсят лекар да търсят такъв, който ще поеме отговорност за работата си в случай, че не се получи както трябва, но не на общи приказки, а да бъде описано в договора.
И да всеки има лоши резултати, но някой започват да бягат и да се крият след това сякаш не те са го причинили…
Сега ще кажете, че дори някой да поеме отговорност за действията си, ако някой не е получил желания резултат няма да се върне обратно при същия доктор, но тук става въпрос по скоро за увереност - давайки такава гаранция ти си уверен в собствената си работа.

# 858
Моята ринопластика беше през 2016-та в гр. Варна при д-р Даниел Янков от клиника Дивна. Имах лека гърбичка и силно изкривена ностна преграда, която беше основната причина за операцията. Буквално дишах с една ноздра и при настинка когато тази една ноздра се запушеше беше някакъв ад и дишах през устата като риба...
Така де, направих си дългожеланата операция.  По това време струваше около 4 700лв ако не се лъжа.
Много съм доволна от избора си на хирург! Още на 10тия ден след операцията нямах почти никакъв отток и нослето вече изглеждаше страхотно. В момента никой не може да предположи, че имам корекция на носа и всичките ми познати казват, че имам перфектно прав нос.

# 859
Може ли снимка, само на носа?

# 860
Може ли снимка, само на носа?

Изпращам ви на лично съобщение снимка

# 861
Привет, има ли някоя дама, която непосредствено преди и след Ринопластика да е поставяла Фраксипарин/Клексан т.к е с Тромбофилия и има риск от тромбози. с 4G PAI съм и неусвояване на фолиевата киселина, води се нисък риск, но знам ли. ..
Моля за малко успокоение, посъветвах се с хематолог и ми каза че няма страшно и без инжекциите, а пък с тях има риск от кръвоизлив и сега се чудя какво да правя

# 862
Здравейте,

Имам насрочен час за Ринопластика след 2 месеца при Проф. Д-р Карен Джамбазов.
Намерих лоши отзиви за него от преди няколко години и исках да попитам тук дали някой има по скорошен опит с него и дали сте доволни? Моят случай е сравнително лек. Става въпрос единствено за изпиляване на гърбичка и това е. Няма да има чупене, прегради и т.н.

Моля ако имате скорошен опит, или познавате някого да споделите и дадете съвет. Благодаря!

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 16:37 от curious77

# 863
  • София
Кой ви каза,няма да има чупене?
От вътрешен човек знам, че д-р Джамбазов е най-добрия УНГ, но проблемът е, че не винаги оперира той. Знам за случаи, в които оперират студенти и обучаващи се. Аз не бих рискувала

# 864
Стига сте писали глупости! Знаете  откъде? Кой е вътрешният човек? ЕЖК ли? Или някоя санитарка? 😆
Разбира се, че проф. Джамбазов оперира.
Аз имам няколко приятелки и познати на които прави носовете. На мен всички ми харесват, но не са онези чипите носове, които сега масово дялкат.
На мен категорично ми отказа да ми пилне ръбчето.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 12:30 от Чи лу

# 865
  • София
За съжаление нямма информация от санитарки. Семеен приятел беше негов асистент и е извършвал операции неколкократно.

# 866
Подркрепям Чи Лу.
За Джамбазов мога да кажа само суперлативи. И от личен опит, и от наблюдени при познати, на които той оперира носовете. За моя случай съм разказвала само няколко страници назад. С 2 ревизионни операции съм при него от общо 4, и човекът се справи блестящо на фона на това, колко окепазен нос имах. А ревизиите са много по-трудни. Носът на Златка Райкова е правен от него, някога се засякохме с нея в болницата, по едно и също време правихме операциите. Много повече ми харесва нейния нос, отколкото носа на Преслава например.
curious77, направила си отличен избор за хирург.

# 867
  • София
Аз казах, че Джамбазов е ми е би най-добрия УНГ в България стига да те оперира той! Никой не успорва неговите умения. Против това съм да те оперират стажанти и асистенти без твое знание и съгласие.

# 868
  • Варна
Аз казах, че Джамбазов е ми е би най-добрия УНГ в България стига да те оперира той! Никой не успорва неговите умения. Против това съм да те оперират стажанти и асистенти без твое знание и съгласие.
За съжаление това е доста често срещана практика в БГ при операциите от всякакъв род.
На документи оператор е един, но кой реално влиза и извършва самата операция, дали цялата или част от нея, не се знае.
Дори е много честа практика основния оператор да излезе по някое време на операцията и да довърши друг, което е абсолютно забранено, ама нА, това е реалносттА.

# 869
  • София
За съжаление, да. Историята помни лекари, които са правили непростими неща по време на операции. В България осъден лекар няма!

Общи условия

Активация на акаунт