Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е процедурата за болничен след изтичане на 6 месеца и колко време ще отнеме решението?
Какво трябва да направи някой, който се чувства зле след положителен тест за COVID-19?
Какви са процедурите и препоръките при лечение с химиотерапия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е процедурата за болничен след изтичане на 6 месеца и колко време ще отнеме решението?
-
Какво трябва да направи някой, който се чувства зле след положителен тест за COVID-19?
Ако изпитвате умора и болки в тялото, важно е да се консултирате с лекар и да започнете лечение с лекарства като Aviron, Famotidin, Fibrozyme, Aspirin Protect, Zinc, Selenium, Vitamin D и Vitamin C. Следвайте инструкциите на лекаря си и поддържайте висока степен на хигиена и изолация по време на периода на възстановяване.
-
Какви са процедурите и препоръките при лечение с химиотерапия?
При лечение с химиотерапия е изключително важно да следвате инструкциите на лекаря и да подхождате внимателно към здравето си. Ако имате притеснения или се нуждаете от съвет, винаги се консултирайте с лекар. Освен това поддържането на психическо и емоционално благополучие може да помогне за успешното преминаване през лечението.
-
Какви са препоръките за изследвания и лечение при вливака и онкологично заболяване?
-
Какви са препоръките за проследяване на здравни показатели при COVID-19?
?Нещо не хареса показателите докторкат.Втори път взеха кръв,после пък не било готово моето лекарство и ме отложиха за утре.Решиха да са три червени и четири бели,т.е. седем химии.Днес отивам нагласена психически за първа бяла,а ми казават,нека са четири червените,другия път бялата.После пак с ново мнение,да бъдели три червените все пак и четири бели....Незнам добре ли е товаКак да знам кое е по-доброто за мен.Казах,че каквото трябва ще го изкарам,в техните ръце съм,аз не би трябвало да решавам.И така,утре ще епърва бяла ,а ми биха дексаметазона от днес ,но няма ли да му мине действието до утре,и това се чудя.Ох,изморих се много днес,най-вече психически. DZ,браво,че всичко е наред при теб,и все така да е!