Хипоспадия 8 или деца с урологични заболявания оперирани в Сърбия

• 45 348
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Установих, че упойките при децата са различни. Михаил беше с обща и епидурална. Много от децата бяха само с обща, без епидурална. Вида на упойката не знам. Има родители които тестваха децата си в България.
Аз Михаил не съм, предупредих ги, че е алергичен към лекарства и че е с астма. Прегледа го педиатър пулмолог и назначи инхалации с пулмикорт и още някакъв медикамент -
( мисля че беше еквивалент на салбутамил, точно преди слагането на упойката).

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 19:41 от marychery

# 196
Здравейте на всички!
За Сърбия имам нужда от лятна сгъваема количка - има ли някой от София, който би я дал на заем за тези 2-3 седмици от 05.07? Знам за опцията Оля - това ми е последен вариант (не искам да оставям нищо неподготвено и в последния момент).
Също така на някой налагало ли му се е да си прави антигенен тест за Covid в неделя (така че сертификата да бъде издаден на деня), ако е удобно да посочи лаборатория? Благодаря предварително!

# 197
  • София
Рамус - централа работят в неделя. Моя антигенен в натоварен петъчен ден, правен около 16ч в 18 беше готов.

# 198
Здравейте на всички!
За Сърбия имам нужда от лятна сгъваема количка - има ли някой от София, който би я дал на заем за тези 2-3 седмици от 05.07? Знам за опцията Оля - това ми е последен вариант (не искам да оставям нищо неподготвено и в последния момент).
Също така на някой налагало ли му се е да си прави антигенен тест за Covid в неделя (така че сертификата да бъде издаден на деня), ако е удобно да посочи лаборатория? Благодаря предварително!
Здравей! В Джъмбо има по 30-35лв съвсем обикновени летни колички, може да ти свършат работа Simple Smile

# 199
Момичета имам останал крем. Ние сме трети или четвърти, които го използват. Ще стигне за още едно дете предполагам. За жалост при нас няма ефект и след няколко дни ще започнем с инжекции тестостерон.

# 200
Здравейте!
Някой имал ли е проблем да се свърже с Оля? Преди 10 дена й писахме, веднъж ни отговори, но от тогава нямаме потвърждение.

# 201
Karina, на мен Оля ми отговори след седмица като аз отговорих в рамките на деня, но отново отговора беше след седмица. Мисля, че отговаря подред на имейлите си като почва от най-старите, тоест на новия ви имейл ще отговори когато мине през всички стари. Дано да стана ясно нещо изобщо от обясненията ми Simple Smile

# 202
Здравейте!
Някой имал ли е проблем да се свърже с Оля? Преди 10 дена й писахме, веднъж ни отговори, но от тогава нямаме потвърждение.
Здравейте, и при нас беше така. Отговори ни след около две седмици и после пак след седмица или може и повече да беше. Щом Ви е отговорила веднъж не се притеснявайте, пак ще Ви пише. Просто трябва да имате търпение. Аз с доста притеснение и чакане, успях да запазя квартира за август, сега за педиатричния преглед ми каза, че ще запази и сега се притеснявам малко и за това, дали ще успея да се свържа с нея навреме да питам имаме ли час Simple Smile

# 203
Здравейте!
Здравейте, и при нас беше така. Отговори ни след около две седмици и после пак след седмица или може и повече да беше. Щом Ви е отговорила веднъж не се притеснявайте, пак ще Ви пише. Просто трябва да имате търпение. Аз с доста притеснение и чакане, успях да запазя квартира за август, сега за педиатричния преглед ми каза, че ще запази и сега се притеснявам малко и за това, дали ще успея да се свържа с нея навреме да питам имаме ли час Simple Smile
И ние сме за август. А какъв час трябва за педиатричен преглед. Не е ли на място преди операцията, ако преценят, че има нужда?

# 204
Пишете на Оля датата на операцията и тя ще ви запази час предния ден. Може и да не потвърди, но като пристигне те ще ви каже в колко да отидете. Тя дори ще ви чака пред болницата. Свързването с нея става трудно, защото няма време да си чете мейлите, почти постоянно е в болницата преди операции, за педиатрични прегледи. Бъдете търпеливи, ще отговори. Има дадени адреси на други квартири, пробвайте и с тях. Олга дава 5, от който само един е голям и става за 3-4 възрастни, като освен спалнята има два не особено удобни дивана.
Карина, винаги има преглед деня преди операцията. Трябва да са сигурни, че всичко с детето е наред. Доста е обстоен, а ако не са достатъчни изследванията от Бг, се правят нови на място.

# 205
За нашата операция Оля също не отговаряше. Писахме директно на Белмедик ( имат и лайф чат) запазихме си час за преглед. Обяснихме им кога ни е операцията и те знаеха какво и как да запазят.

# 206
Ние не сме ползвали квартира на Олга и за прегледа писахме директно на болницата. Веднага ни отговориха.

# 207
Пишете на Оля датата на операцията и тя ще ви запази час предния ден. Може и да не потвърди, но като пристигне те ще ви каже в колко да отидете. Тя дори ще ви чака пред болницата. Свързването с нея става трудно, защото няма време да си чете мейлите, почти постоянно е в болницата преди операции, за педиатрични прегледи. Бъдете търпеливи, ще отговори. Има дадени адреси на други квартири, пробвайте и с тях. Олга дава 5, от който само един е голям и става за 3-4 възрастни, като освен спалнята има два не особено удобни дивана.
Карина, винаги има преглед деня преди операцията. Трябва да са сигурни, че всичко с детето е наред. Доста е обстоен, а ако не са достатъчни изследванията от Бг, се правят нови на място.
Много благодаря за информацията! Ще пиша директно на болницата за час за прегледа. А Олга вече дава 6 апартамента, в сайта виждам, че единия все още е свободен, дано отговори скоро.

# 208
Аз още в първия мейл й писах, че операцията ни е на 3.8 и след като запазихме един от апартаментите я попитах и за часа за преглед предния ден, тя ми писа, че ще ни запази, но все още нямало график за август месец (писахме си с нея края на май месец май беше). Затова сега не смея да запазвам и аз час, макар че знам, че има мейл, на който се запазва, защото да не стане дублиране. Ще видим, дано всичко да е наред и да имаме запазен Simple Smile

# 209
Момичета, имайте търпение. Олга отговаря изцяло на имейл. Д-р Джинович също. Абсолютно безмислено е да пишете по други приложения - вайбър, whats app, и т. н.
И Олга и д-р Джинович отговарят на имейлите си подред, като има приоритет и спешност на състоянието. Ако Оля е поела ангажимент за квартира, не се притеснявайте и за часа за педиатър. Аз дори не я бях питала за това, тя имаше ангажимента да запази часа и да ми каже в колко часа и къде.
След операцията, и след като се приберете в България пишете изцяло на д-р Джинович. Не на Олга, не на Богдан. Д-р Джинович е водещ оператор, той следи историята на имейлите, и знае какво се случва с детето ви. Не се притеснявайте, че отговора е закъснял. Ако не веднага, то скоро ще получите отговор.
Не забравяйте, че освен бг семейства , в Белград се оперират и много чужди - руснаци, хървати, румънци. И в момента болницата е пълна, има много деца и натоварването голямо.

Общи условия

Активация на акаунт