Хипоспадия 8 или деца с урологични заболявания оперирани в Сърбия

• 46 583
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря !

# 511
Здравейте и от мен мили хора. Досега Ви четях вече ще се включвам повече. Вече и ние имаме дата за операция 15.03.22г. Ако някой друг има около нашата дата ще се радвам да пише. Как да се свържа с Оля за да запазя апартамент? По имейл ли или да й звънна и на какъв език общувате с нея? Благодаря предварително!

# 512
  • Пловдив
Здравейте, ние първо разгледахме в сайта за апартаменти, които предлага Оля има ли свободни. След това й писахме на пощата на английски език.
Здравейте и от мен мили хора. Досега Ви четях вече ще се включвам повече. Вече и ние имаме дата за операция 15.03.22г. Ако някой друг има около нашата дата ще се радвам да пише. Как да се свържа с Оля за да запазя апартамент? По имейл ли или да й звънна и на какъв език общувате с нея? Благодаря предварително!

# 513
Пиша веднага Simple Smile
Нашата дата е на 06.04.2022
С Оля - на e-mail пишете. Аз лично на български писах, тя разбира перфектно и отговаря Simple Smile

# 514
С Оля - на e-mail пишете. Аз лично на български писах, тя разбира перфектно и отговаря Simple Smile

Благодаря! Вие запазихте ли квартира вече?

# 515
Оля не разбира английски. Превежда с гугъл преводач. Пишете и на Български. Тя разбира добре езика ни.

# 516

Благодаря! Вие запазихте ли квартира вече?
Ще пиша след празниците. Пишете ѝ, тя може да има допълнителни въпроси. Също е натоварена и бавно отговаря Simple Smile

# 517
  • Пловдив
Съпруга ми подаде декларация за данъчно облекчение през работодателя тази година. Тъй като ТЕЛКА ни беше до октомври 2021 г не знаехме дали имаме право да подадем и втората декларация, оказа се че имаме. Сега въпросът ми е за да подаде мъжа ми директно в НАП втората декларация сам,освен бележка за доход, от къде мога да изтегля втората декларация и какви други документи трябват още? Бележката за доход какъв период трябва да включва? Като декларацията ще я подаде сам, сега може ли да я подаде или има друг срок за тези които подават сами?
Ние вече 3 години подаваме сами чрез НАП и винаги сме ползвали и двете декларации,за дете и за дете с ТЕЛК.
Имаме едно дете.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 11:10 от Yordanka87

# 518
Здравейте, някой от вас да е бил в апартамента на Мая? Апартамента ми хареса, писах си с нея, но ме притеснява това, че няма паркомясто. Ако някой е бил там да сподели трудно ли се намира място за паркиране. Благодаря!

# 519
Здравейте , на каква възраст трябва да са децата с хипоспадия , за да може да се операрат при доктор Джинович

# 520
Здравейте, някой от вас да е бил в апартамента на Мая? Апартамента ми хареса, писах си с нея, но ме притеснява това, че няма паркомясто. Ако някой е бил там да сподели трудно ли се намира място за паркиране. Благодаря!
Не помня някой да е писал за Мая, не знам и къде точно се намира апартамента. Относно паркирането, ако е на главна улица няма да намирате лесно, ако улицата е вътрешна ще намирате, но ще сте пред нечий двор, т.к. в района има много къщи - аз бих се притеснявала 14 дни да оставя колата в чужда държава пред нечий дом или дори да я местя на различни места.  Самата Мая разреши ли да спирате пред техния дом? Там масово всички спират на тротоарите и не им прави особено впечатление, но все пак сте с чужда регистрация. На 1ва страница има линкове с места за отсядане (мисля, че всички са с паркоместа), които хората от форума са ползвали и са останали доволни - можете да видите при някой от предложените.
Успех!

# 521
В Белград няма проблем да спирате където има свободно място. Стига да не е синя зона или забранено.

Мен лично ме притесняваше, двата пъти сме били за по месец и винаги сме търсили място с паркинг. Единият път бяхме оставили колата си на платен паркинг, който се оказа много далече. Сега вторият път спахме в апартамент с вътрешен паркинг с бариера, страхотен. Но беше значително по-скъп.

# 522
Здравейте , на каква възраст трябва да са децата с хипоспадия , за да може да се операрат при доктор Джинович
Здрасти! Около 2г, зависи от вида хипоспадия.

# 523
Здравейте. Дъщеря ми е на 6г., а преди 2г. съвсем случайно и откриха песъчинки в двата бъбрека(бяхме на ехограф, за да се погледне панкреаса). От тогава ги следим на 6м, но за жалост се увеличават по размери и са станали почти на камъни. Правили сме изследвания на урината, според които камъните са оксалатни. Следим се при др. Цанова, но не съм съвсем доволна от лечението. Искам да попитам дали има в темата и друго детенце с камъни на толкова малка възраст, тъй като навсякъде ми повтарят каква рядкост било и препоръка за добър специалист за камъни в бъбреците. Благодаря.

# 524
Здравейте. Дъщеря ми е на 6г., а преди 2г. съвсем случайно и откриха песъчинки в двата бъбрека(бяхме на ехограф, за да се погледне панкреаса). От тогава ги следим на 6м, но за жалост се увеличават по размери и са станали почти на камъни. Правили сме изследвания на урината, според които камъните са оксалатни. Следим се при др. Цанова, но не съм съвсем доволна от лечението. Искам да попитам дали има в темата и друго детенце с камъни на толкова малка възраст, тъй като навсякъде ми повтарят каква рядкост било и препоръка за добър специалист за камъни в бъбреците. Благодаря.
Аз мога само да Ви препоръчам друг нефролог - Кремена Димитрова. Няма база за сравнение между двете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт