Хипоспадия 8 или деца с урологични заболявания оперирани в Сърбия

• 45 332
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
Когато сложите крема на пръста си преди да намажете духнете леко, да се поизпари спирта. Така ще боли по-малко. Аз мазах с кухненски ръкавици, че беше 2020 г. и нямаше други. Ако го маже бащата може и с голи ръце. Моето дете започваше да плаче само като види ръкавиците. Аз мазах по веднъж на ден, защото доктора не ми беше написал изрично да е по два пъти.

# 616
Здравейте, нашата операция при д-р Джинович е на 15 март. Ще се радвам ако намеря някой с близка дата да поддържаме контакт или пък някой минал скоро операция, имам няколко въпроса. Благодаря!
Нашта операция е на 29.03, вие вече ще сте накрая като дойде наш ред, но ще се радвам да се чуем/видим ☺

# 617
Здравейте, нашата операция при д-р Джинович е на 15 март. Ще се радвам ако намеря някой с близка дата да поддържаме контакт или пък някой минал скоро операция, имам няколко въпроса. Благодаря!
Ние ще сме на 6ти април, ако мога да съм полезна с нещо Simple Smile

# 618
Можеш спокойно да питаш тук. Има много хора с опит, които ще отговорят на всички подробности които те интересуват.

# 619
Нашта операция е на 29.03, вие вече ще сте накрая като дойде наш ред, но ще се радвам да се чуем/видим ☺
Живот и здраве да мине всичко на 29.03 ще се връщаме към България, но предполагам ще се засечем. Иначе мен много ме притеснява багажа. Изобщо не знам какво да взема и още нямам списък дори, а почти ни не остана време. Вие имате ли вече някакъв списък. Записала съм си единствено като лекарства Панадол и Нурофен

# 620
Живот и здраве да мине всичко на 29.03 ще се връщаме към България, но предполагам ще се засечем. Иначе мен много ме притеснява багажа. Изобщо не знам какво да взема и още нямам списък дори, а почти ни не остана време. Вие имате ли вече някакъв списък. Записала съм си единствено като лекарства Панадол и Нурофен
Няма нужда от Панадол и Нурофен, там изписват техния вариант Simple Smile

# 621
Там изписват Бруфен, техния вариант на Нурофен. Добър е. Аз от него давах. Може да си носите Панадол. Там изписват антибиотик и пробиотик. Моето дете не е имало проблеми със стомаха от техния пробиотик. Първия ден само беше по-разстроен. Но и той не ядеше много там както и повечето деца. Имат малки млекца със сламка и бисквити Плазма и това ни спасяваше.
Вземете си панталони и анцузи по-голям размер, заради двете пелени. Лили дрогерии са сръбски верига и съответно ги има там. Има и ДМ. Но ако ползвате друга марка пелени, по-добре си носете, за да няма реакция точно в този деликатен момент. Може да си носите марли 10/10 голям пакет от тук. Ако детето е малко и яде храна от бурканчета си носете от тук. Там имаше сам в ДМ един вид за след 12 мес. А и са по-скъпи. Когато се разхождате ще ви влязат в употреба.
Направете си здравни застраховки за всеки случай.

# 622
Предвиди си престой около 16-17 дена.
Багажа е в зависимост от квартирата която сте наели.. би трябвало да видиш описанието и какво се предлага в нея.
Ще имате ли нужда от бебешка количка или не.
Принципно от Сърбия можеш да си купиш всичко - марли, лекарства, храна, памперси. Мисля, че е добре да си носиш поне  за първата седмица памперси и марли.
Аз лично носих Нурофен, ползвах него. На моето дете от бебе Панадола не му действа.
Предвиди  си дрехи за теб в болницата, гледай да са удобни и леки.
По широки долнища за детето.
Останалите неща можеш да си ги купиш от там - лекарства, консумативи и т. н

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 12:23 от marychery

# 623
Благодаря Ви за полезните съвети. 😊

# 624
Здравейте! Ние сме на 2 месеца и ни поставиха диагнозата скоро. За операция уролога обясни, че по последни проучвания било най - добре след втората годинка. В сайта на Бел Медик пишат от 3 до 18месеца. Кога е най - добре? Благодаря ви предварително и успех на всички!

# 625
Здравейте! Ние сме на 2 месеца и ни поставиха диагнозата скоро. За операция уролога обясни, че по последни проучвания било най - добре след втората годинка. В сайта на Бел Медик пишат от 3 до 18месеца. Кога е най - добре? Благодаря ви предварително и успех на всички!
Д-р Джинович препоръчва около втората годинка на детето .
Принципно пиши на имейла на д-р Джинович, а не на сайта на Бел Медик!

# 626
Дойде време и аз да разкажа за нашия престой в Сърбия. Заминахме на 31ви януари без предварителни тестове от България, ден преди да заминем с мъжа ми просто си купихме и направихме по един бърз тест вкъщи за наше успокоение. На границата минахме само с документи без да ни искат нищо друго, така беше и на връщане за влизане в България нищо не ни поискаха. На следващия ден преглед при педиатър, тестове за Ковид и на тримата, обясниха ни на другия ден с багажа и изследванията в 6.30ч. да отидем да ни приемат. Приеха ни много бързо, не видях никакво размотаване на когото и да било от персонала там. Всеки си знае работата и си я върши. Попълнихме няколко документа с нашите и имената на детето и ни качиха в стаята да чакаме за операцията. Ние бяхме с диагноза пеноскротална хипоспадия. Дойде д-р Джинович в стаята, първо се запозна с нас после отиде и си поигра с детето, разсмиваше го, милваше го, после го сложи да легне и като го прегледа каза, че при нашето дете изкривяването е много малко, а и има достатъчно кожа и ще опита да направи операцията на един етап. Тръгна и ние зачакахме  да ни извика за операцията. Паднахме се втори, взеха детето нас ни придружиха до ресторанта да изчакаме там. Когато всичко приключи дойде една сестра и ни заведе в стаята, 10мин. по-късно ни донесоха и детето, ревящ разбира се, тъкмо излизащ от упоика. Следобяд дойде доктора и тадаааам беше направил всичко наведнъж, казвам Ви ако не беше този Ковид щях да го прегърна и разцелувам този ВЕЛИК Доктор Grinning
толкова се зарадвах. Единственият наш проблем беше, че след като започна прием на антибиотика детето прояви алергична реакция, беше първо с 4 дни висока температура, а след това се появи ужасен обрив, наложи се 3 пъти да ходим до клиниката и да ни преглеждат лекари. Останалото е ясно превръзки и т. н., а и да не забравя Олга, много ни помагаше когато можеше. Ако мога да съм полезна на някой с нещо винаги съм на разположение. Успех и късмет на всички дечица с предстоящи операции ,децата Ви са в най-добрите ръце при д-р Джинович. И не на последно място ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ за споделената информация тук, ако не бяхте Вие и ние също щяхме да изживеем Вашия кошмар от операции тук в България. БЛАГОДАРЯ.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 09:15 от Mishel1330

# 627
Здравейте , има ли деца който са оперирани от Джинович, освен от хипоспадия и от крипторхизъм. Тоест от двете едновременно?

# 628
Mishel толкова много се радвам, като прочета пост като твоя. Радвам се когато виждам, че има четящи родители, и че вече все повече децата успяват да избегнат безмислените, често осакатяващи операции в Пирогов. Желая ви бързо възстановяване!
Здравейте , има ли деца който са оперирани от Джинович, освен от хипоспадия и от крипторхизъм. Тоест от двете едновременно?
да има и други деца, които д-р Джинович е оперирал едновременно хипоспадия и криптохризъм и други аномалии.

# 629
Ако някоя майка е оперирала и крипторхизъм , ще помоля да сподели, как захващат сваления тестис, зашиват ли го отвътре или отвън ?

Общи условия

Активация на акаунт