Отговори
# 15
  • София
Здравейте и от нас!
Ние с Ина сме добре,но мойта сестричка хич не е.Съжалявам че ви занимавам с това,но ми е много мъчно за нея.В петък вечерта като си легна й нямаше нищо,а в събота сутринта едното й око беше зверски подуто и затворено й много я болеше.Отиде на лекар и й казаха,че имала рана на роговицата и й изписаха капки и мехлем.Да,ама след 2 дена мазане и капане ефект ниакъв и днес я пратиха да й бият инжекция в окото.Утре пак трябва да ходи и дано кажат,че е започнала да се оправя smile3518 newsm17
Обърквация,темата е сртахотна,а като видях Дисни мотивите сутринта направо ми стана по-ведро newsm53Кръвната група на Ина също не са ми я казли,а и я няма написана никъде.
Елиона,нашия картон също си е в нас заедно със здравната книжка и ги носим всеки път като ходим на консултация.
Велмар,браво за работата smile3501,страхотно е,че ти позволяват да ходиш за по няколко часа,ама не навсякъде дават така.

Честити месечинки на Лъчко на Мама Иги и на Ивайло на Спинки,дано да растат много здрави и щастливи!!! newsm51 smile3525  love001

# 16
bubcheto15 дано сестричката ти се оправи по бързо! Praynig Hug

# 17
          Честита да ни бъде и тази темичка! Само хубави неща да пишем в нея!
Обърквация, smile3501
           Честита втора месечинка на Лъчезар на мама Иги и Ивайло на Спинки!
                              Да бъдат здрави и много да ви радват!!!
Полудявам! Трети ден вече сме затворени и двамата с бебчо протестираме срещу лошото време. Тъкмо се надявах, че днес най-накрая ще се покажем навън, а то духа вятър. Не ми се ще да рискувам, защото аз нещо съм настинала. Надявам се да не е друго /вирусно/, та да заразя Ицето!
MamaMargo, ти с какво се лекуваш? нямам температура, но имам хрема и гърлото ми е зачервено. Взех си оксцилококциум и фервекс и се надявам да ме оправят.

# 18
Обърквация поздравления за новата тема -страхотна си  smile3501 smile3501
Velmar страхотно е,че имаш възможност да работиш,на мен също ми липсва динамичния начин на живот,но поне докато съкровището ми не навърши 1 година не виждам изгледи да започна работа.
Val-Stef ние също сме на квартира и с абсолютно всичко се оправяме сами,малко ни е трудно,но пък ни е по спокойно и се чувстваме много добре,мисля че сте взели правилно решение.Усех с квартирата newsm10 newsm10 newsm10.
Kaili за детските аз попълних декларация и ми искаха служебни бележки,за да видят дохода на родителите.
Lorexa дано Кари скоро да свикне с детската градина и на теб малко да ти олекне,че с това темпо няма да издържиш дълго  newsm10 newsm10.
Иначе ние в събота ходихме на църква-нали Даяна стана на 40 дни,след това се почерпихме и после цял ден на разходки и по магазините /изкарахме си страхотно,а и малката много се кефеше/. Момичета Даяна от 2-3 дни изобщо неиска да суче,като я сложа на гърдите се започва едно пищене,реване,бутане и сега се изцеждам и така се храним.Пробвам я преди всяко хране да суче,но пак се повтаря същото,а с това цедене ми писна,защото съм сама и много често ми е в ръцете и нямам време да се цедя,дайте някаква идея какво да правя? Cry

Честити месечинки на Лъчезар на мама Igи  и на Ивайло на Spinki да растът живи и здрави и много палави   bouquet  bouquet  bouquet
Приятен ден и дано се оправи скоро времето,за да се поразходим още малко  Joy Joy Joy

# 19
ОБАРКВАЦИЯ СТРАХОТНА СИ МИЛА  newsm10.Ние с мал4о сме добре ходиме малко по-доктори в голямата болница.Вал мила браво 4е се местите Peace,така е наи-добре да не се тормози6 и е хубаво 4е твоя те подкрепя.4естити месе4инки на вси4ки бебоци празнува6ти днес newsm51

# 20
  • София
БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИ МОМИЧЕТА! И на вас много хубаво да ви се случва! Благодаря ви и за подкрепата и за мислите ви за моето малко момче!
Ето да се почерпите от нашат виртуална и закачлива торта! Дано се обърне и лошия късмет на моето Лъчезарче и живота му стане най-после лъчезарен, въпреки трудното начало!
За всички на диета черпим каквото си пожелаят, а питиетата - има от всичко и за всеки!  Laughing

# 21
Здравейте и от нас, честита ни нова тема! Бързам да се разпиша, защото тия дни нещо все нета се скапва. Честити месечинки на Лъчезар и Ивайло и на техните мами, да са им живи и здрави! newsm51
 Обърквация, благодаря за снимчицата, вече сме в албумчето . newsm44
MamaMargo и моето съзнание е ангажирано от бебешките теми, поздравления за курса, мислех за подобна идея, която да разнообрази ежедневието ми, но за сега.... Thinking
Колкото до кръвната група аз се интересувах още в болницата като ни изследваха, защото ние с таткото сме една и съща кръвна група, само че аз съм - отр. и Цветан се оказа като мен.

# 22
Кръвната група на ДАри и аз не знам newsm78А не съм и питала никой за нея.то аз и моята скоро я разбрах ooooh! ooooh!В себе си нямам нито картон ,нито имунизационен паспорт Rolling EyesАбе- нека си седи при педито,4е като знам каква съм забравана... Crazy
Ето- днес ходихме на консултация и забравих да си взема болни4ния,та пак се наложи да се разкарвам до кабинета.Ина4е- да докладвам резултата от прегледа- Дария и този месец е ка4ила 1.400кг Party и вев4е тежим 5600.ПОраснала е само 2 см,ама не попитах колко е сега.Явно няма да е от най-високите.Абе- да е живо и здраво детенцето- ще порасне.Лилипути нямаме в родата LaughingКаза да не пропускам вигантола 4е доста ка4ва.Биха ни ваксината и тя..дори не проплака ShockedА аз о4аквах един рев.... CrazyНаправо  ни шашна с реакцията си.После взе да се хили и да гука на докторката.Абе- настана веселба в кабинета LaughingКазах  на докторката 4е не съм й давала още сок4ета ,заради проблемите със стомах4ето.А и явно ще е по-4увствителна и изнежена като цяло( с оглед и на кожните проблеми),така 4е- не бързам особено.Все пак не искам да се фанатизирам на тема" изклю4ително кърмене",и съвсем скоро възнамерявам да й предложа сок4е.Я кажете- (който ве4е дава)- как се процедира то4но ThinkingЧе педито нещо обясняваше преди,ама аз..много не я слушах Blush
 Честити месе4инки на Лъ4ко и Ивайло! Hug
Май вси4ки  говорим навсякъде смао по бебешките теми CrazyПОнякога си мисля 4е за друго не мога да говоря.Все на памперси и тем подобни ме избива JoyА що се отнася до разнообразяването на ежедневието- аз имам да сеа дипломирам Embarassed,4е моето стана прословуто.На границата съм да си изпусна правата ooooh!Мисля с това д се заема,но...хайде- да не се зари4ам, 4е не ми е за пръв път и може отново да си остана само с намеренията BlushПреди това трябва да си купя гумена клавиатура,4е Дари спи толкова леко,4е се буди от клавишите....
И не на последно място- искам да изкажа едно огромно БЛАГОДАРЯ  bouquetна вси4ки ви за подкрепата ,която ми оказвате за работата.Оби4ам ви вси4ките! Hug Heart Eyes

# 23
  • София
Честита втора месечинка на Лъчезар на мама Иги и Ивайло на Спинки
    miss_74  пробвай да дадеш на малката Даяна да суче докато е още сънена, това върши работа понякога. Точно около четиридесетия ден и ние имахме подобен проблем. Предлагай и само гърдата и то когато е по-спокойна. С цеденето и даването от шише има шанс да се отбие. Може да пробваш да и дадеш малко от шишето и после пак да и предложиш гърда, при мен понякога вършеше работа. Или не я храни много за да може да засуче от гърда. Знам колко е неудобно да се цедиш и да даваш с шише още повече когато нямаш време. Стискам палци скоро да почне да си суче.
   П.П Едната ми мадама все още ми прави от време на време този номер.

# 24
Привет и от нас Simple Smile
четем ви редовно с бебо от сега любимото място му е пред компютъра иначе сме добре гледаме се двамцата гукаме си поцял ден и се веселим хич не ни харесва времето наван и разходките ни стигат до балкона само
четох някаде за водата ами аз ползвам кана преварявам сутрин става за минутки и когато ми трябва за храната я вклучвам за секунди и тя е достатъчно топла да се разтвори млякото.
приемене от нас с боян най- топли пожелания за хубавите нещта които сме пропунали да честитим навреме  bouquet
весела  вечер навсички Simple Smile

# 25
  • у дома
newsm51 smile3504ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА Лъчезар на мама Mama Igi и Ивайло на мама spinki smile3504 newsm51аз докато си кажа мнението за името на новата ни тема, вие изписахте две страници от нея  hahaha Утре таткото ще купи 3-те ваксини Пентаксим (по 59.60лв) и в сряда ще ни бият първата. Другите две ще ги съхрани педиатъра ни.  Peace в листовката четох, че могат да се бият през месец или през два месеца. на нас ще ни ги бият през месец. Дано Ния ги понесе нормално  Praynig

Цитат на: val_stef
Ние се налага да излезем на квартира, смятам че ще е за по-добро и без това сами се оправяме с всичко. Утре татито ще ходи да гледа една, стискайте ни палци да е хубава и да стане работата, че тук не се издържа

val_stef, стискам палци newsm17 newsm10

Цитат на: MamaMargo
blueeye браво на вас,какви са тези кръчми ,следващия път-Опера! Naughty  Все пак не може само бахур важна е и културата!   Joy
MamaMargo, ние с таткото не сме много по оперите  Blush но виж, на някой концерт задължително ще заведем Ния, а и не само  newsm68 velmar, velmar, velmar  smile3501 Netty и аз искам на сватбааааааааа  newsm03 Eliona, Ния също обича да се вози в колата  Peace Нейния картон си е при педи-то, а коя обменна карта имаш предвид?  newsm12 Обърквация, това с повръщането – лоша работа, дано не се случва често. newsm17 bubcheto15, стискам палци сестричката ти да се оправи бързо  newsm17 miss_74 честит 40 ден на патерица  smile3525
Целувки от нас с Ния   love001

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 18:55 от blueeye®

# 26
  • София
Здравейте, мили мами!   bouquet
Честита нова тема! Обърквация, чудесна си!  Hug
Честито на празнуващите днес! Да са здравички, умни и добри дечица!!! Благодаря за поздравите на всички ви - вчера станахме на 2м.  Heart Eyes Много ви целувам!  Hug
Ние днес бяхме навън, въпреки лошото време, дано не съм го простудила!  Praynig
Велмар,  Hug Heart Eyes  за Дари също!
Блу, вие сте супер! Аз също имах смелостта да ида на пицария 1 път с Ивчо и съжалих, голям рев ударихме, умрях от срам. И да ви питам - явно вашите бебчета са по-весели - много ли се смеят? Ние рядко сме в добро настроение. Чудя се дали аз съм лошо мама или просто си е ревльо, каквато и аз съм била.   Rolling Eyes Cry Усмивки и гукане ни се случват не много често. Иначе му пея песнички, говоря му, но не знам дали това е достатъчно. А като почне да се радва и ритка усилено - почва да връща от храната, независимо дали е ял скоро.  Rolling Eyes
bubcheto15 , стискам палци заедно с всички да се оправи сестричката ти! Аз съм преживяла операции на очите, били са ми инжекции няколко пъти, не е много болезнено, но е неприятно. Желая й скорошно оправяне!  Peace
Целувки от нас! До писане!   bouquet Heart Eyes

# 27
имам един въпрос към мамите минали вече ортопедичния преглед можем ли вече да слагаме бебчетата в полу седнала поза когато ги държим в нас аз го правя но малко ме е страх данеби да е забранено все още

# 28
  • София
имам един въпрос към мамите минали вече ортопедичния преглед можем ли вече да слагаме бебчетата в полу седнала поза когато ги държим в нас аз го правя но малко ме е страх данеби да е забранено все още
Ние минахме ортопедичния преглед, но честно да ти кажа изобщо не ми е хрумвало да питам доктора затова. Мисля, че Калоян е още малък да стои полуседнал, въпреки че се роди доста голям и както каза ортопедът костите му са много добре за бебе на 2,5 месеца. Все пак преди да изпробваш полуседналата поза попитай педито. newsm78

# 29
Здравейте момичета!
ЧЕСТИТ ПАРЗНИК НА ВСИЧКИ БЕБЕНЦА, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И ЩАСТЛИВИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА. БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И ОБСИПВАНИ С ЛЮБОВ И ВНИМАНИЕ!
ОБЪРКВАЦИЯ, отново впечатли всички ни с перфектната визия на темичката ни. Казах ти аз че си станала виртуоз. Дисни-мотивите са много сладки и придават весели нотки.
Аз не успях да пиша, защото все не ми остава време. Маги иска постоянно да бъда до нея. Заспива за малко и после пак иска да си играем, да я закачам, да й говоря. И знаете ли какво забелязах снощи - тя ме търси с поглед и когато ме открие се усмихва. Няма такова щастие, наистина.
Ние днес бяхме на ортопед. Всичко е ОК при нас. 
cvetence, аз попитах за полуседналата поза, казаха ми че дори е хубаво да се държи така бебчо. Аз Маги от няколко дни я оставям на дивана да стои в това положение, но отстрани слагам възглавнички да я придържат. И тя се чуства добре така. Иначе е доста жилава, като я оставя върху мен да лежи по коремче - тя си опира ръчичките на гърдите ми и се изправя сама на коленца. Главата й постоянно е вдигната когато я държа, не й клюмва вече. Наистина е доста жилава, но ние всяка вечер след баня правим сериозен масаж на цялото телце.
Lorexa радвам се всичко при вас е наред, каката скоро ще свикне. Другите децата ще й подействат добре
bubcheto15, надявам се скоро сестричката ти да се оправи Praynig
Velmar, много хубаво е, че си отново на работа, нали? Радвам се за теб, искрено. Но не си забавяй дипломирането!
Mama Igi, много искам в скоро време да се похвалиш с хубава новина за злания Лъчезарко. Ще порастне той един голям мъж и ще топи женските сърца. 
За кръвната група и нас като ни изписаха от Шейново нищо не ми казаха. Но видях едно листче накоето бяха едни червени кръгчета, като попитах, акушерката ми каза че са взимали кръв за изследване. Катрона на Маги е при педиатърката и не знам дали да не си го взема, ама квато съм ще го затрия.
Отивам да вечерям, по-късно пак ще вляза. За сега целувки на бебешорките!!! 

Общи условия

Активация на акаунт