Ние с Ина сме добре,но мойта сестричка хич не е.Съжалявам че ви занимавам с това,но ми е много мъчно за нея.В петък вечерта като си легна й нямаше нищо,а в събота сутринта едното й око беше зверски подуто и затворено й много я болеше.Отиде на лекар и й казаха,че имала рана на роговицата и й изписаха капки и мехлем.Да,ама след 2 дена мазане и капане ефект ниакъв и днес я пратиха да й бият инжекция в окото.Утре пак трябва да ходи и дано кажат,че е започнала да се оправя

Обърквация,темата е сртахотна,а като видях Дисни мотивите сутринта направо ми стана по-ведро
Кръвната група на Ина също не са ми я казли,а и я няма написана никъде.Елиона,нашия картон също си е в нас заедно със здравната книжка и ги носим всеки път като ходим на консултация.
Велмар,браво за работата
,страхотно е,че ти позволяват да ходиш за по няколко часа,ама не навсякъде дават така.

,така е наи-добре да не се тормози6 и е хубаво 4е твоя те подкрепя.

А не съм и питала никой за нея.то аз и моята скоро я разбрах

и вев4е тежим 5600.ПОраснала е само 2 см,ама не попитах колко е сега.Явно няма да е от най-високите.Абе- да е живо и здраво детенцето- ще порасне.Лилипути нямаме в родата 

Утре таткото ще купи 3-те ваксини Пентаксим (по 59.60лв) и в сряда ще ни бият първата. Другите две ще ги съхрани педиатъра ни.
Все пак не може само бахур важна е и културата!
velmar, velmar, velmar
Eliona, Ния също обича да се вози в колата
Обърквация, това с повръщането – лоша работа, дано не се случва често.