Отговори
# 45
Здравейте, мами!

Искам да ви почерпя и аз виртуално, макар да не зная как става, за нашия втори месец! Желая на себе си, на своето дете и на всички вас, да сме най-вече здрави, всичко друго се постига с желание!  beer2 smile3510 cook

# 46
Здравейте мамчета , днес е щастлив ден имаме много месечинки- Честито на всички , да растат щастливи и засмени! Grinning Grinning Grinning
 Ние сме добре, Цветан се опитва сам да регулира нощното хранене, след къпането към 8.30 и яденето след това , се буди към 1-2 ч. и след това в 5-5.30ч., мисля , че постепенно нещата ще се нормализират. При вас как е ? Относно ваксината ДТК, все още ни предстои, но мисля да се консултирам предварително с педито, защото запушването на нослето от време на време е факт, както и едни дребни пъпчици по лицето и гушката, които ту се появят, ту изчезнат. Споделете, ако някой е имал подобни симптоми преди ваксина, отложихте ли я ?

# 47
         ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ!ДА СА ВИ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!  bouquet  bouquet  bouquet
Aila след поредното хранене май най сетне заспа ooooh!
Сега не смея да дишам,дано поспи ,че съм зверски гладна от сутринта нямам време нито да ям ,нито да пия.Много ми се излиза и мислех ако не заспи и сега и аз да я изведа,но засега спи.И Еличка вчера спа доста,може пък и от това да е.А за столчето,ще съм ти много благодарна да се видим и да го взема за събота и неделя,защото пак ще ходим в Стара Загора,трябва да си продължа международния паспорт.
Някой знае ли дали ще ме глобят? Паспорта ми изтече на 29.08,но по обясними причини нямаше как да го извадя,защото са едни опашки лятото ....
siren и ние сме така ядем към 20:30 и после спи до към 3ч.!Това е нормалното положение.
Обикновено е по неспокойна през деня и се буди много лесно,спи адски леко! Ники спеше като пън и сега е така,а тя.. Whistling ooooh!Явно си е до детето ,а не както го свикнеш,защото и двамата ги третирам по един и същи начин.Ох,пак стана дълго,извинете ме Embarassed

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 14:09 от MamaMargo

# 48
  • варненка от София
Здравейте мамчета,

престраших се и аз за първи път да се отчета тук, надявам се да ни приемете мен и Стефани. Ние сме добре, растем и дебелеем  Laughing Храним се комбинирано още от 18-тия ден, когато се оказа, че кърмата ми недостига  baby_neutral. Много трудно го преодолях този момент Cry, самообвинявах се, че съм негодна майка. След време приех, че ще давам и АМ и след като се успокоих и кърмата ми се позасили и бебка започна да наддава, защото на първата консултация беше качила само 300 гр. На втората ни откриха пъпна херния, отидохме при хирург, който ни поздрави, че си имаме една прекрасна пъпна херния  Shocked. Обясни ни, че е вродена и, че ще се оправи само с няколко залепвания, няма да е необходима операция. Вчера бяхме да ни лепят за 3-ти път и пъпчето видимо се беше прибрало, още един път, най-много два ще ни лепят и ще имаме мадамческо пъпче вече  Joy. Иначе колики нямаме, само от време навреме пъшка и това й е драмата на шушката.

Ето я и самата мадамка  Heart Eyes

# 49
Добре дошла на marulka_s! Hug Разписвай се по често,тук всички сме със сходни проблеми!Много ти е хубава момата!
Браво за пъпчето ,случва се ,скоро всичко ще е ок!И ние пъшкахме доскоро,ама ни мина! Wink

# 50
  • София
Здравейте, мили мами и бебчета!   bouquet Чесито на всички, празнуващи днес!  Heart Eyes
Добре дошла на marulka_s!   bouquet Дано ти е полезно и приятно с нас! Малката е сладурка! За кърмата и аз имах подобен проблем, но от по-рано и защото малкия не искаше да папка от мама. Не се самообвинявай, по-добре да си спокойна ти и тя, макар и с помощта на АМ!  Peace За пъпчето - и ние трябва да сме с лепенка, скоро ще ходим да ни сложат, но не било пъпна херния, просто му била по-дебела пъпната връв и затова ни изскача пъпчето.  newsm78
Ние сме навън днес, сега се качих да го нахраня. Времето хич не е хубаво, като се замисля какво ни чака... А горките дечица, дето се раждат сега или зимата - само по балконите ли седят  Rolling Eyes
Валка, успех с квартирата!  Hug За работата - май няма смисъл. Ти си знаеш най-добре.  Peace
 nana77 , ние също понякога имаме такива петънца. Минават от само себе си после, не знам на какво се дължат. Д-ра каза "синът ви има много чувствителна кожа"  Tired
Хайде, че надаваме вой!  Wink Цунки от нас!

# 51
  • по света
Здравейте и от нас!                                      
 И ние сложихме Пентаксима,но в къщи  Winkнали татко и е личния и лекар.Бях разочарована че изпуснахме консултацията този месец, но ни се наложи да пътуваме за няколко дни,така че ще чакаме други месец.Понесе ваксината без проблем.
Единственото ми притеснение е с ходенето по голяма нужда,сега и даваме по 2 лъжички овесена вода и аз хапвам овесени ядки Confused.Дано имат ефект.

# 52
  • София
Хайде сега да се отчитам LaughingИна е на мама геройчето,не й се чу гласчето докато й слагаха ваксината.За момента се държи нормално,не е кисела,следя температурата,но вече повече от 4 часа и всичко е наред,пу-пу.На сестра ми са й махнали превръзката и са казали,че нещата вървят на добре smile3521Още веднуж много мерси на всички  love001
Мама Марго,по принцип глобяват за това,че не си си върнала паспорта след като е изтекъл,дано да си затворят очите newsm10Съжалявам,че двете с Айла сте имали тежка нощ,ние минахме през този период,но продължи по-малко от седмица.
Марулка, welcome,дано да и е много приятно тук.
Честито на бебчетата с повод за празнуване Tada

# 53
Милички влизам да се похваля.....милото днес е взело ключове за хубава квартирка, ужасно съм щастлива....урааааа  newsm44  Човека се е обадил днес и са се срещнали. Веднага са си стиснали ръцете след като я видял....ох, толкова съм щастлива....махаме сееее  Grinning

Благодаря ви милички за подкрепата   love001

bubcheto15, радвам се че всичко е както трябва с ваксината на Вели и че при сестричката ти нещата се оправят!

nana77, не се притеснявай, ще видиш че се е изприщил от олиото сега като го спрете ще се оправи!

MamaMargo, значи и ти си в телекомуникациите, сигурно сме в конкурентни фирмиGrinning

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 17:37 от val_stef

# 54
  • гр.Добрич
Момичета благодаря ви за вчерашните пожелания. Едва успях да прочета всичко и като реших и аз да драсна 2 реда форума ме изхвърли.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС - МНОГО ЩАСТИЕ ДА НОСЯТ МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА
мнОГО Е ГАДНО ПО ЦЯЛ ДЕН В КЪЩИ. Ние обикновено излизахме към 2 часа като беше топло и бикаляхме парка и центъра. После отивахме при татито да хапнем и пием кафенце(държим заведение) и като се стъмни вече той ни прибираше(писала съм и преди, че не мога да вдигам количката сама до 2 етаж). Днес мислех да изляза към 4 след като нахраних Ивчо, но ми стана едно криво. Духа силен вятър и няма да можем много да обикаляме, пък и татито е доста зает и няма време всеки път да ни обръща внимание, така че си направих кафенце и седах пред компа. Бебчо заспа с костюмчето и аз реших да не го будя и да се възползвам.
Джулиана и ние акаме по веднъж на ден-два и вече не ми прави впечатление, но съм чувала че не е добре да се дава овесена вода все още са много малки така че избягвай ако можеш.
Мама Марго доколкото знам глобата е около20-30лв., но може и да си затоврят очите - дано.
Марулка добре дошла при нас. Бебка е много сладка и пухкава. Ако ти ги няма даните пиши на Обърквация да те включи на първата ни страничка.
Вал стеф чудесно е че сте намерили квартира. Когато се женихме преди 6г. имахме много проблеми със свекърите(сега вече не е така) и 2 месеца преди сватбата си стягахме квартирката и вечерта след ресторанта направо в нашата къщичка. Най-добре сами ако и без това не ти помагат с нищо. Важното е да имате парички за наема, но така си купуваш спокойствието. Аз вече 6г. обикалям квартирите, но няма как.
За ваксината и аз още не съм се ориентирала, защото доктора ни каза "Има една хубава ваксина Петаксим, но е скъпа, ако можете да си я позволите...." Така че много не разбрах той дали я одобрява. Смятам да пратя таткото да говори с него,защото тези дни трябва да ходим на консултация.
Нашия картон също е при педито, а за кръвната група мисля, че Ивчо е взел на баща си, защото в болницата го боцкаха няколко пъти, не можели да определят в началото.
Ивчо и той започна да прави малко по-дълги преоди през нощта, но не всяка вечер. Обаче аз като съм свикнала постояно да се будя и все поглеждам часовика той като се размърда. Така че за нас майките покой няма Laughing, но да са ни здравички.
Дългичко стана, ама като сме по цял ден сами и все за едно и също мислим.

# 55
  • В ЛЮтеницата
MamaMargo, не се надявай да си затворят очите в Стара Загора, нито в София, но все още имаш време да го върнеш или преиздадеш - срока е 3 месеца, т.е. до 28 ноември не си в нарушение на закона.
На Лорка и сложихме Пентаксим преди една седмица - освен че си поплака от боцкането - нямахме никакви странични реакции. Даже и самото място не се зачерви, а бях умряла от притеснения...

# 56
Привет отново! PartyДАри заспа( за кога ли... newsm78),и аз ...хоп- пред компютъра Grinning
Добре дошла при нас на Марулка HugЕй- колко много ставаме.Трябва да видим статистиката по месе4ни от4етни.Подозирам 4е сме първенци Wink
Хайде да попиша малко сега.Днес уж полегнах до ДАрия да я нахраня и приспя( свикнали сме да се кърмин легнали) и....съм заспала и аз BlushСпахме  около 2 часа.Явно недоспиването и ранното ставане сутрин  си казва ве4е думата.НО- ще влеза в график скоро.ТАзи сутрин милата се събуди в 4,30 да ме изпрати  на работа.Аз от своя страна  и дадох  една цица да си хапне  Mr. Greenи тя заспа сладко-слдако.СЛед работа отново бях яко подгизнала ooooh!( и подплънки не ме спасяват).ИЗцедих се набързо и набавих дажбата за утре.Следобяд ходих до педито да си взема болни4ния.КАто се прибирах,една съседка от долните етажи  ме видя 4е сп ирам и ме извика да мина през тях.Тя е много мила жена( поне привидно).НИе живеем от 3 год. под наем в този блок и бях казала на едни други комшии с които по се имаме 4е си търся бава4ка.Те казали на тази жена и тя..е съгласна да гледа ДАри HugХем по пантофи може да прити4ва.Абе- супер ще е !.Дано!.Така 4е- скоро ще се разделя със свеки Mr. GreenДано  наистина това е нашата бава4ка. Praynig

# 57
  • у дома
Здравейте мами  Hug
днес запалихме камината за първи път тази година  Joy страхотно е да си имаш каминка вкъщи  Mr. Green от тази зима, ще я палим само за кеф Party на Ния й беше страшно интересен огъня  baby_neutral

baby_neutral ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА  baby_neutral
alexsb, радвам се, че не си ни забравила. Joy Трябва да запознаем Ния и Стиви някой ден, нали живеем наблизо  Hug а за кг-те и при мен положението е същото, но се надявам скоро нещата да се нормализират и да започна да си обличам старите дрехи   ooooh! gecumka, дано скоро пъпната херния на Алекс се оправи  Praynig  MamaMargo, всичко е наред. Peace Скеча с бахура от Улицата ми е любим.  Joy siren и MamaMargo, защо не опитате последното хранене за деня да е към 22.30-23.00  Wink marulka_s и Стефани, добре дошли.   bouquet На мен все още ми е мъчно, че успях да кърмя малкото ни  слънце само месец и половина.  Sad Но няма смисъл да се обвиняваме.  Naughty val_stef ураааааааааа честито!  Joy и да си пуснете интернет в квартирката  Mr. Green  velmar, дано, стискам палци  Praynig
лека вечер и целувки от нас  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 21:16 от blueeye®

# 58
Здравеите!седнах за малко малкия е в кревад4ето и гледа игра4ката,6те се побаркам изоб6то не спи през деня smile3511,все рацете в устата все е гладен ,а аз не искам да го тап4а Weary,За кравнитв групи на6ия тати е Б полуж,а аз Аотриц а малкия е А+.И като родих ми биха една инжекция така и не разбарх,не6то за следва6тот ни дете ако имаме.
Ина4е и ние усилено си говорим и гукаме .Ами товае от нас отивам да го видя 4е го оставих да реве незнае какво иска.Целувки и лека ве4ер newsm51

# 59
привет и от нас Simple Smile
мами при д-р Драганов часовете който сте записали колко дни напред вървят и при него става с направление нали?
иначе нещо на Бобчо му става от няколко дни вечер е супер неспокоен стряска се като заспи плачка и само гушнат иска да седи преди помагаше кошчето за кола или количката ама сега нищо часове докато се измори да заспи мислих че е защото не сме излизали но днес бяхме малко на разходка той по принцип е доста спокоен с часове седи и си гука в леглото а сега е тъжен дано отмине бързо този период и да му няма нищо просто да е от настроението
добре дошла на marulka_s и Стефани и мога да кажа че тя е и добра кулинарка даде ми една рецепта която никаде неможах да намеря отново благодаря мила
лека и спокоина вечер навсички Hug

Общи условия

Активация на акаунт