Искам да ви почерпя и аз виртуално, макар да не зная как става, за нашия втори месец! Желая на себе си, на своето дете и на всички вас, да сме най-вече здрави, всичко друго се постига с желание!

Явно си е до детето ,а не както го свикнеш,защото и двамата ги третирам по един и същи начин.Ох,пак стана дълго,извинете ме
. Много трудно го преодолях този момент
, самообвинявах се, че съм негодна майка. След време приех, че ще давам и АМ и след като се успокоих и кърмата ми се позасили и бебка започна да наддава, защото на първата консултация беше качила само 300 гр. На втората ни откриха пъпна херния, отидохме при хирург, който ни поздрави, че си имаме една прекрасна пъпна херния
. Иначе колики нямаме, само от време навреме пъшка и това й е драмата на шушката.
Чесито на всички, празнуващи днес! 
Дано ти е полезно и приятно с нас! Малката е сладурка! За кърмата и аз имах подобен проблем, но от по-рано и защото малкия не искаше да папка от мама. Не се самообвинявай, по-добре да си спокойна ти и тя, макар и с помощта на АМ!
За пъпчето - и ние трябва да сме с лепенка, скоро ще ходим да ни сложат, но не било пъпна херния, просто му била по-дебела пъпната връв и затова ни изскача пъпчето. 
За работата - май няма смисъл. Ти си знаеш най-добре. 
Цунки от нас!
нали татко и е личния и лекар.Бях разочарована че изпуснахме консултацията този месец, но ни се наложи да пътуваме за няколко дни,така че ще чакаме други месец.Понесе ваксината без проблем.
Още веднуж много мерси на всички 
Съжалявам,че двете с Айла сте имали тежка нощ,ние минахме през този период,но продължи по-малко от седмица.
,дано да и е много приятно тук.Честито на бебчетата с повод за празнуване
Човека се е обадил днес и са се срещнали. Веднага са си стиснали ръцете след като я видял....ох, толкова съм щастлива....махаме сееее 

ДАри заспа( за кога ли...
),и аз ...хоп- пред компютъра 
Ей- колко много ставаме.Трябва да видим статистиката по месе4ни от4етни.Подозирам 4е сме първенци 
Спахме около 2 часа.Явно недоспиването и ранното ставане сутрин си казва ве4е думата.НО- ще влеза в график скоро.ТАзи сутрин милата се събуди в 4,30 да ме изпрати на работа.Аз от своя страна и дадох една цица да си хапне
( и подплънки не ме спасяват).ИЗцедих се набързо и набавих дажбата за утре.Следобяд ходих до педито да си взема болни4ния.КАто се прибирах,една съседка от долните етажи ме видя 4е сп ирам и ме извика да мина през тях.Тя е много мила жена( поне привидно).НИе живеем от 3 год. под наем в този блок и бях казала на едни други комшии с които по се имаме 4е си търся бава4ка.Те казали на тази жена и тя..е съгласна да гледа ДАри
Хем по пантофи може да прити4ва.Абе- супер ще е !.Дано!.Така 4е- скоро ще се разделя със свеки

страхотно е да си имаш каминка вкъщи
на Ния й беше страшно интересен огъня 
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА
Трябва да запознаем Ния и Стиви някой ден, нали живеем наблизо
а за кг-те и при мен положението е същото, но се надявам скоро нещата да се нормализират и да започна да си обличам старите дрехи
gecumka, дано скоро пъпната херния на Алекс се оправи
MamaMargo, всичко е наред.
Скеча с бахура от Улицата ми е любим.
siren и MamaMargo, защо не опитате последното хранене за деня да е към 22.30-23.00
marulka_s и Стефани, добре дошли.
На мен все още ми е мъчно, че успях да кърмя малкото ни слънце само месец и половина.
Но няма смисъл да се обвиняваме.
val_stef ураааааааааа честито!
и да си пуснете интернет в квартирката
,все рацете в устата все е гладен ,а аз не искам да го тап4а
,За кравнитв групи на6ия тати е Б полуж,а аз Аотриц а малкия е А+.И като родих ми биха една инжекция така и не разбарх,не6то за следва6тот ни дете ако имаме.