Отговори
# 30
Честити месечинки на малките ни мъжлета Лъчко и Ивчо! Пожелавам им много да папкат и слушкат, да растат здрави и усмихнати дечица!  smile3525

bubcheto15, стискам палци за сестричката ти да се оправи бързо.   bouquet

Благодаря ви милички за пожеланието за квартирата Hug,  но днес човека не се е обадил на мъжа ми... CryНаправо ми стана тъжно, толкова се надявах, дано все пак се обади! Чудя се как може в тъпия ни град нито агенции, нито никой да не може да ни предложи квартира. Дано имаме късмет и да намерим по-скоро, че тук ще се гръмна искам спокойствие и душевен уют, а положението в момента е затишие пред буря... Tired

Днес ми се обаждаха от работа да ме викат да се върна поне на 4 часа  Rolling Eyes  съответно на половината от заплатата си (velmar ти си една щастливка миличка, че ще ти плащат цялата заплата).  В първия момент предложението ми звучеше много примамливо, но като направих една проста сметка нещата не излизат. Ами нали ще излизаме на квартира, това ще рече че трябва да си наема жена да гледа Али за 4 часа, ще и плащам половината от това което изкарвам. Ще имам разход и за транспорт, за да ходя на работа, а най-лошото е че има шанс ако не се справям както преди да забременея, да ме махнат тъй като съм в телекомуникациите, а там конкуренцията голяма. А иначе ще си я гледам самичка до годинката, после ще я дам на ясла и няма да имаме разход за гледачка, а и опасноста докато съм по майчинство да ме махнат отпада... Затова маи ще им откажа  Rolling Eyes
Съжалявам че ви занимавам с моите проблеми...

Целуваме ви с Али и ви желаем спокойна нощ... Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 22:03 от val_stef

# 31
Здравейте момичета,   Laughing
  bouquetОгромно БЛАГОДАРЯ на вс. за поздравленията  bouquet
Честито на вс. празнуващи   bouquet
Ние днес почти цял ден бяхме на разходка. Купихме си Инфанрикс, моята педиатърка ми го препоръча и утре сме при нея да ни го постави.
Ето и малко наши снимки Кристиан, в … 77;бе Laughing
Вал, не се притеснявай, ще се появи и квартирата точно за вас, толкова време сте чакали още малко ще потърпиш, но ще си заслужава Simple SmileА относно работата, гледай си Али, а тя няма да избяга, а и така, както го описваш не си заслужава
Лека вечер и целувки от нас с Крис Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 22:21 от anni78

# 32
Здравейте,
мили мамчета и скъпите ви съкровища!

Толкова отдавна не съм писала и съм пропуснала поздравленята към почти всички вас! Затова нека се присъединя на едни големи патерици към всички хубави пожелания за вашите празници. Всеки път като седна да чета имам толкова много да наваксам, че не ми остава време да се разпиша!

Е, сигурно не съм единствената мама, която гледа бебчето си самичка, но извинението ми е че във всеки един момент когато е хубаво времето ние сме навън!

Иначе Стиви расте и започна да ни радва като маха с ръце и крачета и издава страшно сладки звуци! А напоследък като го оставя в креватчето и му пусна муз.играчка и като вляза след малко в стаята и той заспал.

ДТК ни предстои и смятам да се доверя на БГ ваксината, запасила съм се с панадол и някакви свещички и с малко надежда бебчо да е понесе добре. В четвъртак човечето се запече и така до днес. Направо се видяхме в чудо, нищо не помогна, термометри, сапунчета, масажи! И една приятелка ме посъветва да дам сокчето на Хип от сливи и да съм му дала най-много 1мл днес, след обяд така се облекчи милия! След 4 дни спазми!

Искам да пожелая на всички ви весели месечинки с вашите слънчица и ние скоро ставаме на 2 месеца и не мога да повярвам колко бързо се изтъркули времето! Гледам снимките ви и не мога да повярвам, а и на себе си, че до скоро бяхме с едни големи коремчета?!?! А що се отнася до кг-те, аз съм си още както си излязох от болницата! Дали е з/о още кърмя? Не знам и кг не съм свалила и това доста ме депресира, но като погледна Стиви и забравям да се ядосвам за това!

Съжалявам че стана толкова дълго, то като не съм редовна така е!
Целувки на всички ви!

# 33
Здравейте!Честити месечинки на Лъчко и Ивчо да са живи,здрави,да папкат гукат и да ви радват!Обърквация добре,че си ти да пускаш страхотни темички.Аз от няколко дни не съм влизала тук времето е лошо, но поне не вали, така че сме по разходки,иначе вкъщи не иска да спи какво ще правим зимата незнам.Да ви се похваля снощи спахме от 10 вечерта до 5 сутринта Laughingпу пу.Досега четох темата за ваксините и още съм объркана,нашето педи нищо не спомена мисля да и се обадя да я питам за пентаксим.Някой от вас вече бил ли е пентаксим и от къде мога да си я купя.val stef стискам палци за квартирата в кой квартал търсите?Иначе моето слънчице гука сладко и ми отвръща с усмивка като му говоря Heart Eyesок чао от нас!пож Heart Eyesелавам лека и спокойна нощ на всички бебоци  smile3524

# 34
anni78, благодаря ти мила за успокоението, дано да е така  Peace

val stef стискам палци за квартирата в кой квартал търсите?
Вече е без значение квартала, само да е с ТЕЦ  Tired

# 35
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте мамчета и красиви бебоци Hug
Много благодаря на всички ви за прекрасните пожелания за рожденния ми ден и за месечинката на Алекс newsm51 Да ви св връща на всички двойно  bouquet
Не съм се включвала няколко дни, но още съм махмурлия от толкова празнуване Banghead Иначе изкарахме страхотно (от четвъртък сме се започнали Blush). Снощи ни докараха детето (беше при майка ми) и все още не мога да му се нарадвам Joy. Имам чувството, че расте с часове Grinning
Аз пак да се оплача на Алекс пъпната херния става все по-голяма и започна да секретира #Cussing out. Толкова ме е страх, че направо ще се побъркам. А докторите казват, че нищо сериозно няма. Не знам вече какво да правя  smile3518
Днес най-накрая получихме Инфакола. Все още не мога да преценя дали действа, но дай Боже да е така, че се измъчи детето. Купихме и Пентаксима (надявам се да не сме сбъркали в избора) newsm78
Като изключим всички тези проблеми детето ми е спокойно и постоянно се усмихва и гука moresmile
Да се похваля. Ние с татито вече открихме сезона luvbed. Малко ме беше страх, заради секциото, но определено съм доволна Blush и не се оплаквам newsm03
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПОВЕЧЕ УСМИВКИ!!!Обърквация smile3501 за оформлението на темичката. Направо ми изпълниха душата любимите ми герои.
Bubcheto15 нацелувай Еличка от мен и дано бързо да се оправи милата  Praynig
Хайде стига толкова.   love001 и лека вечер на всички.  И приятни smile3524[/color][/size]

# 36
Най-накрая Маги заспа. Тъкмо беше заспала и я пренасях на легълцето й и я присви коремчето. И се започна едно напъване......... И след това пак гушкане, успокояване, докато заспинка. Милата душичка чак й се изпоти главичката от напъване. Оставих я и реших преди да си легна да ви кажа лека нощ.
Ами май-това е  от мен за днес. Виждам че и Mama Igi още не спи, явно сега й е останало време.
Аз отивам да спя. Пожелавам ви спокойна нощ! Малките слънчица да спинкат добре и да се събудят без никакви неразположения утре!

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 01:53 от didika

# 37
Здравейте, виждам че съм първа за днес, но бях и последна разписала се снощи. Маги се сабуди сутринта в 6:30, после в 9:30. Това дете през деня е като часовник, ако е заспала евентуално, се събужда точно на 3-тия час. Изумявам се. Сега спинка, и аз оправих в къщи. Сега искам да се изкъпя, но не смея да вляза, да не би да се събуди. Ще изчакам една приятелка да дойде и тогава ще има баня за мен. Днес времето е хубаво, малко духа, но поне е слънчево. Ще има разходки.
Приятен ден на всички и много усмихнати малки човечета!

# 38
  • София
Добро утро и от нас с Калоян. Момичета помагайте. Сутринта като го преобувахме видях, че цялото му телце без крачетата и ръчичките е на червени петънца. Имате ли идея от какво е този обрив? Да не би да съм го претоплила? Не искам още да се обаждам на педито, ама бая се притеснихме с баща му. Помоооооооооощ! newsm17

# 39
nana77, когато е претоплен бебчо става на червени ситни пъпчици целия, а ти пишеш петънца...аз нямам идея какво е, но най-добре звънкай на педи вместо да предполагаш разни неща,  по-сигурно е да ви види  Peace
Стискам палци  Praynig

# 40
  • София
Здравейте момичета,аз се включвам,за да кажа,че след един час отиваме да ни бият ПентаксимаХора,голяма съм паникьорка,направо не съм спала нощес,а и понеже с таткото сме доста скарани,сигурно аз ще държа Ина Shocked.Много ви благодаря за подкрепата за сестричката ми newsm10.И тя сега отиде в болницата и като се върнем от ваксината ще докладвам и за двете.Стискайте палци!!! newsm17

# 41
  • София
nana77, когато е претоплен бебчо става на червени ситни пъпчици целия, а ти пишеш петънца...аз нямам идея какво е, но най-добре звънкай на педи вместо да предполагаш разни неща,  по-сигурно е да ви види  Peace
Стискам палци  Praynig
val_stef пиша петънца, защото не са това, което обикновено се разбира под пъпчици. Обадих се на педито. Веднага ме попита дали не го мажа с олио на Джонсън newsm78 Ама ние сме с олиото на Чико. Препоръча ми два дни да го мажа само с чист преварен зехтин и да следя дали ще изчезне.  Sad Дано да съм го претоплила, че иначе 1000 неща ми изскочиха в главата и въпреки че не съм паникьорка, взех да се панирам. Cry

# 42
Здравейте мами,
Вчера исках много да се разпиша още веднъж но Ели беше на друго мнение WinkТази нощ беше много тежка.Тя се въртеше постоянно,преритва неспокойно ,за капак се изакка доста течно в 3ч. през нощта и оцапа всичко чаршафи одеало,дрехи,абе гадост,чистих до 4 ,нахраних я ,уж заспа но в 6 пак се ококори,хранихме се,после пак уж се унесе но в 8ч искаше пак да яде,въобще от сутринта яде много начесто,дали имаме пак криза на разтежа newsm78 Сега гледам като #Crazy

ellenka аз още кашлям хремата я оправих с Коризалия,а сега кашлицата ще лекувам с ТантумВерде на таблетки.На мен джипито ми ми забрани да пия Фервекс,каза че не се приема за деца до 6 години,а камо ли кърмачета,така че аз се отказах от него.Ще видим ,дано скоро се оправя че нали си се гледаме сами много е неприятно като ми се докашля докато я преобличам или кърмя Confused

blueeye,аз напоследък много гледам Улицата на Теди Москов,записахме си я на диск от един приятел и това с културата и бахура е един скеч на Кръстьо Лафазанов,дано не си приела нещата сериозно!

val_stefимам роднини в Русе и ще ги помоля да поразпитат за квартира!До каква цена търсите и колко голяма?
А колкото до работата аз също работя в телекумоникациите.И също като теб се чудех дали да се върна на работа за по 4 часа,но ако устискаме май и аз ще се откажа newsm78

аlexsb не си го слагай на сърцето това с килограмите,9 месеца е възтановителния период така че не се тревожи,важното е че Стиви е добре!
gecumka стискам палци тази херния да не ви създава проблеми още дълго време.щом детето иначе изглежда и наддава добре,значи наистина няма място за притеснения!
nana77 наистина по скоро е от мазилото или от праха за пране или някоя дреха от по особена материя отколкото от претопляне!Дано малката душица скоро се оправи! Praynig Hug
bubcheto15 стискаме палци и за двете ,а ти да докладваш!Момичета оставям ви днес Ели4ка е решила да не спи явно,пак плаче а току-що яде!
Чао засега! Hug

# 43
  • София
   bubcheto15 стискам палци всичко да мине спокойно и безпроблемно с ваксината. Вярвам че така ще стане Simple Smile
   MamaMargo това което описваш за през ноща е повторение на това което мислех и аз да пиша. Същата лудница беше  и при нас. Всяка се будеше постоянно. Изобщо не мога да си спомня коя, кога и колко пъти се е будела. Аз се надявам да не е криза на растежа, а просто да е заради това че през деня този път спаха много.
   Днес съм решила след малко да ги изкарам на разходка за да може да се изморят и да спят довечар. Какво стана със столчето? Предложението е още в сила  Simple Smile

# 44
Буб4е,не се шашкай PeaceКакто ве4е писах, на Дари в4ера й сложиха пентаксима и ..тя се смя Shocked Joy LaughingНаправо ми изуми с докторицата.ПОсле пък взе да гука.. ooooh!Абе- смая ни с реакции.А за последващи реакции- нямаме никакви NaughtyСамо ни каза да не я къпем ве4ерта.Детенцето си беше в настроение цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт