Отговори
# 60
Да ви почерпя за втората месечинка на моето детенце.което е най-голямата радост в моя живот.Чаках го цели 31 години и съм най-щастливата майка и жена.Сама си пожелавам да ми расте жив и здрав и много умен и достоен мъж,който да радва мама и тати.Е не е късно да получим пожелания и от вас де. Wink Laughing Laughing Laughing

party023 cheers  party023 smile3510 Wine Glass

Честита втора месечинка и на Деница на Албена Влади;Юлия на Габи32 ,Владимир на Дидка Недева и Елена на Кристианна.Бъдете живи и здрави мили дечица, и радвайте своите родители!!!
 newsm51 newsm51 newsm51

# 61
  • София
Благодаря ви момичета за отговорите.   bouquet Надявам се да е или от претопляне, или да е от олиото, въпреки че с него го мажа, откакто се е родил и досега не се е изривал така. Ще почакаме до утре вечер и ако не изчезне ще го водим при педито. Sad Тази вечер не сме го мазали с нищо, а майка превари зехтин. Та утре като го къпем ще го намажа с него.
Тази вечер беше пълна лудница в нас. Идва майстор да сменя радиатора в хола, че се беше запушил и ми писна да плащаме парно, а да не се пълни целият радиатор. Сега сме с чисто новичък - нали на байчото трябва да му е топличко. На всичко отгоре майсторът дупчи с бормашина, а Калоян спа през цялото време Joy Ще взема да го викам по честичко.  Laughing
Сега папкахме и той пак заспа. Време ни е и на нас с татито да легнем малко. Спокойна нощ на всички!

# 62
  • варненка от София
Благодаря ви за приветствията момичета, а на теб cvetence благодаря за комплиментите. До сега се смях с нашата принцеса, в момента е в еуфория и се смее с глас в креватчето и няма и хабер да заспива. Колкото повече растат, толкова по смешни и забавни стават, направо растат като гъбки, не с дни, а с часове.

# 63
Ауу nadence аз покрай еуфорията ми с квартирката направо изпуснах днеска месечинката на всички бебоци  Embarassed
Да са живи и здрави всичките и мнооого да ви радват   bouquet

marulka_s, добре сте ни дошли със Стефани Hug

# 64
nadence сега за ваше здраве Боян ще пийне едно млечице и като "батко" пожелава гугугууууууууу
спокоина нощ на всички Hug

# 65
Ауу nadence аз покрай еуфорията ми с квартирката направо изпуснах днеска месечинката на всички бебоци  Embarassed
Да са живи и здрави всичките и мнооого да ви радват   bouquet

marulka_s, добре сте ни дошли със Стефани Hug

Моля,моля приема се. Joy Joy JoyА между другото много се радвам за теб!!!Желая ви само хубави емоции в новата квартира.
Целувки.  love001
Мерси cvetence! Heart Eyes

# 66
ох мами мъчи ме съвеста от няколко дни и реших да сподела
та става въпрос за една мама Елена /ели/ бяшме в една стая в Шейново като раждах стахотен човек много ведър приветлив просто нямам думи но детенцето и беше болничко  и го държаха в ковиос а тя така героиски премаше нещата и даваше кураж навсички аз един ден се качих в отделението и го видях милото просто незнам как Ели успяваше да запази такъв дух и с всичкия си акъл забравих да и взема координати много искам да разбера че са добре та тя е от Люлин това и е трето дете бебето се казва Георги роден е на 02,08,2006 тя е човек който неможе да не го забележиш та ако някоя от мамите случайно се сеша само да каже как са
извинявам се че ви занимавам с това но сърцето ми се къса и няма с кои да споделя 

# 67
Moqt mal4o pak be6e opo4asan #Cussing out,4e smetlite i ve4e spi treti 4as sega 6te se kapem i 6te spinkame.Наистина растат като гапки Grinning.Вал радвам се ужасно много Joy за теб.4естити месе4инки на вси4ки бебоци   bouquet  bouquet

# 68
  • у дома
включвам се да допълня предишния си пост. (напоследък първо го пиша в word и след това копи-пейст тук, но съм копирала само една част. както и да е)

tedi79, разбира се, че не си лоша мама. Просто някои бебчета са по-спокойни от други  Hug

Цитат на: didika
И знаете ли какво забелязах снощи - тя ме търси с поглед и когато ме открие се усмихва. Няма такова щастие, наистина.
newsm10

bubcheto15, поздравления за Ина и сестричката ти  Hug на нас утре ще ни бият първата ваксина Пентаксим, дано Ния я понесе добре  Praynig ROZI24, гледай от хубавата страна, щом не спи денем – нощем ще спи, а с него и вие  Hug
лека и спокойна нощ от нас с Ния  baby_neutral

# 69
Ехооо, аз пак да се разпиша послена за деня, или то вече по-скоро е първа за новия ден. Изкъпахме малкото ми Магаренце и след като я нахраних заспа. Ние си имаме ритуал, след последното хранене я слагам върху себе си по коремче и като я погалвам по главичката и заспива. Понякога издава много странни звузи - като магаренце, още от първите си дни го прави това и за това й казвам "магаренце". През деня спинка до 13-14 часа, след това вече не иска да спи. Но както казва blueeye®, по добре да не спи през деня, а през нощта.
Радвам се че тук при нас са marulka_s и Стефани  .
Поздрави на всички бебчета, които имат своите мини рожденни дни!!! Да са здрави и силни и много усмихнати дечица!!!
От мен и Маги лека нощ на всички!

# 70
ДОбро утро ,момичета! Hug Аз отново съм на "бойното поле" GrinningОставих  моето сладкиш4е да си спинкат с татито  и излязох с усмивка от къщи.Е- след 4 часа ще си бъда при нея Hug
Цветенце,за ортопеда Драганов - аз си записах 4ас 10-ина дни по-рано.Бяхме с направление ,но на вратата на кабинето му бяха изписани цените за свободен прием.( въртят ми се из главата някакви 15 лв май newsm78).
АМИ- аз още спя май,така 4е- по-късно като се разсъня  и си събера миълта ще пиша пове4е  CrazyХУбав ден желая на вси4ки ви!  bouquet

# 71
  • у дома
ЧЕРПЯ ВСИЧКИ ВИ ЗА 2-рата МЕСЕЧИНКА НА НИЯ

newsm51Честити месечинки на Владимир на мама tedy84
и Даниел на мама eli_ym newsm51

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 09:17 от blueeye®

# 72
Честито на всички бебоци които са празнували вчера и днес! Да са много послушни и здрави за радост на мама и тати! newsm51

Тони вчера стана на 40 дни и ходихме на църква да ни прочетат молитвата. После една дълга разходка и се прибрахме чак към 16,30. После сме заспали и двамата.
Сега се е показало слънчицето, но ще излезем следобед,за да не се прибирам и после пак да излизам за физиотерапията.
Относно кръвната група - и аз незнам на Тони каква е. В болницата ми казаха че изследват  децата само ако майката е с отрицателен резус фактор или нулева група.

welcome на marulka_s и Стефани !

val_stef  радвам се че сте успели да си намерите квартира. И ние сме на квартира и ми е много по спокойно. Стигаше ми един месец лятото да живея при свекитата, докато траеше ремонта.

Лек ден и приятни разходки! 1stroller

# 73
  • София
Добро утро мамчета! Обривчето ни все още е налице, но като че ли намалява. За сметка на това Калоян е в добра кондиция - папка и спинка спокойно, дори в 3 часа като стана да яде изпи 150 мл!!! Нещо, което отдавна не е правил. Сега се опитват да се приспят с татито, но май аз ще трябва да се включа. После пак ще пиша

# 74
  • варненка от София
Добър ден и от нас!

Днес Стефаначето едвам отвори очички да папка в 6 сутринта, спа непробудно цяла нощ, наистина вече сме големи  Laughing За следващото хранене също беше сънливка, но като се събуди и осъзна, че е гладна нададе вой, докато аз успея да приготвя капките й. Давам й Дуфалак защото е много трудна с акането, но и с Дуфалака пак ака на 2-3 дена по веднъж. В началото ми беше много притеснено за това Confused, но докторката ни ни обясни, че има такива бебешори, които акат по-рядко.
Утре ще трябва да ходя на джипито за рутинни прегледи и много ми е гадно, не обичам да ми взимат кръв и да ме теглят, както и кръвното да ми мерят, това ми беше най-неприятната част от бременността и утре пак същата процедура  ooooh! ooooh! ooooh! Sick
Искам да питам има ли и други мами тук като мен, които хранят комбинирано бебчовците си? Ние сме на Фризолак и кърма от 18-тия ден. По колко добавка приготвяте за всяко ядене? Аз лично всеки път приготвям по 60 мл Фризолак, понякога го изпива, понякога остава, така че наистина не мога да преценя по колко яде тази моя шушка.

Общи условия

Активация на акаунт