Отговори
# 75
Привет на всички Simple Smile
Днес моето слънчице Дани става на два месеца и ще ви почерпим по този повод дано всеки си хареса по нещо от почерпката Simple Smile Misc Baby Bottle newsm38  food002 beer3 Wine Glass Popcorn cook cookSimple Smile
Честити месечинки на Ния на мама blueeye@ и Владимир на мама tedy84
Честито и на всички празнували предните дни да са здрави и щастливи и да радват мама и тати
Целувки от нас с Дани

# 76
  • София
Здравейте,мамчета.Първо да честитя на празнуващите бебнца и да им пожелая много късмет,здраве и щастие!!!
Ина все още не е дала никакви реакции след ваксината LaughingДаже вече почти не се вижда къде са я боцкали.На мен ми препоръчаха преди ваксината да купя една ампула натриев глюконат.Тя е 10 кубика.Вечерта преди боцкането я отваряте и давте една трета от нея на бебето,ама я разредете с доста подсладена вода,че е ужасно горчива,сутринта преди инжекцията давате следващата третинка и няколко часа след ваксината последната част.Вечерта преди лягане 2.5 мл Панадол и аз така и направих и определено съм доволна от резултата.Може и да не е от това,ама аз си бях спокойна,че съм направила всичко възможно.
Блу,как е Ния след ваксината?
Оставям ви за сега,че ме чака едно голямо 1ironing

# 77
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ, НА БЕБЧОВЦИТЕ, РОДЕНИ ВЧЕРА И ДНЕС!!!

cvetence , аз записах час на 3.10. за 23.10.,явно всички часове бяха заети. Crazy

val_stef  , браво за квартирата - със сигурност ще се чувс ваш по-спокойна, а това е много важно за малката ти принцеса. Hug

ROZI24, при нас проблемът е, че от няколко дни не спи нито през деня, нито нощем, дори и навън не заспива. #Crazy Днес от 13 ч. сме навън и едва сега заспа, явно и ние минаваме през "криза на възрастта".

Аз мисля, че най-накрая ще се спра на Тетра-ваксините като компромисен вариант, но продължавам да мисля до другата седмица. hahaha

# 78
Здравейте момичета,мойта принцеса все иска да стои на ръце и немога да пиша,но сега заспа и аз се възползвма от случая  Crazy

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ   bouquet  bouquet  bouquet
Да Ви се оплача и мен това безсъние ме тормози много,вече едвам гледам,а и няма кой да ми помага,снощи даже си развалих стерилизатора,та днес ходих отново да си купя /ами така е като вървя и спя/ Sad
Val_Stef радвам се,че бързо си намерихте квартира,сега ще си по спокойна,а и е много по-добре да сте си отделно /ние от самото начало сме на квартира и се чувстваме идеално/ Laughing newsm44
 Aila пробвах това което ми каза за кърменето,но неиска да суче и чак ми се засинява от рев,а с това изцеждане вече нямам нерви...... : Confused
Относно кръвната група и ние незнаем коя сме.Ваксина ще ни слагат към края на месеца.
Момичета за ортопед кога да си искам направление от педито /в края на втория или през 3 месец/ newsm78
Мамите шьофьорки,Вие карате ли си колите,че аз от както родих  изобщо не съм карала и се притеснявам да не би да забравя да карам,тъкмо бях задобряла  smile3532
Приятна вечер и да цункате сладките бебчета от нас smile3534

# 79
  • у дома
Здравейте мами и бебчета  newsm51
marulka_s, пробвали ли сте с Aptamil 1 newsm12 Ния се чувства добре откакто хапваме аптамил, ака по веднъж на 24-36 часа, понякога и по два пъти  smile3521 Аз бях на комбинирано хранене, преди да ми спре съвсем кърмата. За да разбера по колко АМ да й правя, направихме пробно кърмене при педи-то и той ни направи система по колко АМ да правим на всяко хранене.  newsm10 Защото сутрин кърмата е най-много, вечер намалява. bubcheto15, на този етап няма никакви реакции след ваксината.  newsm10 Дори не съм й давала никакви лекарства преди и след. Ния се държа геройски, дори не заплака, когато я боцнаха.  smile3533
Да се отчетем – вече сме 59.00см и 5.040кг  newsm44 и този месец оставаме на режим 6 хранения по 120мл (наддали сме 1.230кг за месец, което е повече отколкото трябва, затова няма да увеличаваме АМ Naughty). Ваксината ще ни я бият всеки месец, т.е. следващите две ще ни ги боцкат 3-ия и 4-ия месец. Това била най-добрата ваксина в момента, според нашето педи. smile3521 Хубаво сме били направили, че сме купили накуп 3-те бройки. А също така се оказа, че скоро може и зъбчета да ни поникнат, по-рано отколкото трябва. newsm62 Венците били възпалени вече, като за зъбчета  newsm47 miss_74, аз си шофирам без проблеми, с Ния на задната седалка. newsm01 Не се притеснявай, тези неща не се забравят  newsm03
целувки от нас с Ния   love001

# 80
НИе току що се прибрахме от разходка  GrinningНе то4но разходка,защото ДАрия спеше в коли4ката на детската площадка пред блока а аз стър4ах до нея ,подпряна на една катерушка LaughingЕ- тя от навъртяни километри не разбира- важното е да е на въздух детенцето.Цял ден не иска да спи,и аз в 16ч я нахраних и изведох навън.АМи - резултата беше мигновен.Сега продължава да спи в коли4ката в коридора.
Miss 74,и аз постоянно бръм4а напред-назад с малката  на задната седалка PeaceТя се 4увства прекрасно.( Ох- само да не вземе да прииска да я приспивам в колата Crazy).Просто трябва да се престрашиш и да си я возиш.А шофирането,както ти е казала и Блу- не се забравя Naughty
Блу,какви са тия зъб4ета за които говориш ShockedНе ме стряскай- аз си мисля 4е ни е рано още...Уф- тъкмо отшумят коликите и ще по4нат зъбите ooooh!ПО въпроса с адаптираните млека,и по-то4но Аптамил,искам само да споделя с вас това ,което съм 4улаот няколко места.Съдържал много нишесте  и не било най-добрия избор за АМ Rolling EyesАма- от опит не мога да кажа нищо,тъй като ние се кърмим.В редките слу4аи ,когато ДАри е пила инцидентно адапте е пила Нутрициа.Уж е добро,ама.. newsm78Както и да е .Вси4ки млека би трябвало да са направени и съобразени с изискванията и нуждите на малките беб4овци.Просто исках да ви споделя,това ,което съм 4ула.
Някоя от вас дава ли ве4е сок4ета?
Вал Стеф- много се радвам 4е сте намерили квартира HugТака ще сте много по-добре. Peace
Хайде- отивам да видя какво прави поспаланката ми.ДО писане....

# 81
Някоя от вас дава ли ве4е сок4ета?

Aз давам вече сокчета на Тони. Почнах с ябълка 10мл. първите три дни и после добавям и друг плод. За сега съм дала ябълка и круша, а утре ще включа и морков. За сега не мисля да давам цитрусови плодове. Тони много ги хареса и пие с удоволствие.

# 82
  • у дома
Блу,какви са тия зъб4ета за които говориш ShockedНе ме стряскай- аз си мисля 4е ни е рано още...Уф- тъкмо отшумят коликите и ще по4нат зъбите ooooh!

и ние малко се  #Crazy но границите в които се появяват първите зъбчета са 3-ти - 12-ти месец  Mr. Green така, че не се знае, знае ли се  Joy
ето тук са обяснени симптомите, наистина е раничко Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 21:11 от blueeye®

# 83
Здравейте мамчета и бебоци,
Поздрави от нас с Дари. За какви зъбчета говори...изчакайте малко Simple Smile ние сме добре, днес цял ден на Дари й е едно поспаливо та се притеснявам да не би да не спи довечера... Дано е спокойна довечера:) Сега ви оставям и се понасям към кревата Simple Smile

Целувам ви

# 84
Здравейте!4естити 2ри месе4инки на вси4ки беб4ета които празнуват! newsm51 newsm51Май и ние караме криза на растежа smile3511въобще не иска да спи вкъщи,добре 4е тук времето е хубаво 4е се разхождаме!Напоследък и ве4ер трудно заспива.val stef много се радвам за вас 4естита нова квартирка newsm44 Miss74 аз също си бръмча с колата по цял ден и на малкия много му харесва Laughing

# 85
И Дани пие сокчета до сега съм давала ябълка и морков,по отделно или смесени и той много ги харесва .Давам му по 10-15 мл на ден.Утре съм решила да пробвам с круша да видим дали ще му хареса .
Поздрави на всички и спокойни сънища  Simple Smile

# 86
  • варненка от София
Ние още не сме давали сокове, защото педиатърката каза, че е още рано, каза от 3-4 месец да започна соковете. За сокчето от круша ми казаха, че предизвиквало колики и не било добре да се дава. А аз исках да питам как изцеждате соковете, това ме вълнува вече. Имаме голяма сокоизстисквачка, но за една ябълка да я пускам в употреба ми се струва неразумно, после имам миене голямо.

marulka_s, пробвали ли сте с Aptamil 1 newsm12 
Не съм сменяла млякото, но смятам другата седмица като отидем на контролен преглед да питам докторката дали да го сменя и с какво.

Друго питане ме вълнува сега, колко ваксини до сега са ви били извън болницата. На нас ни предстои другата седмица първата ваксина, а на моя позната бебето й е с 10 дена по голямо от нас и вече има две ваксини, само ние ли сме изостанали в тази област или има и други?

За сега ви желая лека нощ Tired, пък утре ще сме на линия отново.

# 87
Ех какви почерпки, какво нещо  Mr. Green
Честити месечинки на Нийчето, Влади и Дани  newsm51

Честити навършени 40 дни на Тони на Kaili, и предстоящи на Наско на мама elli78!
Между другото имате поздрави от мама elli78, много и липсвате, но нямат още нет. Ние с нея сме по цял ден на вън с бебоците, но те все още не могат да се запознаят. Оказва се че ако не двамата, то поне единят задължително спи  Mr. Green

nana77, радвам се че на Коки обрива минава  Heart Eyes

bubcheto15 и  blueeye® , абе тия ваши моми, големи героини бе, браво    bouquet

marulka_s, както те е посъветвала blueeye® Аптамила е едно чудесно мляко  Peace И ние сме с него.

Искам да благодаря на всички ви, че споделяте с мен моята радост за квартирката  newsm68
И колко съм несъобразителна само... как можах да забравя за такава хубава работа да не ви почерпя... smile3555 За всички мами  cheers  а на дечицата Misc Baby Bottle
Толкова съм щастлива наистина  Grinning. Днес милото ме води да я видя, с южно изложение е и е много слънчева. Нуждае се от боя и фасаген тук там и здраво почистване. От следващата седмица той започва да я стяга – горкото ми мъжле тая година само на ремонти му върви, но какво да се прави, в името на семейството  Blush  Поне тоя път ще се включа и аз нали нямам корем да ми пречи  Crazy  И да се надяваме живот и здраве до две седмици да сме се нанесли.
А нет естествено, че ще си пуснем. просто е задължително даже.......че аз без вас съм за никъде  love001

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 02:01 от val_stef

# 88
Здравейте! На мен ми стана навик май да пиша последна, по сред нощите. Ама на моята сладуранка не й се спи. През деня е послпала няколко пъти за по 15-20 мин. и после будува. Иска си внимание и занимавка. Едва успях да почистя в моментите, когато спинкаше. Към 18 часа излязоха с татко си на разходка в парка. Като се прибраха тя заспа. Не ми се искаше да я будя, макар че се опасявах как ще бъде през нощта. След банята  newsm37,като я нахраних в 12 часа, започнах да я приспивам и до сега. Дано спинка спокойно.
marulka_s, ето ти един имунизационен календар, с който можеш да следиш ваксините, макар че това е задължение на педиатъра ви.  
 http://www.vaxini-bg.com/display.php?show_category=2&show_subcategory=1 . Тук има и други интересни неща, можеш да прочетеш. Макар че във форумите има такива теми.

Аз още не съм започнала да давам сокчета, но ще изчакам да отидем другата седмица на консултация и да видим какво ще ни кажат. Миналата вечер се пробвах с един сантиметър да я премеря, по мои изчисления е порастнала с още два сантиметра. За теглото - ще ни каже педиатърката.
val_stef , радвам се за квартирата ви. Ще си имате слънчев дом изпълнен с детски смях и много любов и слънце. Радвам се за вас.  family4
Понякога когато вдигна Маги изправена в ръцете ми малко преди да я нахраня, а тя вече е огладняла доста, като се приближи към лицето ми и ми засмуква върха на носа smile3532 smile3534. Толкова е смешничка милата newsm62. Още не е започнала да гука, чудя се защо smile3506? Вашите дечица вече гукат, а моето магаренце не иска още newsm78.
Искам да ви попитам - до кога трябва да се пият капките ВИГАНТОЛ? Защото аз не попитах  newsm78, а и никой не ми каза.
Май е време да ходя да спинкам и аз. Дано утре времето е хубаво да се разходим 1stroller.
Пожелавам ви спокойна нощ на вас и малките съкровища.
Лека нощ! smile3524 newsm46

# 89
ДОбро утро HugМай ще ни стане традиция- ДИдика се разписва последна запредния ден,а аз първа в ранните сутрешни 4асове LaughingВигантола мисля 4е се пие до първата годинка Thinking
И аз мисля следващата седмица да запо4на с малко сок4ета и също ме интересува как се приготвят newsm78Уж 4етох за рендосване и изцеждане,но ми се струва голяма занимавка ooooh!ПОне за в на4алото наистина ми се струва разправия  за 10- ина грама да се използва сокоизстисква4ка.( ТО аз нямам такава още де.... Blush).Я кажете вие какви сокоизстисква4ки имате и доволни ли сте?Ще трябва скоро да купувам.Дано днес денят е  хубав,4е да ходим отново по разходки Praynig
Хубав и слън4ев ден желая на вси4ки ви HugИ много усмихнати и послушни беб4овци  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт