Отговори
# 225
Честити месечинки на Виктор,Георги и на нашето приятелче Самуил както и на специалната ни приятелка Елеонора!!!Бъдете здравички, много послушни и усмихнати!!! newsm51 newsm51 newsm51
Ние с Ивчо сме добре, колики отдавна нямаме Laughing, хапваме си стабилно дано да продължи така пу-пу. На смесено хранене сме, neli_na и аз мислех, че ще се отбие но слава богу не е така, даже миличкия първо търси да суче и след това чака шишето като десерт Grinning. Колкото до пеещите играчки и ние имаме такава над кошарата, много и се радваме и почваме да се сърдим когато спре да се върти и да пее.
Това е за сега от нас момичета. Приятна вечер и целувки на бебоците newsm44

# 226
Честити месечинки на Виктор, Георги и Самуил от едно момиченце, празнуващо днес.   Grinning

Мами, черпя всички ни по случай празника:

Мерси на всички за поздравите.
Специално благодаря на едно форумско мамче за сладкия смс в 12,46 ч днес. Страшно ти благодаря, миличка. Целувки и на твоето слънчице.

Lorexa , слава богу, че всичко се е разминало. Много ме е страх от такива инциденти, а аз често оставям малката сам самичка. Ама това твоето ще ми е обица на ухото. Прегръщаме ви и дано не ви се случва нищо лошо от тук насетне.

nadence , много се радвам, че сме успели да заразим сладкия Марти с нощен сън. Много се радвам. Пу пу. Дано така продължава и занапред. Стискам палци за ваксината. Да се отчетеш после.

emelle , докторът какво казва за температурата??? Притесняваш ме. И аз се чудя дали утре няма да вдигна температура, понеже се оказа, че ще ми вадят мъдреца. А с това кърмене хич не съм наясно какво мога да пия срещу болката.

И сега да ви се оплача, днес сутринта реших да се заема с рязането на нокти на моята хубостница, че пак пораснали, обаче не беше заспала и махаше с ръчички доста, та без да искам я клъцнах по показалеца. Толкова се уплаших като шурна кръвчицата й. Направо ми идеше да припадна, а то милото само изписка по-силно и след като я гушнах се успокои на момента. Направо ме изумяват тези дечица, порязани, подсечени, с пъпки и температури и какво ли още не, а те ни се радват и ни гукат.

# 227
Здравейте и от мен!

Тони тези дни е малко кисел и не ми остава време да пиша. В повечето случаи дори чета с него в ръце.

Честито на всички които са имали поводи да празнуват тези дни.  bouquet

Lorexa добре че всичко е минало благополучно. Наистина не знаеш кога може да се случи нещо. Аз вечер подскачам само като го чуя да се раздвижи за да видя как е. Дано и Алиса да оздравее бързо и да не се разболява малката кукла. Praynig

Didika наистина се чудят от къде да вземат пари. Аз като отидох да си искам направление за гинеколог и тя реши да ми прави профилактичен преглед + ЕКГ, а после трябваше да си платя ЕКГ-то. #Cussing outНе ми  е за левчето,ама да предупреждават какво ще плащаш допълнително.

Имам един въпрос.  newsm78Уж ми свършиха лохиите, а сега имам кръвенисто течение,което не е силно, но го има. Чудя се дали е цикъл или не, защото го получих след секс,но продължава вече 2-ри ден. Ще ходя на гинеколог тези дни,когато намеря кой да гледа Тони за малко. На някой да му се е случвало подобно нещо? newsm78

Ние сме на консултация на 26.10 и тогава ще ни слагат 2-рата HB ваксина.
СЕга ще ставам че плачем и не могат да се успокоят с татко си.
Лека вечер на всички и целувки на бебоците.  Hug Дано да успея да разгледам и снимките в албумчето,че не ми е останало време скоро.

# 228
Здравейте майчета и от нас с Цветан, днес го водих при педито , защото ни падна лепенката за пъпчето, която носим почти два месеца, резултат има , но според нея трябва още един път да го лепим, за да не се получи херния. Секретите в носа , които го запушват предимно нощем били нормални и нямало да повлиаят на имунизацията. За червените петънца на вратлето каза, че са хемангиом засегнато кръвоносно съдче или кръвонасядане, имало различни видове плоски и изпъкнали, каза че отминават в повечето случаи сами, но ако растат може да се наложи оперативна намеса или лазер. Притесних се , въпреки, че педито ме успокоява, че са малки и са на вратлето, защото трябвало да се пазят от нараняване, тъй като предизвиквали силно кръвотечение, ако са големи.... #Crazy
Дължа извинение пред всички, имах добри намерения, но сгреших, макар незнанието да не е оправдание, ако можете ми простете. Praynig
Lorexa случката е много страшна и аз съм го изпитала, само че бях в стаята и синът ми не издаваше никакъв звук, просто случайно го погледнах, той лежеше по гръб и гърлото и устата му бяха пълни с мляко. Shocked
didika нашите пъпки по лицето бяха ужасни, целите му бузи бяха червени а пъпките с гнойни връхчета, не ги мазах с нищо , освен от време на време с Бюбхен и сами изчезнаха, дано и при вас да е така.  bouquet

# 229
Здравейте и от нас с Ники!

ЧЕСТИТО на всички празнуващи днес!
Днес бяхме на консултация и да се отчетем - Ники вече е станал 6100 гр и 57 см, т.е. за 40 дена (защото забавихме малко консултацията) е качил 1700гр и е пораснал с 3см Grinning на мама голямото момче! Биха ни Пентаксима, държа се геройски, проплака само като го боцнаха.
Дадоха ни направление за ортопед и сигурно ще отидем в 25-та поликлиника в Младост 3, че ние близо. Докторката ни каза и какви масажи да правим. Продължаваме само на кърма за сега.

Lorexa добре, че си отишла да я видиш отново, явно майнчинското чувство те е накарало и добре, че всичко е наред. Бързо оздравяване на Алиса!

Лека вечер на всички и целувки на бебоците!

# 230
Здравейте пак от нас.Върнахме се от консултация- наддали сме 1300кг и още 4 см.Вече сме 5500кг и 58см. newsm44Казха ни,че е доста но и как няма да е като си хапваме доста,но да е жив и здрав.Ваксината я прие геройски с малко рев и след това до сега си спинка спокоен.Само го събудих за хапването и му дадох панадолче.За сега няма температура и след малко като го къпем ще му правя превръзка с риванол на ръчичката,за да не се подуе местенцето.А също така ни изписаха Зимафлор за зъбките и ни казаха да даваме сокчета.Но не мисля да ги почвам още.Това е за сега ,дано да спим всички спокойно.
Лорекса дано нямате такива проблеми повече.И при нас се беше случило два пъти и мен за това ме е страх много да го оставям сам.

smile3541 smile3504 smile3541

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 22:08 от nadence

# 231
  • Някъде там...
Здравейте и от мен.
Мерси за пожеланията за втория месец на слънчицето ми Виктор.
Честито на всички , които празнуваха днес-Георги, Самуил и Елеонора.

Ние днес бяхме на консултация и вече сме 4.960 кг и 57 см, всичко ни е наред пу пу. Биха ни ДТК и направо бебчо толкова рева горкичкия. За сега няма странични реакции , дано и да няма Praynig Само е доста кисел от тогава и сега заспа и спинка сладичко. 

Лорекса дано повече да не се повтарят тези инциденти и на нас ни се е случвало на 2 пъти така, но пред мене е било и от тогава само да почне да шава съм нащрек.

Приятна вечер и наздраве, че си пийваме ние тук Simple Smile Mr. Green beer2 beer2 beer2

# 232
Здравейте отново на всички  Simple Smile
Днес ходихме на консултация наддали сме с 900гр и сме пораснали с 6 см и вече сме 5100 и 58 см.Преслушаха ни и сме добре .След консултацията се разходихме малко с татито че беше хубаво времето .Надявам се да се постопли малко че пак да се разхождаме.
Lorexa радвам се че всичко се е разминало и дано нямате повече такива случки.Нека каката се оправи по бързо .
Дано на никоя от нас не и се случва това което е преживяла Lorexa.
Пожелавам лека и спокойна вечер на всички  Simple Smile

# 233
Май всички спинкате вече, а аз още не съм си легнала. Но скоро ще го направя. Уморена съм, а въпреки това не мога да заспя. Но ще почета някоя книжка и ще стане. Като бях студентка и като седнех да уча за изпити и тъпото счетоводство ме приспиваше, завършила съм СК. Ако си бях взела лекциите и учебниците тук можеше и да ми свършат работа. Еххххх, сладки години бяха. Свърши безгрижието и свободата. Но пък си имам едно сладко същество, което не бих заменила с нищо друго на този свят. Наистина детето е най-красивото нещо в живота на една жена. Спирам, че го ударих на спомени и чувства. Отивам да легна да хвана ръчичката на Маги и да се опитам да спя. Лека нощ и сладки сънища. До утре!

# 234
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичта Hug
Благодаря на всички за съветите относно чистенето, ама то мързела ми е май в повече и това е основният проблем Blush
Иначе и ние днес бяхме на консултация. Алекс е качил 1450гр и е пораснал с 4,5см. На мама момчето вече е голям мъж newsm30(5650гр и 57,5 см). Сложиха ни и ваксината (Пентаксим). Бебо проплака само при боцването и оттогава е спокоен. За съжаление хернията ни е много голяма и ще се наложи операция. (Това ще ме побърка newsm45)
След консултацията отидохме всички заедно (с бебо и тати) на гинеколог Joy. Събрахме очите на всички в чакалнята, ама той моя доктор много искаше да види човечето и си умря от кеф, че съм го завела smile3521 (той и майка ми са причината да го има Александър Hug). Всичко ми е наред като изключим това, че съм се прочиствала хормонално и имам някакво течение Close
Аз не отговарям на много от въпросите ви, но просто смятам, че не съм достатъчно компетентна и затова не смея да не кажа някоя глупост smile3505 Иначе съм съпричастна и преживявам с вас всички проблеми...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМАЩИ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ!!! бЪДЕТЕ ВИНАГИ УСМИХНАТИ И ПО-МАЛКО ГРИЖИ И ПРОБЛЕМИ  bouquet  bouquetСега ви оставям като ви пожелавам лека и спокойна нощ smile3524 и много   love001 на всички

# 235
  • София
Добро утро! Май ние сме най-ранобудни от всички.  Laughing Калоян снощи ни изненада като заспа в 20 часа и спа до 7 ч. тази сутрин с 2 хранения в 0.30 ч. и 3 часа. Обикновено заспива чак към 22-23 часа. Но поне татко му, който беше нощна смяна в понеделник успя да се наспи. Сега пее на играчката Joy
Дано да се успокои и да започне да поспива повечко, че да мога да свърша някоя и друга домакинска работа.  newsm79 1ironing wash hang
Момичета да ви питам вие как се справяте с разходите. Аз се побърквам все повече. Станала съм нервна, избухлива, парите все не стигат - имаме два заема...и се притеснявам, че това ще се отрази на отношенията с татито. От друга страна не искам да се връщам на работа и да оставя Калоян толкова малък. А и не можем да плащаме на гледачка. Просто ще е същото положението, ако давам пари за жена. А майка ми работи, свекърва ми почина преди 2 месеца...Ох...не знам...Опитвам се да съм по-оптимистично настроена, ама... newsm45

# 236
И ние сме от ранобудните  Laughing В понеделник вечерта бше такъв ужас.... не спи и не спи... Уж заспал го слагам в леглото , бавно- бавно полягвам и аз и докато главата ми опре на възглавницата- писък  newsm45 До сутринта ми се събират не повече от 3 часа сън в легнало положение. Иначе май съм подремвала и седнала с бебо на ръце.
Вчера имах служебен ангажимент, та се наложи да оставя Виктор на баба ми /Да ми е жива и здрава, днес навършва 79 години  party023/ Беше ми доста притеснено как ще се справят- все пак магарето си е около 5 и половина килограма, а баба ми съвсем не е здрава, че да го разнася напред-назад докато реве.
Оставих и приготвени 120 мл. АМ- нашето човече е на кърма, но като любимите цици са на друго място, хапва и адапте. Надявах се да се върна след час и половина и през това време шушулката да спи.
Върнах се след 2 ч. и половина. Виктор току- що заспал, а преди това- рев, рев. Добре, че и баща ми е бил в къщи, та обикаляли апартамента и броили преминаващите по Дунава шлепове и кораби.  ooooh!
 Млякото- недокоснато! Ревал, човекът и тъгувал по циците  Crazy
Следобяд пак не беше особено кротък... към 20ч. дойдоха едни приятели на гости и аз вече бях   smile3507 smile3518, приятелката ми поноси Виктор на ръце и той поспа. Към 22.30 крещя десетина минути, и за моя изненада като заспа се събуди чак в 3.30ч.
Надявам се днес да е кротък, че след кошмарни нощи си мисля, че ще започна да си говоря сама Confused
Дано скоро да отминат коликите, дано и със запека се справим- според мен това са основните причини да е такъв киселок.
Kaili, при мен също след секс имаше зацапване на бельото, но не е течение... Да не  би да е цикъл при теб?  newsm78
Лорекса, искрено ти съчувствам за преживения ужас. Дано никога повече да не ти се случва, че ясно си спомням след подобни изпълнения как ми омекват крайниците, когато опасността е преминала.
За пъпчиците по лицето- ние още ги имаме, но не са толкова много, колкото бяха непосредствено след раждането. Ние се размрънкахме... ставам. Целувки на всички бебоци   love001

# 237
Здравейте  моми4ета! ТЕзи дни при нас е лудница #Crazyи за това не пиша.ДОбре поне 4е ви из4итам.По цял ден бръм4а по улиците и ти4ам по зада4и.За съжаление изникват и препятствия ,които се опитвам да преодолея.Като ми остане  време тези дни ще пиша за какво става въпрос с подробности.ДО тогава ще ви помоля да ми стискате палци да оцелея...На този етап съм просто луднала CrazyПрибирам се буквално само да дам цицата и после- хайде пак хуквам.Ина4е- при нас си е оби4айното пъстро ежедневие що се отнася до Дария.Опитвам се да въведа някакъв ред в хранения,сън ,режим ... Crazyама нещо не ми се полу4ава особено BlushЕто - тази сутрин  тя отново категори4но отказа да се събуди за хранене преди да излеза.Добре 4е не се е събудила  веднага след мен,както се е слу4вало ooooh!Този път- в 5.30.ТЯ ревнала и свеки я е взела при нея в другата стая,за да може мъжо да се наспи. #Cussing outНещо хи4 не ми харесва тази схем.ТО е ясно 4е тя си го гледа и жали- нали е нейното дете,но...след 1- 2 седмици,когато се о4ертава да зпо4не бава4ката- как ще я караме Rolling Eyes- ако той си свикне така да не се трогва и занимава особено с нея като писне.А и ве4ер- той се прибере от работа и запо4не не6то да я зака4а и да си играе,и тя ако ревне слу4айно по някаква при4ина- свекърва ми веднага му вика- дай да я понося аз- ти си по4ини #2gunfire
А като казах по4ивка- в4ера бях тотално изпушила по едно време.Не знаех колко е 4аса,губех си мисълта ,абе..блокирах.Дари заплака по едно време и аз по4вам да трамбовам из стаята и да я разнасям .И по едно време свекърва ми вика" абе- тя не трябва ли ве4е да яде>!?!?! Sick"ЛЕле- бях забравила за храненето на детето  и ,изнервена,само се 4удех защо мрънка EmbarassedНакрая не издържах ,и в 8 и нещо ве4ерта  казах лека нощ ,и се изнесох да полегна поне малко докато дойде време да  къпем Дари.Леле- така сладко не съм спала ..не помня от кога.И то на тъмно.Е- дремнах половин 4ас и после трябваше да ставам.Но - имах 4увството 4е съм спала  дни....
Хайде - 4е стана дълго.( за което се извинявам Embarassed).Но- поне ви се оплаках  и - ми олекна.Чао за сега  bouquetЩе пиша и отговарям като ми остане пове4е време

# 238
здравейте мамчета:)
мнооого отдавна не съм писала но се старая да чета и да съмв течение на проблемите и радостите.нещо не мога да се организирами да ми остане време за писане ,гледам да сме все навън и да използваме последните слънчеви дни.дори и снимка още не съм качила на моето слънчице:)но ще го направя скоро:)а как става да си сложа нова лентичка и снимката там????!
браво на майчетата които успяват да вършат и нещо друго освен да гледат бебчетата,на мен ми отнема 100% от времето ,но си се гледаме сами ,дори и тати вече бе6е в командировка за няколко дни и си се гледахме съвсем сами (много ме беше страх)
да се похваля вече се кърмихме веднъж навън(е в колата но все пак не в къщи)
да се отчета от консултацията на 9.10-5220кг и 59см-ваксината я понесе добре но знам че 2рия и 3тия прием били по-стра6ни-може да вдигне температура
ами хайде толкова за сега от мен да знаете че чета и ще се старая да съм по-редовна с постингите:)целувки на малките сладурчета Heart Eyes

# 239
  • Бургас
Здравейте!
Аз съм нова във форума и все още предимно чета  Blush

Много ми трудно да реша как да обличам малкото ангелче навън в това време- още ми се струва рано за ескимос, а като е без него ме е страх да не изстине.  Thinking

Задавам тук въпроса си, тъй като съкровищата ви са най- близко до нашата възраст  Grinning
Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт