Ние с Ивчо сме добре, колики отдавна нямаме
. Колкото до пеещите играчки и ние имаме такава над кошарата, много и се радваме и почваме да се сърдим когато спре да се върти и да пее.Това е за сега от нас момичета. Приятна вечер и целувки на бебоците

. Колкото до пеещите играчки и ние имаме такава над кошарата, много и се радваме и почваме да се сърдим когато спре да се върти и да пее.

Не ми е за левчето,ама да предупреждават какво ще плащаш допълнително.
Уж ми свършиха лохиите, а сега имам кръвенисто течение,което не е силно, но го има. Чудя се дали е цикъл или не, защото го получих след секс,но продължава вече 2-ри ден. Ще ходя на гинеколог тези дни,когато намеря кой да гледа Тони за малко. На някой да му се е случвало подобно нещо? 
Дано да успея да разгледам и снимките в албумчето,че не ми е останало време скоро.

на мама голямото момче! Биха ни Пентаксима, държа се геройски, проплака само като го боцнаха.
Казха ни,че е доста но и как няма да е като си хапваме доста,но да е жив и здрав.Ваксината я прие геройски с малко рев и след това до сега си спинка спокоен.Само го събудих за хапването и му дадох панадолче.За сега няма температура и след малко като го къпем ще му правя превръзка с риванол на ръчичката,за да не се подуе местенцето.А също така ни изписаха Зимафлор за зъбките и ни казаха да даваме сокчета.Но не мисля да ги почвам още.Това е за сега ,дано да спим всички спокойно.
Само е доста кисел от тогава и сега заспа и спинка сладичко.

(5650гр и 57,5 см). Сложиха ни и ваксината (Пентаксим). Бебо проплака само при боцването и оттогава е спокоен. За съжаление хернията ни е много голяма и ще се наложи операция. (Това ще ме побърка
)
. Събрахме очите на всички в чакалнята, ама той моя доктор много искаше да види човечето и си умря от кеф, че съм го завела
(той и майка ми са причината да го има Александър
). Всичко ми е наред като изключим това, че съм се прочиствала хормонално и имам някакво течение 
Иначе съм съпричастна и преживявам с вас всички проблеми...
и много
на всички 

До сутринта ми се събират не повече от 3 часа сън в легнало положение. Иначе май съм подремвала и седнала с бебо на ръце.
/ Беше ми доста притеснено как ще се справят- все пак магарето си е около 5 и половина килограма, а баба ми съвсем не е здрава, че да го разнася напред-назад докато реве.

, приятелката ми поноси Виктор на ръце и той поспа. Към 22.30 крещя десетина минути, и за моя изненада като заспа се събуди чак в 3.30ч.
и за това не пиша.ДОбре поне 4е ви из4итам.По цял ден бръм4а по улиците и ти4ам по зада4и.За съжаление изникват и препятствия ,които се опитвам да преодолея.Като ми остане време тези дни ще пиша за какво става въпрос с подробности.ДО тогава ще ви помоля да ми стискате палци да оцелея...На този етап съм просто луднала
Прибирам се буквално само да дам цицата и после- хайде пак хуквам.Ина4е- при нас си е оби4айното пъстро ежедневие що се отнася до Дария.Опитвам се да въведа някакъв ред в хранения,сън ,режим ...
ама нещо не ми се полу4ава особено
Ето - тази сутрин тя отново категори4но отказа да се събуди за хранене преди да излеза.Добре 4е не се е събудила веднага след мен,както се е слу4вало
Този път- в 5.30.ТЯ ревнала и свеки я е взела при нея в другата стая,за да може мъжо да се наспи.
Нещо хи4 не ми харесва тази схем.ТО е ясно 4е тя си го гледа и жали- нали е нейното дете,но...след 1- 2 седмици,когато се о4ертава да зпо4не бава4ката- как ще я караме 
"ЛЕле- бях забравила за храненето на детето и ,изнервена,само се 4удех защо мрънка
Ще пиша и отговарям като ми остане пове4е време