Две очички,две чертички... 08.10-15.10

• 15 449
  • 454
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро поспаланки много слаба активност тази сутрин!

h.Kirova  честито придобивка и безаварийно пътуване !

Честито на всички бременлики и днес още три най -малко да се включат в списъка ,че норма трябва да гоним.

Според мен на тези,които ще бременеят за първи път се падат по три-знаци baby_neutral baby_neutral baby_neutral или четризнаци baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral , а вторите по близначета baby_neutral baby_neutral или едно  baby_neutralбебе така ще се справим с поставената норма като нищо.Така че мили дами напредваите ръкави и да действа ме , че работа ни чака!

Миа ти като главен бебе -детектив Sunglasses дано и днес имаш наслука в работата и ги изкараш на яве тия бременлики та да намалява ме бройката .

Лек и успешен ден на всички!  bouquet

# 76
  • Бургас
Аз може ли да се запиша за близнаци stork-boy stork-girl

Наистина много спите днес  newsm12

# 77
  • Варна
Хелоу! Аз не спя, а бачкам.

Да ви кажа току що научих, че моя колежка тази сутрин е родила момиченце, след като през цялата бременност всички й разправяха, че е момче  Laughing Тя има един голям син и много искаше дъщеричка, та предполагам, че у тях сега е голям купон  Laughing Много се радвам за нея!

Аз може ли да се запиша за близнаци stork-boy stork-girl

И аз, и аз, особено в това съчетание  Flutter

# 78
Здравейте момичета.Дано днешния ден да бъде като вчерашния и денят на всички ви бъде изпълнен само с положителни емоции.Събудете се.Все още не е зима,а есен. Party Hug Hug  bouquet

# 79
Здравейте момичета  Hug.Като заваляха хубавите новини и времето се оправи  Party
Мариетка браво на твойто момче  smile3501.Той май се е метнал на майка си такова талантливо Hug.
Dime стискам ти палци за интервюто  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed да мине успешно и да получиш работата Hug
Pepinna1 добре дошла  Hug и дано скоро да видиш така мечтаните  EFP
H.Kirova честито ви возило   bouquet.Леко и безаварийно шофиране Hug
Мегитка много си готина мила Hug.Вече гласувах за теб и ти пожелавам успех  bouquet
Goldie смени тактиката мила  Grinning първо кекса и след добре свършена работа хапването Joy Joy
Mia28 тази седмица май много работа ти се отвори Hug но дай боже така да продължава Grinning

Аз съм малко разочарована защото БТ нещо ми спада  Embarassed но ще видим newsm78
Лек,усмихнат и успешен ден на всички пожелавам  bouquet

# 80
Здравейте, момичета!
Аз също се включвам в заявката за две бебчета, особено момченце и момиченце!
На мен днес най-сетне ми падна температурата и мисля, че скоро трябва да ми е овулацията, затова довечера пак ще има нападение /само дето при нас е обратно, мъжа напада/, даже и снощи не щеше да изпуска ама аз    sleepuu Sleeping
Вчера бях решила и аз да си взема тестове за ову, ама не можах в няколко аптеки влизах все току що свършили и остана за днес!
Мариетка, ама много го тормозиш това детенце  smile3529 Хайде прави си друго та да има малко свобода, милия!
Светли, при теб как е? Ти не беше ли от нечакащите скоро  newsm12
Диме, стискам палци на интервюто и да са похвалиш после  smile3525
Х. Кирова, честито ти возило и дано бързичко да се оправя детенце
Зайо, то рано още, може да друго да е този спад -  newsm17 ха дано!

# 81
Здравейте момичета.Дано днешния ден да бъде като вчерашния и денят на всички ви бъде изпълнен само с положителни емоции.Събудете се.Все още не е зима,а есен. Party Hug Hug  bouquet
Коте , ти няма ли да ни зарадваш с някоя новинка Embarassed Mr. Green

# 82
  • Варна
Светли, при теб как е? Ти не беше ли от нечакащите скоро  newsm12

Как е? Не знам. Чакам си. Поне още 2-3 дни. Гледам да не мисля какво усещам тук-там и така.

А ти нападай  Peace Моят мъж се опита се спори относно :нападенията", на което аз му бях казала, че ако иска бебе сам ще ляга на леглото  Mr. Green Имаше ефект  Mr. Green

# 83
  • Бургас
Зайо, и тази тактика пробвах,ама  Naughty - гладна мечка хоро не играела. Не се дава кучето, е, снощи се даде де  Mr. Green
Момичета, няма ли кой да се похвали днес;не се крийте, щото ще дърпаме уши  Crossing Arms

# 84
Зайо, и тази тактика пробвах,ама  Naughty - гладна мечка хоро не играела. Не се дава кучето, е, снощи се даде де  Mr. Green
Момичета, няма ли кой да се похвали днес;не се крийте, щото ще дърпаме уши  Crossing Arms
Голди , ама ти успя да го събудиш ли бе ?  ThinkingСтрашна си Wink

# 85
  • Sofia
здравейте момичета и от мен с малко закъснение Simple Smile
едно голяяяяяяяямо ЧЕСТИТО на новите бременлийки лека безпроблемна и красива бременност им пожелавам.
аз да ви кажа си чакам овулацията но май няма да има такава този цикъл Sad е това ще да е защото си имам и тестове за овулация, ама така ми се пада като се вманиачавам и зверя и в термометър и в тестова Simple Smile

# 86
mimiksim, недей така. не ти ли е рано още за ову? 28/ако ти е толкова дълъг цикъла/ -14 /16/ =14 /12/, а ти си още на ден 11. по мойте сметки още е рано да се вайкаш, ама нека кажат и другите момичета  Simple Smile
Goldie, браво на теб !  Peace

# 87
  • Чехия
Добро утро от мен момичета как върви преброяването?
Искате ли вирусчета, а?
Та ето ви едно вълшебство:
  Flowers Sunflower babydust7Чари, мари фук с бременни ще се изпълни тук  babydust7 Flowers Sunflower

Мариетка, браво за синчето ти сладурчето добричко  Hug Hug 

Миа, как си ти малка русалко?   bouquet

Dime, за работата имаш и мойте палчета  fingerscrossed fingerscrossed . Тука всички са отличнички така че съм сигурна в теб. 

Весел  smile3531 ден момичета усмихвайте се повече Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 88
mimiksim рано ти е още за овулация, май още! Колко ти е дълъг цикъла обикновенно?
ivalex пръскай пръскай бремнни вируси, че да си улавяме по няколко, че норма има да се изпълнява  hahaha

# 89
  • Sofia
mimiksim, недей така. не ти ли е рано още за ову? 28/ако ти е толкова дълъг цикъла/ -14 /16/ =14 /12/, а ти си още на ден 11. по мойте сметки още е рано да се вайкаш, ама нека кажат и другите момичета  Simple Smile
Goldie, браво на теб !  Peace

писах брисах и то изчезна  newsm78
ами не е рано защото когато бях забременяла /за съжаление нуспешно/ бях забременяла на 11 ден от цикъла просто нямаше как да е станало по друго време, миналия месец като мерих температура пак ми беше на 11-я ден, аз даже започвам да мисля че нещо не ми е наред защото ми е много дълга луталната фаза и може би и заради това ми беше неуспешна първата бременност, но ще меря още някой месец и ще ходя на лекар ако наистина е така. иначе цикъла ми е часовник Simple Smile 28 дни

Общи условия

Активация на акаунт