Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 26 019
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Разбрах , че още гифчета искате Joy ето тези ми се струват с по-добро качество Heart Eyes

Ето малко и от рекламата за чая

# 271
Повтарящ се пост Joy

# 272
  • София
Пишат, че интервюто с Керем ще бъде публикувано в петък.
И малко иронично:
Най-голямата лъжа в човечеството
 1. Земята е плоска
 2. Няма любов

# 273
  • Пришълец
Искаме естествено Stuck Out Tongue Winking Eye

# 274
Идвам да ви споделя клип за лека нощ. Посмях се от сърце. Laughing

https://twitter.com/aleytheboss/status/1382430949779116034

Всички сторита и видеа зад кадър събрани в 50 минути.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 00:16 от midnight__sun

# 275
Ох, Марги, мислих и аз да черпя Гости, но се отплеснах  по снимките на Керем😂🙃🙄🤓🧐😮😱🙈🤷‍♀️🤦‍♀️🏋️‍♂️🤸‍♂️
Благодаря, че напомни 🤗
Гости с голямо желание очаквам продължението на преговора 😊
Скрит текст:

# 276
  • Пришълец
Нинче, твоята почерпка също е примамлива и Гости няма да откаже Heart Eyes С удоволствие преговарям и аз, особено като има кой да споделя клиповете.

# 277
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 278
Добро утро, мили момичета! 🧡

Пожелавам ви усмихнат и ползотворен ден! До колкото разбрах, днес ще имаме фраг. Е, най-после, от кога го чакам! Тръпна в очакване вече, домъчня ми много за нашите Еда и Серкан. 💛
Чакам си Гости за днешния преговор! 🧡

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 07:24 от Есенна магия*

# 279
Здравейте и от мен! Рядко се включвам, обаче сега провокирана от многото снимки на Керем реших да споделя какво първо ми направи впечатление у него. До SCK не го бях гледала в други филми или сериали, така че впечатлението ми беше първо.
Гласът... В първи епизод си помислих "уауу... Какъв тембър". Второ - при широка усмивка се разкрива част от венеца му и усмивката става ужасно красива.
А относно стиснатата челюст не мисля, че даже трябва да я коментирам 😁😆
Ханде също ми е много красива, като изваяна е, в профил, анфас, всякак.

# 280
Това е Керем, когато срещне на живо бг-мамите. Ей тази прасковка най-горе вдясно е Налбантова, колкото и да се дърпа. Grinning

Добре. Това неговите пръсти ли са?? Честно ли?!

Челюстта, бедрата и пръстите на ръцете са трите ми фетиша що се отнася до мъж... Край. Милото изгоря! Де да знаеше и Керем за моето съществуване. Grinning И Ханде да не беше фактор... Grinning Grinning

Отивам да си сипя една чаша вино, да се успокоя малко. Sweat Smile
Привет, момичета! 🔥 Огън темичка Маргаритке и помощници! 🔥
От миналата тема още само наминавам да ви чета, че нямам много време, но след това Icceeee на Керем реших и аз да взема отношение! 🤩🤩🥰😍
Идвах с въпрос всяка да си признае от бг мамите коя прасковка е от морето около Кери, ама тя Бърборанка вече е започнала с разпознаването! 🤭🙃😉 Прекрасен и фреши ден да имате! 🌼🍀💓

# 281
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Много бързо се наспивате....Аз работя хоум офис и си поспивам сутрин Kissing Heart
Благодаря за сладките изкушения...Хубаво е , че са виртуални, защото по здравословни причини не мога да спортувам...а обичам сладко... Stuck Out Tongue Winking Eye
 Да започваме....За тези, които искат бърз преговор Kissing Heart
Обобщеният клип на 14 серия....това е след пердета....

Серкан разбра за родителите на Еда...подари си един ден с нея и каза "край"

За по търпеливите преговор на 4 серия....

Моят герой

# 282
  • Dupnica
Прекрасен ден на всички в темата!:sparkling_heart:
https://www.youtube.com/watch?v=wtPg_M5s2-s

# 283
Добро утро, прекрасни !☺❤🌷

Flowers HibiscusДа ви е сладко кафето ❤

Flowers Hibiscus Да е лек и спорен деня ви

Flowers Hibiscus Всеки човек , който срещаме по пътя си е дошъл с определена цел.

Flowers HibiscusЕдни идват с цел да ни изпитат , други  да ни използват

Flowers Hibiscus Някои идват  да ни научат нещо, а други , за да ни обичат и извадят най- доброто в нас

Flowers HibiscusВ много култури пръстенът символизира вечността, безкрая и носи в себе си магическа сила.Размяната на пръстени е един  от най-древните символи, свързващи двама влюбени в едно цяло. Древните египтяни поставят началото на традицията за размяна на пръстени преди почти 5 000 години.Смятало се е, че пръстенът символизира силата на любовта, която мъжа изпитва. Годежният пръстен е символ на любов и вечен съюз.
Серкан  подарява пръстенът-цвете на Еда , който представлява  символ на чистата, нежна и красива любов точно като цветето. Макар че той все още не е осъзнал и признал в себе си тази любов. Въпреки че казва, че годеницата на Серкан Болат не може да носи какъв да е пръстен , а той трябва да прави впечатление .С прелестното бижу той сякаш иска да заяви , че тази жена е само и единствено МОЯ.

Понякога вършим много неща на подсъзнателно ниво ,  но може би те са най- истинските и искрени наши чувства и желания
.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 09:31 от akvamarin007

# 284
Добро утро Nature Sunny
Маргарита, благодаря, любима сцена, ще опитам по-късно да го оправя, не бях наясно изобщо с размери Relaxed
А двамата аркадаши вече не казват "Ашк йок", а само "не му е сега времето"? Хайде, бакалъм  Joy
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт