Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 26 017
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро!
akvamarin, красиво казано и илюстрирано. Flowers Hibiscus
Май много малко неща вършим съзнателно, нищо че по определение хората сме разумни същества. Blush

# 286
  • Плевен / София
Когато искате да спрете някой....

# 287
Добро утро Момичета, не мога много да пиша, но все пак. Виж четенето е редовно и ми е
                             много интересно, снимки информация , гифчета, благодаря ви.HeartFlowers Hibiscus
                             Днес са обещали да пуснат фраг, ха дано. Много е харизматичен Керем, направо няма
                             стигане. Рекламата му е страхотна и аз ще взема на пропия чай. Виж каква хубава прасковка
                             се е залепила за него, Налбантова много се дърпа, но тя е на 13 години, в тинейджърска
                             възраст, не се знае накъде може да избие, прави се на бетон, но знае ли човек. По-добре
                             да не и вярваме много, защото дечицата в тази възраст са доста  непостоянни.
                             Stuck Out Tongue Winking Eye
                             Запознах се с Керем преди години в Очакване на слънцето и естествено направо си се
                             влюбих в него,макар, че тогава беше още съвсем младеж. Забелязвам, че с напредването
                             на годините става още по мъжествен и харизматичен.Sweat
                             Гости, благодаря ти за хубавите клипчета и за припомнянето от началото на сериала, за да не
                             забравяме как започна всичко. Аз вече съм на 4 серия и продължавам.HeartFlowers Hibiscus
                              Желая на всички един хубав и успешен ден макар и мрачен.Бъдете здрави и се пазете.Smile

# 288
  • Пришълец
Десира, ако имаш нужда от помощ, насреща съм. Само сложи гифчето тук. Simple Smile

Да разходя Керем. Отново Stuck Out Tongue Winking Eye

Танче, +1 за тийнейджърката, те в тази възраст са малко непостоянни в предпочитанията си Joy
Малко встрани от темата. Спомням си, когато бях на 13-14 по-голямата ми сестра, почитателка на Енрике Иглесиас непрекъснато ми досаждаше и искаше да ме зариби по една песен. Аз все се дразнех, да си слуша тя там каквото ѝ харесва и да ме остави... да ама накрая така се прехласнах и аз, повече и от нея по този изпълнител и за известно време си го слушах тайно щото ме беше срам да си призная. Ама тя ме разкри Joy

# 289
  • Плевен / София
Много сладък ревнуващ Серкан...Треньорът обаче не му беше в категорията...но на страха очите са големи ...

# 290
  • Пришълец

Колко беше свеж хумора в началото Heart В доста странна ситуация изпаднаха пред гостите си Joy

А първата сцена на ревност на Серкан е несравнима просто, с цялата тази палитра от емоции Stuck Out Tongue Winking Eye Уж игра, уж той определяше правилата, уж Селин трябваше да ревнува, а всичко се преобърна и нищо не вървеше според първоначалния план. С неговите камъни по собствената му глава Stuck Out Tongue Closed Eyes
Следващата сцена също е много забавна, като демонстрира какви хубави ръце има. Joy

# 291
Здравейте прекрасен слънчев ден ви пожелавам

Нелихан е приключила снимките вчера

Бедо

Kerem Bürsin y Hande Erçel, que negaron los rumores de amor sobre ellos en cada oportunidad, cambiaron de opinión. Los dos dijeron: "Si estamos juntos, vosotros lo sabréis".
Преведено от испански от
Керем Бюрсин и Ханде Ерчел, които отричаха любовните слухове за тях при всяка възможност, промениха мнението си. И двамата казаха: "Ако сме заедно, ще разберете."

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 10:55 от sani1212

# 292
Любима моя сцена, роботът спасява феята. 🤖🧚‍♀️ 💜

# 293
  • София
Flowers Tulip Гюнайдън, къзлар! Flowers Tulip
Понеже преговаряме...

В днешния урок се пита:
“От кой епизод е тази сцена?” Thinking

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 13:06 от Бърборанка с розови очила

# 294
Нова снимка от nocturne

Това са подаръци за Ханде и Керем

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 11:08 от sani1212

# 295
  • Пришълец
Flowers Tulip Гюнайдън, къзлар! Flowers Tulip
Понеже преговаряме...

В днешния урок се пита:
“От кой е епизод е тази сцена?” Thinking
Втори Stuck Out Tongue Winking Eye
Бързам да отговоря, за да си поправя двойката, която ми постави Налбантова онзи ден Satisfied

Магия, на Ханде подозирам честичко ѝ омекват коленете, във въпросната сцена без малко и с моите да се случи същото Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 296

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 11:26 от sani1212

# 297
Явно и Керем се е посмял щом го е харесал Joy

И аз усещам, че клипа е забавен, но не го разбирам, защото не разбирам турски и репликите, които са монтирани не ги разбирам Satisfied ето още един път линка - https://twitter.com/i/status/1382430949779116034

Идвам да ви споделя клип за лека нощ. Посмях се от сърце. Laughing

https://twitter.com/aleytheboss/status/1382430949779116034

# 298
Здравейте,пак съм изпуснала много GrinningGrinning
И без това през цялото лято пия студен чай,тази година просто ще е Lipton Joy

# 299
  • Плевен / София
Нали знаете какво гони стреса...вода+ лимон... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт