Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 26 016
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • София
Ханде и Керем са такава взривоопасна двойка, че се чудя как издържат да са един до друг. Дали и те гледат със същите очи един на друг, както ние ги виждаме?! Например, дали Керем е хипнотизиран от красивите, големи и пълни с доброта очи на Ханде?? Дали губи ума и дума, когато тя го погледне и запърха с мигли?? Дали е омагьосан от усмивката й и е готов на всичко за една нейна трапчинка?? Че се възхищава на дългите й и хубави крака, разбрахме. Но дали си представя как ги обхожда сантиметър по сантиметър с целувки?? Ами Ханде... дали обича баклава или предпочита други сладкиши?? Дали се разтапя всеки път, когато Керем заговори с този леко дрезгав и дълбок тембър?? Дъхът спира ли й, когато той я погледне и й се усмихне с най-чаровната усмивка на света?? Обръща ли внимание на оформените мускули на тялото му, хубавите му пръсти, здравата челюст?? Не знам как тези двамата ще правят кекс. Според мен първо няколко дни трябва да се наслаждават един на друг. Да изучават всяка част на тялото на другия и после да преминат към действие. Дано сърцата им издържат. Моето не би. Grinning А децата им... сигурно ще имат най-красивите деца на света. Дай Боже, да доживеем тези дни! Heart

# 302
  • Плевен / София
Прогонихме стреса с музика, вода+ лимон и дълбоки вдишвания и издишвания...Мечтаем си за Серкан, а приготвихте ли обяда
Все пак любовта на мъжа минава през стомаха...

# 303
♡💛♡Добро утро в четвъртък !♡💛♡
Утро пълно с надежда и вяра в доброто.
Утро, което ни нашепва с финес-
"Очаквайте прекрасни неща днес!".

# 304
От мен нещо забавно. Серкан Болат и неговата мания по перфектно подредените столове. 😀

# 305
Снимат в офиса

# 306
  • Плевен / София
Магия, човекът си е перфекционист.... Grinning

Спомените ни носят и усмивки и сълзи...Много е хубаво да не казваш винаги "да"...На Еда и се удава да изважда Серкан от зоната му на комфорт...

# 307
# 308
Хоп,... изтърколих се! Аз, съм една от балкончето т.е. от миманса. Прочетох нещо, което веднага свързах с любимите ни ГГ от "Почукай на вратата ми". Моля, извинете за нахлуването.
МОЯ СИ ...
Най - хубавите думи, които можеш да чуеш от мъж.
С едно изричане могат да те запалят.
Да гориш.
Да мечтаеш.
Да желаеш.
Да изтръпваш.
В тези пет букви е събрано всичко!
Онази любов - голямата.
Онова желание за споделеност.
Шепота на сърцето, биещо за теб.
И онази страст, която те кара
да изтръпваш..
Само при мисъл.
Само с мисъл.
Моя си...
И не, това не е желание за притежание.
Това е любов!
Независимо от време.
Разстояние.
Някой те пази за себе си.
В себе си...
И му дава смисъл..
А тези думи на теб, дават Живот!
И ти принадлежиш.
Защото обичаш.
Моя си...
Пет букви.
Едно лице..
Едно име..
Един свят.
И някой, за когото си всичко..
Емоция облечена в думи 🖤
Из "Мечти за щастие"

Предполагам, че ще Ви хареса на всички Вас, момичета с големи сърца, отворени за романтика, светлина, любов.
Благодаря!
Блгословени да сте!

# 309
# 310
  • Пришълец
Yassy, добре дошла. Включвай се по-смело ❤ Много красиво звучи това, което си споделила.

# 311
  • Плевен / София
Добре дошли на скочилите от балкона...

Когато се чудиш кого да обвиниш за неуспеха си в любовта...

# 312
Днес съм на тема Gif Grinning

Целувка по бузата Kissing Heart

Скрит текст:

# 313
# 314
  • Пришълец
От мен нещо забавно. Серкан Болат и неговата мания по перфектно подредените столове. 😀

Без да се обиждаш /казвам го с най-топли чувства/, но не ти ли напомня на теб и твоите постове?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт