Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 26 013
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • Плевен / София
Работна атмосфера и взискателен ментор...

# 316
Сейфи, внимавай. Предния път Айдан те увилни, защото ги издаде в полицията, сега от далеко започна - да не се обиждаш.. 😆

# 317
Марги, знаеш, че не се обиждам. 💜 Това съм си аз, вие си ме знаете, че обичам подредени постове, виждам ,че и на вас ви харесва, когато всичко е подредено красиво. Може би моите постове и маниакални подредби са вдъхновение и на други да си подреждат постовете така и да красят още повече темата ни. ⭐ 🤪

В този ред на мисли.. различни мимики на Серкан/Керем. 💜😂

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 12:50 от Есенна магия*

# 318
Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Televizyon Dünyası
@TvDunyasii
#SenÇalKapımı 38.Bölüm tekrarı Cumartesi 16.00’da. Sezon finali bölümü Cumartesi 22.45’te.

#SenÇalKapımıПовторение на епизод 38 в 16:00 часа в събота. Финалният епизод на сезона е в събота от 22.45.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 12:50 от sani1212

# 319
Ревнива Еда Grinning

Скрит текст:

# 320
  • Плевен / София
Какво ли не прави човек, за да излезе от офиса....

# 321

Нова снимка на Ханде. А ся да видим тия дето не припадат по Керем дали ще са толкова твърди.😂😂😂

# 322
  • Плевен / София
При "съжителство" в един дом се случват и такива неща.....Вечерята наближава...подготовката е в пълна сила...

# 323
  • София
Nature Sparkles Магийке Nature Sparkles,
аз обожавам твоите постове именно заради начина, по който ги оформяш. Честно казано, ти ме провокира да започна да оформям моите. Защото темата ни е много по-красива и вълшебна така. Sparkling Heart Така че думите на Марги са по-скоро комплимент според мен. Simple Smile

Относно the facial expressions на Керем (съжалявам, че е на английски, но не можах да намеря подходящ израз на роден език) - неповторими са! Отдавна съм признала Керем, че е великолепен актьор. Талантлив. Феноменален. Способен да изиграе всяка емоция само с поглед и мимики. Думи не са му нужни. С удоволствие бих го гледала в моноспектакъл. Сигурно ще се превърне в любимото ми представление. Да не говорим колко би му паснало нямото кино. Удивителен е! Heart Eyes

Ново от Ханде:

Тези крака са безкрайни, а това момиче е съвършено! Търкулнало се гърнето... Да се взимат вече!!! Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 13:04 от Бърборанка с розови очила

# 324
Нещо, което допълва постовете на Гости идеално. 💙

Скрит текст:
Бро, не се обиждам в никакъв случай, радвам се, че темата става все по - красива и имам малък принос за това. 🌼

# 325
Бамби Gift Heart

Да засечем след колко време Зетят ще я хареса Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

# 326
  • Плевен / София
Магийче, страхотен момент  беше този, в който домакините са в басейна,  а гостите се чудят какво става...особено Селин...

Не мога да пропусна момента на подаряването на чашата индикатор на чувствата на държащият я...Много ме беше яд, че Серкан беше "забравил" за нея...

Бързо отговаряйте...какви бяха цветовете и тяхното значение....Изчезвам по работа...Ще се върна...а вие не преписвайте...Покажете знания без логистична помощ...

# 327
Ето и коментара

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 13:41 от sani1212

# 328
Бързак ... Sunglasses

# 329
  • София
Червена - влюбен.
Синя / зелена - щастлив.
Черна - тъжен.
Бяла - развълнуван.

Това във връзка с въпроса на Гости. Давам го на памет. Не съм проверявала... Simple Smile

А ето и верния отговор:

Разменила съм две. 50/50 съм познала. Значи преговорите са ни нужни... Wink

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 13:49 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт