Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 26 011
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • Пришълец
Сейфи, внимавай. Предния път Айдан те уволни, защото ги издаде в полицията, сега от далеко започна - да не се обиждаш.. 😆
Виж колко деликатно подхождам - леко и отдалеко Joy
Айдан и Сейфи, Магия от маргаритки - все сме ние и както и да се обърнеш към нас ще се сетим Stuck Out Tongue Winking Eye

# 332
Гости , отговарям веднага
Червена - влюбен
Синя - развълнуван
Останалите не ги помня , защоото не са били важни Joy

И аз да ви пожелая приятен ден днес, въпреки че той мина почти Joy
Слизайте от балкона всички , вратата ни не е отворена, ами направо липсва, разбита е Joy
Забелязвам, че откакто разбрахме за края на първи сезон и всички сме супер активни в социалните мрежи да ровим за новини Joy милата , mi_si не може да се вреди да ни информира за  новините, те идват преди нея Joy
На мен засега много добре ми минава времето, нашите са доста активни , снимки , реклами , в събота ще презаредим с нов епизод и после продължаваме с преговора. Heart Eyes
Нали знаете как се изкачва планински връх , стъпка по стъпка и ние така , ден по ден , ще мине месец и половина Heart

Колко красива

Хайде , направи се хубава, но не за снимка или за някой друг , направи се красива за себе си , когато се погледнеш в огледалото да се усмихнеш, да танцуваш като луда и да се влюбиш в себе си , за да разбереш един път завинаги , че няма по-красива жена от тази, която е сигурна в себе си.

# 333
  • Пришълец
Аз цветовете на чашата така и не ги запомних Joy

Мики, точно, тя вратата не просто е отворена, ами липсва такава - всеки да влиза и излиза свободно. На балкона станаха много и им е тясно Joy

# 334
Идвам да се потретя колко красива и прекрасна е Ханде. Flowers Hibiscus Purple Heart Зашеметяваща отвсякъде, да се взимат вече официлано, че не се издържа. Laughing

И по традиция. Smirk

# 335
Я да видим сега, по-красива ли съм с поправения аватар? Специални благодарности на магьосницата Есенна магия, че ми го направи по мярка, а и на Маргарита, че отбеляза дефектчето и за готовността й да ми помогне. Страхотни сте, момичета! Blue Heart Purple Heart Heart
Гледам, че ДъБюрсин се е отчел с кодовата думичка, то положението си е за Аманъм Аман отвсякъде, то бива красота, бива... Пупупу, да не са й уроки! Heart Eyes

# 336
Какво отговаря Керем на фен- Blush

И още-

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 14:32 от Étoile*

# 337
Ето това е първият коментар на Керем

https://twitter.com/Lili_Rose_29/status/1382655280886992902?s=20

# 338
Oх, този отговор на Керем (за фенката) ми стопли сърчицето. Purple Heart Толкова е внимателен, добър и отговорен. Старае се да обърне внимание на всички , отговаря на колкото се може повече, а дори е склонен да обръща персонално внимание на феновете (като въпросната), приема всичко много присърце, с доброта, състрадание. Готов е да зарадва всеки един фен, ако има тази възможност. Наистина много ме усмихна това.

# 339
  • Кърджали
И на мен ми направи много приятно впечатление този коментар на Керем. Много, много голямо сърце има и си проличава в такива уж дребни неща

# 340
# 341
И още един негов коментар по повод дарение,което са направили феновете от негово име.
Наистина си проличава колко стойностен,морален,добър човек,с голямо сърце е. И как отделя време да отговори на всеки един Heart

# 342
# 343
  • София

Уау, какви са тези крака. Аз съм без думи!
Как Керем да не възкликне  Боже мой

# 344
Здравейте!

Така, като бъдеща свекърва започвам с мрънкането, като поствате нещо , редно е да бъде и преведено или поне с две думи да се каже за какво става въпрос. Не всички са англоговорящи или с турския да са на ти. В един момент излиза, че гледаш нещо не много умно, друг си коментира и ти се чудиш за какво става дума. За протокола, англ и руския не са ми проблем, но не съм само аз в темата, турския където мога по смисъл си превеждам с гугъл преводача. Казах си... Rolling Eyes

60 и няколко поста непрочетени от мен от тази сутрин до сега, предположих че Ханде и Керем са си признали за връзката си или поне фраг са пуснали. Красива Ханде и Керем с неговите мимики... Млади, различни, красиви и изпълнени с толкова много любов към живота.

Ханде Ерчел и Керем Бурсин са били видени да напускат фитнес зала в Истиние предишния ден. Двойката не отговори ясно на въпроси за предполагаемата им романтика. - как не ги е срам пък да мълчат, трябва само на един папарак да кажат и никой няма да разбере Joy
https://www.gecce.com/fotogaleri-hande-ercel-ve-kerem-bursin-kafa-karistirdi/1

Общи условия

Активация на акаунт