Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 26 007
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
И край:disappointed_relieved:Disappointed RelievedDisappointed Relieved

# 346
Все си мисля, че такъв край на сезона ще ни измислят, та да не е съвсем отворен към новия сезон  в случай, че размислят нещо за втори сезон.. за сега казват, че ще има, но ако променят намеренията си да не изглежда, че сериалът свършва в нищото..

# 347
  • Пришълец
Точно над това размишлявах наскоро - дали има вероятност сега въпреки, че обявяват финал на сезона да се окаже, че всъщност си е финал на сериала и да няма продължение... Има ли такива случаи?

# 348
Според мен нещо свързано с болестта на Серкан ще е финалът, драма да има , нещо като припадането на летището, там епизодът си беше супер за финал на сезон Grinning

Айдан, Сейфи , шът шът , чукайте на дърво, какви са тези теории , естествено че ще има 2 сезон, може и да са 4 серии и да го спрат (често се случва при вторите сезони), но ще има! Joy

# 349
  • София
Ха, какво е това?  Къде са седнали двамата?

# 350
  • Кърджали
Това е от студиото за татуировки, където Еда и Серкан си правиха "годежните"татуси

# 351
Това е тату студиото , където си правеха татуировките.

# 352
Точно над това размишлявах наскоро - дали има вероятност сега въпреки, че обявяват финал на сезона да се окаже, че всъщност си е финал на сериала и да няма продължение... Има ли такива случаи?
Тандем "Магия от маргаритки" както винаги в синхрон. Flowers Cherry Blossom

# 353
# 354
Благодаря, Ви прекасни млади дами за топлия прием.
Не съм се съмнявала в добротата и красотата на душите Ви. Аз съм по - скоро за форум бг_баба, но няма такъв, който да коментира чудесния Керем Бюрсин и чаровницата Ханде Ерчел. Наруших малко хармонията, но тъй като сте много толерантни, позволих си да споделя стихотворението. Много, много Ви благодаря. /Чета Ви от 39тема/. Вълнувам се заедно с Вас!

# 355
Магийке, кажи на Сейфи да ви направи по едно кафе и такива бръмбари да не ви влизат в главите!

Аз бях решила, че Еда и Серкан ще са сами с караваната, а то се оказва, че и Айдан е там. Кой знае дали и останалите не са там, за да им светят 🥴

Вчера Керем, днес Ханде...

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 16:15 от Nalbantova

# 356
# 357
  • София
Брееей, този Керем ни е много талантлив! Нещо е в приповдигнато настроение. Пее, танцува. Харесва ми!!! Браво на Анъл, че го е уловил и споделя с нас, покорните фенове на Керем, и Налбантова. Grinning

Относно финал на сезона = финал на сериала. Мислех си го и аз преди време. Но се съмнявам да стане така и ще кажа защо:
1. Към сериала има огромен интерес от цял свят и всички виждат това (телевизия, продукция). Не вярвам да излъжат феновете по такъв начин. Обещаха ни официално втори сезон. Дори Керем в предпоследния лайф обеща грандиозно завръщане през юни. Wink
2. Лятото така и така няма много сериали, за Фокс ще е добре дошло да продължат нашия. Може да са 10-12 епизода, но до края на август вярвам, че ще изкараме. Simple Smile
3. С болестта на Серкан вкараха сюжетна линия, която тепърва трябва да развиват. Не може да разрешат всичко в един епизод. Първо, ще изглежда небалансиран сериалът. Второ, краят ще е някак прибързан. А отворен финал хич няма да стои добре. Simple Smile

Искам да завърша поста ми с нещо... много яко! Затова, дами, заповядайте - Kerem Bürsin for GQ Türkiye (Oct 2020). Heart Eyes

# 358
И на мен ми попаднаха коментари за финал на сериала и за това, че част от каста сигурно ще се включи в нови проекти. Всъщност само за Мелиса се писа. Досега не е дала такива индикации, че ще напуска, но кой знае. Всички дръпнаха покрай сериала и като изключим Ханде и Керем, тя се нарежда след тях.
Финал олмаз, иначе Fox ще бъде взривен. Laughing А и нали ги виждаме къде са в класациите без нас. Пардон не ги виждаме, няма ги. Satisfied При Adba за миналата седмица един Son Yaz ги отсрамва.

Скрит текст:

Казваме край, но засега. Скоро ги очакваме отпочинали и заредени. Relaxed

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 16:45 от midnight__sun

# 359
Малко факти:  Wink
Керем отново е № 1 според Адба

и на 3-то място според DigiLUP

Фокс тръгна надолу Wink

Скрит текст:
И отново Ханде и Керем са в тренда  Wink

Gift Heart

Общи условия