Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 993
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София
За Мелиса най-вероятно се пишат подобни неща, защото от две седмици отсъства на сета. Нямаше я в 38-ми епизод, явно и в 39-ти ще липсва. Като гледам сторитата й, е на почивка. Не знам на какво се дължи това. Можеше да изчака края на сезона и тогава да почива заедно с всички. Надявам се сценарият да не загуби и Джерен... Но нека мислим позитивно, моля ви се! Това е само край на първи сезон. Юни месец сериалът ще се завърне с втори сезон и с пълен актьорски състав. Всички ще са отпочинали, заредени с енергия и положителни емоции, очаква ни едно хубаво лято, по-добро от миналогодишното. Надявам се и сценаристите да се отсрамят. Sunglasses

# 361
Четох за Мелиса, че си е оперирала крака и затова е отсъствала. Сега колко е вярно не знам. По последните и снимки не ми личи да е оперирана.

# 362
И аз видях, че Мелиса може да я няма, ето какво ми попадна на мен:

1. Снимките ще започнат след Рамадана
2. Сценаристите ще почиват една седмица и след това ще почнат да подготвят 2 сезон
3. Комедийните сцени се завръщаст и ще са бомба
4. Ще видим Еда и Серкан женени и животът им като семейство
5. Новата актриса е само гост, няма да е от голяма важност
6. Проблемът с тумора ще бъде разрешен бързо
7. Вчера са снимали наново някои сцени в жълтата каравана
8. Мелиса (Джерен) няма да я видим в епизода и има вероятност да не я видим във втори сезон (не е сигурно)
9. Ако рейтингите на първите два епизода са на 3+ ще имаме втори сезон, в който ще се случат чудесни неща
10. Днес има снимки.

1. Връзка между Ханде и Керем върви чудесно
2. Те ще спрат да отричат, че са гаджета (нещо като вчера)
3. Ще имаме много снимки на Ханде и Керем заедно, но вече извън снимачната площадка
4. Керем има нов дигитален проект, снимките започват в петък (той може да участва в него или може да си бъде само продуцент)

* Не знам колко са достоверни тези неща...

# 363
Кукличке, забелязала съм, че този източник е достоверен и винаги каквото пише - случва се.

# 364
И аз видях, че Мелиса може да я няма, ето какво ми попадна на мен:

1. Снимките ще започнат след Рамадана
2. Сценаристите ще почиват една седмица и след това ще почнат да подготвят 2 сезон
3. Комедийните сцени се завръщаст и ще са бомба
4. Ще видим Еда и Серкан женени и животът им като семейство
5. Новата актриса е само гост, няма да е от голяма важност
6. Проблемът с тумора ще бъде разрешен бързо
7. Вчера са снимали наново някои сцени в жълтата каравана
8. Мелиса (Джерен) няма да я видим в епизода и има вероятност да не я видим във втори сезон (не е сигурно)
9. Ако рейтингите на първите два епизода са на 3+ ще имаме втори сезон, в който ще се случат чудесни неща
10. Днес има снимки.
Скрит текст:
1. Връзка между Ханде и Керем върви чудесно
2. Те ще спрат да отричат, че са гаджета (нещо като вчера)
3. Ще имаме много снимки на Ханде и Керем заедно, но вече извън снимачната площадка
4. Керем има нов дигитален проект, снимките започват в петък (той може да участва в него или може да си бъде само продуцент)

* Не знам колко са достоверни тези неща...

3+ според дизи-мизи ли. Laughing Ах как не ги обичам, черни са ми. Smiling Imp

# 365
  • София
Надявам се Джерен да остане. Но, ако Мелиса реши да напуска, прав й път с най-добри чувства. Накрая да не съберат Мело с Феро?? Grinning

3+ сакън!!! Аз се надявам на 5+. Дизи-мизи и аз ги мразя, но са фактор явно. Confused

Всички новини, които Кукличка сподели, ми харесват. Дано рейтът се вдигне и цяло лято гледаме нашите. Hug

# 366
И аз се надявам на висок рейтинг и на мен ми се иска да сме около 5, миналата година лятото много силно стартирахме, но и първите 5-6 епизода бяха супер грабващи и зарибяващи. Дано наистина напишат интересен сценарий за 2 сезон и да си върнат зрители или да спечелят нови в Турция.

Намерих и превод на испански на клипа, който Керем е харесал и цял ден обикаля медиите. Не съм видяла на англйски, а и този на испаснки не е много пълен, ама това е което намерих:

ето колкото да добием представа
слагам и клипа в скоби: (https://twitter.com/i/status/1382430949779116034)
Превод:

въпрос за сватба - Керем прави физиономи, Ханде казва, че е глупост
клип на двама развълнувани единия вика - ако това се случи, ще отидем със самолет
Керем пита Ханде дали да споделят нещо Ханде гледа чаровно и усмихнато
Водещ: няма да повярвате.
скрийншоти от инстаграм : мъжа на Гамзе последва Керем в инстаграм, Керем също го последва
някакъв лидер скандира: това се казва е мъжественост
Керем пита Ханде: Би ли се влюбила в някой като Серкан Болат?
Керем: Бурак, Бурак
Керем- Уууу
Ханде: Керееем
Момиченце: Искаш ли да те ударя с чехъла?
Керем: Исках да попитам нещо, толкова ми хареса този въпрос
Ханде: Почакай малко
Двама мъже - Искат да ни убият?!
Въпрос дали Керем и Ханде биха снимали филм заедно
Някакъв мъж от риалити - Бих бил много щастлив.
Снимка на Ханде и Керем във вестника
Керем: това е актьорско майсторство/игра
Политик: хайде, хайде не
Водещ на тв предаване: Не знам какво да кажа
Керем замахва с коса и казва: Бих искал да направя това с косата си, когато изляза от морето
Водещ на шоу: Защо? Питам защо?
Керем от снощния лайв пита феновете: Чухте ли това?
Керем към Ханде: Хайде ела
Руса жена: Знам много неща.
Скрийншоти от днешните коментари след като са ги снимали пред фитнеса за романтични слухове
Цетат: Ако има нещо, ще разберете
Керем от интервю миналата година в началото на лятото: т.е. плодове и зеленчуци да не се смесват
Керем от интервю миналата година в края на лятото: Няма любов, любов йок
Празнични танци.

# 367
  • София
На тяхното "ашк йок" отива много следният цитат от реклама на шоколади:
"... и един мармот увиваше шоколада в станиол..." Grinning

# 368
Намерих видеото преведено на английски и се хиля като зелка. Laughing

https://twitter.com/sencalkapim8/status/1382710407798853639

# 369
  • София
Благодаря ти! Heart С превод вече е друго. Велико е! Велико. И аз се смея като зелка. Grinning

# 370
  • Плевен / София
Така...Браво на оттговорилите...Важното е, че знаете на какво означава червеният цвят....на любовта...
За финал на преговора си оставих вечерята, ровенето на Селин и откриването на договора....Няма да казввам какво ми е мнението за поведението на Селин....знаете го....Отново нарочно пропусках сцените с Каан и Мело....

Ако някой иска да гледа цялата серия отново...

"Доказахме", че годежа е истински, "научихме" се да плуваме и сме готови за Анталия...

# 371
Мерси, наистина е супер оригинално. Аз се чудя и на този, който го е направил - супер бързо.... лайфа последния беше оняден, а снимките след фитнеса излязоха вчера... и до вечерта са сглобили клип с толкова много сцени монтаж, ефекти, музика.

# 372
Красота Flowers Hibiscus
От сета днес. Керем бей и на теб не ти е лесно. Satisfied

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 19:05 от midnight__sun

# 373
Може ли някой да ми даде линк към преведените епизоди в ok.ru , изгубих си някъде из памета на лаптопа линка.

# 374
Може ли някой да ми даде линк към преведените епизоди в ok.ru , изгубих си някъде из памета на лаптопа линка.

В профила на това момиче са
https://m.ok.ru/dk?st.cmd=friendMovies&st.mode=own&st.fr … ayer&tkn=5155

Общи условия

Активация на акаунт